- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Azıcık gelir, sonra tıkır tıkır gitmesi lazımŞaşırtayım da daha fazla almaktan korkuyorum
Oran : %0.56
Aynen ben de o şekilde.yemekte çıkan pilav börek makarna tatlıya elimi sürmüyorum.haftasonu dışarı çıkınca ölçülü yiyorum hooop cuma verdiğim geri geliyor.hastasonu da kıssam mutsuz olacağım.şuan dışarı çıkacağız dünkü doğumgünümü kutlamak için.ızgara balık yiyeceğim salata meze vs artık daha ne yapayımyani bende öğlenleri yemekhanede pilavdır makarnadır almadan sadece ana yemek çorba salata alıyorum cteside serbest gündü sözde ama direnıo vücut sabah tam 69,7 çıktım
Benim o tesellim de yok.bence sen haftaya düşersinben regl olmuşum regl dönemi şişerim genelde şimdi içime süphe düştü acaba daha az cıkcaktım da reglym diemi daha fazla çıktımteselliye bak
Yediklerinin kalorisini hesaplıyor musun? Belki normalde az diye yediklerin aslında çok kalori tutuyordur.Benim o tesellim de yok.bence sen haftaya düşersin
Bizim deneme sürelerimiz ne zamana kadar devam ediyor
Evet fazlası mutsuz eder diyette yapmayız illaki kırılır direnç napalım valla aynı kiloyu yazmaktan utanıyorum artık kendimi geçtimAynen ben de o şekilde.yemekte çıkan pilav börek makarna tatlıya elimi sürmüyorum.haftasonu dışarı çıkınca ölçülü yiyorum hooop cuma verdiğim geri geliyor.hastasonu da kıssam mutsuz olacağım.şuan dışarı çıkacağız dünkü doğumgünümü kutlamak için.ızgara balık yiyeceğim salata meze vs artık daha ne yapayım
İşin komik tarafı ne biliyormusun demin işten geldim tartıldım e sabah kahvaltı öğlen yemek yedim tartı gene 69,7Benim o tesellim de yok.bence sen haftaya düşersin
Annemin bir taşınma işi var onu halletmeye çalışıyorum sıkıntılı bir dönem geçiriyorum :/ annem yeni düzeni için endişeli taşıma işi ramazan bayramı sonrası onuda sıkıyor bu süreç.efsercim nasılsın? annen nasıl oldu? ne zaman geleceksin? bu üçünü istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?