Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni
Gecen Hafta : 53.3
Bu Hafta : 53.0
Aradaki Fark: 0.3
Oran : %0.56

Bugün fazla çıkacağım diye çok endişelenmiştim. Dün ve önceki gün yediklerimden dolayı oldukça korktum. Sabah tartılınca gözlerime inanamadım. Sonra aldım tartıyı gittim seramik taban diye orada tartıldım bir baktım bir kilo fazla gibi dedim hah normal kilo vermek neyine. Ama tartının alt kısmı derze gelmiş düzeltince yine aynı kilo vermiş kilom çıktı çok mutluyum. Bir de pazartesileri okul olduğu için çok çok erken tartılıyorum ama cuma günü geç kalkıyorum ve o zaman kadar bir kaç kez lavaboya gitmiş oluyorum. Biraz da ondan oluyordur diye düşünüyorum. O yüzden pazartesi günkü kiloya takılmıyorum pek. Düz kilo 53 ü gördüm kaldı 5 kilocuğum. Yavaş yavaş veriyorum ama ben sağlam gitmek istiyorum. Şok diyetlerle de beş kilo çabucak verilir ya da yediklerimi çok daha azaltarak ama öyle verdiğimi çok çabuk geri alırım biliyorum.

Son düzenleme:
yani bende öğlenleri yemekhanede pilavdır makarnadır almadan sadece ana yemek çorba salata alıyorum cteside serbest gündü sözde ama direnıo vücut sabah tam 69,7 çıktım
Aynen ben de o şekilde.yemekte çıkan pilav börek makarna tatlıya elimi sürmüyorum.haftasonu dışarı çıkınca ölçülü yiyorum hooop cuma verdiğim geri geliyor.hastasonu da kıssam mutsuz olacağım.şuan dışarı çıkacağız dünkü doğumgünümü kutlamak için.ızgara balık yiyeceğim salata meze vs artık daha ne yapayım

Bugünkü menümü yazayım yemeği kestim artık
Sabah
2 yumurta
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Activia yoğurt
4-5 tane kadar kurabiye misket büyüklüğündeydi

Öğlen
Yoğurt
Müsli

Akşam yok tokum

Su 2 lt
Spor 30 dk kendi kendime hareket yaptım kabulesilirse

Evet fazlası mutsuz eder diyette yapmayız illaki kırılır direnç napalım valla aynı kiloyu yazmaktan utanıyorum artık kendimi geçtim

moni
Wydra

Kahvaltı
İki yemek kaşığı bal

Öğleni göz kararı yazıyorum yalan olmasın
Bir iki çatal fırın patates
4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 dilim ekmek
Bir kase çorba
Bir parça fırın tavuk
3 kaşık türlü
3-4 kurabiye tarzı bişey
(Az az da olsa yediklerim asla içime sinmedi sonra da niye kilo veremiyorum)

Akşam
17:55
Ciğer sote
Patates salatası
Yoğurt
Ekmeği az az kopararak yediğimden bir iki dilim

Bugünün Tek tesellisi saat 17:55 de günü kapatmış olmam ve meyve dahi yemeyecek oluşum
Su
Suyu da tam kestiremedim bu sefer
Ama 1 litre civarı

Spor
30 dak yavaş tempo yürüyüş
60 dak basit ve hafif egzersiz hareketleri

Bende menü yazayım
Sabah 2 haşlama yumurta 2 tel peynir
Öğlen. Kadın budu köfte 3 tane ama boyutları küçüktü yanına az domates çorbası yeşillik salata
Akşam : çay yanına bi iki kurabiye yedim tatlı yemek yemek istemedim bide çiğ lahana
Spor : yok
Gene karbon dolu menü oldu

efsercim nasılsın? annen nasıl oldu? ne zaman geleceksin? bu üçünü istiyorum
Annemin bir taşınma işi var onu halletmeye çalışıyorum sıkıntılı bir dönem geçiriyorum :/ annem yeni düzeni için endişeli taşıma işi ramazan bayramı sonrası onuda sıkıyor bu süreç.
Annemin durumuna göre gelişimin zamanı değişebilir onun düzeni kurarsam soluğu burda alacağım

Iyi aksamlar,
Menum:
Sabah: 1 ilik limonlu su, 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurtadan omlet, peynir, 1 filtre kahve.

Oglen:
1 kepce mercimek corbasi
Su

Aksam:
3 kanat
2 kofte
Salata
Su

Toplam su 1 bucuj lt.
Spor: havalar guzel bugun 30 dkk disarda yurudum.

Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…