Gönül gözüyle okuycan akıllım, ben sığıyorum okumuştum hiç tuhaflık yogidi2 sefer okudum, tuhaflığı farkettim, nerde olduğunu bulamadım
Tebrikler zeynoTeşekkürler canım bı bu kadar daha var sonra inşallah bekarlik kiloma geleceğim
Hayırlı sabahlar herkese :)
Cuma günü 66,1 kiloydum
Bugün 65,2 kiloyum
günaydın canımGunaydin
ne güzel bir duygudur darısı başımaBu hafta inşallah daha dikkatli olacağım hiç kaçamak olmayacak
Haftasonu misafirliğe gittik arkadaşım hemen farketti aaa kilo vermişsin dedi
Bende kiyafetlerimden farkediyorum eteklerim artık terzilik oldu yandan dikilmesi lazım üzerimde baya bol oluyor benim biraz yüzüm vardir kilo alınca yüzüm hemen dolar yuzumde baya küçülmüş tabi nasıl kuculmesin 14 kilo gitti
süpersin yaaBu hafta inşallah daha dikkatli olacağım hiç kaçamak olmayacak
Haftasonu misafirliğe gittik arkadaşım hemen farketti aaa kilo vermişsin dedi
Bende kiyafetlerimden farkediyorum eteklerim artık terzilik oldu yandan dikilmesi lazım üzerimde baya bol oluyor benim biraz yüzüm vardir kilo alınca yüzüm hemen dolar yuzumde baya küçülmüş tabi nasıl kuculmesin 14 kilo gitti
Teşekkür ederim canım bu mutluluğun tarifi yok sizlerde kilo verdiniz bilirsinizzeyneppk tebrik ederim canım
Hemde nasil nasıl tatlı yersinde vücut endorfin salgılar mutlu olursun o mutluluğun kat kat hali :)ne güzel bir duygudur darısı başıma
Sende süpersin :)süpersin yaa
Sağol canımTebrikler zeyno
Diyorum ya muhterem senin kalp gözün açıkGönül gözüyle okuycan akıllım, ben sığıyorum okumuştum hiç tuhaflık yogidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?