Kızlar kardeş takımdan beni de aranıza alsaniz ne güzel olurdu. Kural ihlali olmazsa tabi
İnanır mısın seni de alacaktımKızlar kardeş takımdan beni de aranıza alsaniz ne güzel olurdu. Kural ihlali olmazsa tabi
bende hedefinize kitlenecektim ama kilo farklarımız var bayaaaa :))
Olsun önemli olan zayıflamakbende hedefinize kitlenecektim ama kilo farklarımız var bayaaaa :))
çok şükür diyorum tabiki de ama daha düşük bekliyordum. şu kabızlık baş gösterdiğinde mutlaka kilo vermem de duruyor. bunu fark ettim. ona sinir oluyorum.Ya süper fark var. Ne mutsuz olucan. Ama var ya sanrim aynı şeyi yaşıyorz. p.tesi tartisi pek yaramadi bana. Eksi çıkıp. Cuma beklentiye giriyors eksi olmayınca Moral bozu yu i
Annemin bir taşınma işi var onu halletmeye çalışıyorum sıkıntılı bir dönem geçiriyorum :/ annem yeni düzeni için endişeli taşıma işi ramazan bayramı sonrası onuda sıkıyor bu süreç.
zorunlu bir taşınma mı yani taşınmanın dışında başka sorunlar mı var canım? ben öyle anladım. Allah kolaylık versin.Annemin durumuna göre gelişimin zamanı değişebilir onun düzeni kurarsam soluğu burda alacağım
93Olsun önemli olan zayıflamak
Zaten enerjimiz 1 Aydan fazla sürmez ki
Hatta 3 hafta
Kilon kaç ?
Olsun bizim herkese kapımız açık
teşekkür ederim canım ben hatırlatırım merak etmeOlsun bizim herkese kapımız açık
Hayır demek bize göre değil
Ama üç kişiyi hatta dört beş
Nasıl aklımda tutacam oha
Kağıt kalem getireyim
sara_28 sarayı talebi doğrultusunda,
@Pamukprncess ve @hedef56 ise takımda paylaşımsızlık ve istikrarsızlıktan izne ayırıyorum.
@esmerm91 maalesef durumu izin kurallarına uymadığı için ve isteği ile kendi isteği ile ayrıldı yazıyorum.
@Pamukprncess @hedef56 ve @esmerm91 haftaya eksi bildirimle geleceğinize ve paylaşım sözünüze izninizi iptal ederim. son 30 dk acele cevap verin.
sara_28 canım izne ayrılmaktan vazgeçersen 30 dk içinde bana bildir.
listeyi 19:30 ta paylaşıcam kızlar acele cevaplarınızı bekliyorum.
Önemli değilteşekkür ederim canım ben hatırlatırım merak etme
şöyle bir temizlik yapıp menümü yazayım
Sana 92 yazıyorum tamam mıGünaydın
Geçen cuma: 92.8
Bugün:93
+200
(regl dönemindeyim sanırım o yüzden + oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?