Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kardeş takımdan beni de aranıza alsaniz ne güzel olurdu. Kural ihlali olmazsa tabi
İnanır mısın seni de alacaktım
etiketlicektim ama dedim buradakilere ayıp olur
Vazgeçtim
Kimseyi beğenmiyor gibi
Başka takımdan birini .. buluyor gibi
Enerji tuttu ama
Ben enerjiyle çalışıyorum
Naapsak kii

Menüm
Sabah
Yumurtalı patates (küçük boy 1 patates ve 1yumurtalı az yağlı)
2dilim peynir
Domates
1.5dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1kase yayla çorbası
1 tavuk pirzola
Ara
Yarım armut
1b süt
Akşam yok

2lt su
Spor 30 dk kardiyo
15x3 set bölgesel çalışma 10 hareket

Ya süper fark var. Ne mutsuz olucan. Ama var ya sanrim aynı şeyi yaşıyorz. p.tesi tartisi pek yaramadi bana. Eksi çıkıp. Cuma beklentiye giriyors eksi olmayınca Moral bozu yu i
çok şükür diyorum tabiki de ama daha düşük bekliyordum. şu kabızlık baş gösterdiğinde mutlaka kilo vermem de duruyor. bunu fark ettim. ona sinir oluyorum.

velhasıl biraz üzüldüm. 7 leri bir an önce görmek istiyorum vero. motivasyonum artacak o zaman. neyse yine de çok şükür. 1 kilodan fazla en azından.

Annemin durumuna göre gelişimin zamanı değişebilir onun düzeni kurarsam soluğu burda alacağım
zorunlu bir taşınma mı yani taşınmanın dışında başka sorunlar mı var canım? ben öyle anladım. Allah kolaylık versin.
bu arada kilo verme işin nasıl? devam ediyor musun?

Teşekkür ederim canım ben en az iki hafta takımda aktif olamıyacam 10 gün sonraya ameliyat günü aldık bugün tomografiler kan tahlilleri baştan yapıldı sonuçlar pazartesi çıkacak Allahın izniyle annem ameliyat olup iyileşecek dualarınızı bekliyorum

Canım bütün gün hastanedeydim buraya hiç bakamadım ana izine ayrılmayı istiyordum sende ayırmakta hem baba hem takıma iyilik ettin canım sağolasın

sabah
açık çay, sade Türk kahvesi

öğlen 12.30
karalahana yemeği
5 yk ev yoğurdu
10 çiğ kaju fıstığı

aralarda
açık çay, sade Türk kahvesi

akşam 19.20
1 tabak köfteli nohut çorbası gibi uydurma bir yemek (nohut 1 yk kadar, köftecikler 2 kepçeydi. suyunu içmedim)
salata
1,5 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması

yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra 1 kupa kiraz saplı form çay içerim.

45 dk tempolu yürüyüş aeben Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…