- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Gönül gözüyle okuycan akıllım, ben sığıyorum okumuştum hiç tuhaflık yogidi
Amaninnnnn. Baciii. Gel he mi aksamà menu ver . Kimseye demem.sozYazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama cevap yazamıyorum tek tek simdi :)vorones kız 66.9 çıktım deme kimseye
Simit sütlaç ney yavvvvv . SevmedimmmmSelam kızlar
Yoğunluktan bakamıyorum bugün fazla
Menü bildiriyorum
Bugün
moni @Wydra
Kahvaltı
Bir simit
İki Çatal peynir
15 siyah zeytin
Öğle
Sütlaç
Akşam
3 er kaşık bulgur pilavı ve nohut yemeği
Salata yoğurt
(1 tabak yiyemem saçma oluyo, şişiyorum ve kesinlikle kilo veremiyorum anladım bunu)
Ara yapmıcam bugün
Su:
1.590
Spor
40 dak yavaş tempo yürüyüş
40 dak basit egzersiz
Not: dün akşam yemeği yemediğimden iki küçük muz yedim yoğurtla
İkinci not: herhangi bir değişiklik olursa bildiricem
Woww tebriklerCuma günü 96.2
Bugün 95.5
Fark -700
Dostummm. Gel yamacimaKızlar bugün 62.5 kiloyum artmışım burdan da uzak kaldım ve spor yapamadım maalesef kötü oldu benim için şimdi kendime ceki düzen verip 1 ay sonunda mezun olmak gibi bir hedefim var gerçekten ama kaçak gocek yok artık kendimi de kötü hissediyorum bu halde mutsuzum zayıflarken çok mutluydum spora gece 12 de olsa başlamayı düşünüyorum bu da burda kalsin bakalım bu sefer de basaramazsam yarım kalırsa en azından sizin azminizi kırmamak adına bu kiloyla ayrılacağım burdan
Abla gi bu da başarı. .şu içip yemek yemion mu. 100 gr Arti eksi gelendi illaaammCuma 73.100
Bugün 73.100
4 gündür gram oynamıyor
Oww hayalimdeki Kilo57.8 geldim bu sabah
Inş verdiğim kiloları geri almam verne kadar canm ciktiOlur öyle şeyler
Genel Sorunlar bunlar
Saol kuzum cumaya estiricemWoww tebrikler
Yok canım kimse duymaz merak etmeYazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama cevap yazamıyorum tek tek simdi :)vorones kız 66.9 çıktım deme kimseye
Yemeği az ve yağsız yiyorum, su 3 lt yi geçiyor, bisiklette sürüyom. Sabırla bekliyom, inecek inşallahAbla gi bu da başarı. .şu içip yemek yemion mu. 100 gr Arti eksi gelendi illaaamm
Sanada birincilik yakışırSaol kuzum cumaya estiricem
Ama listede değilim ablamSanada birincilik yakışır
Olsun, listeye girince yine olursunAma listede değilim ablamliste dışı birincilik garanti benim
Pişman olman çok güzel bi daha yaparken 2 kere düşündürüyo ama o kadarda üzülme balık sağlıklı bi kaçamak olmuşKızlar ben arkadasım iki haftadır balık ekmek yemeğe götürecek beni kıramadım bugün gitti.Ekmeğini yemedim ama kızarmış sardalye yedim 5 tane galiba şuan cok pişmanım yanında sadece su verdiklerimi alcam diye aklım gidiyor..Hemen pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?