Canim bendr paylamistim bir dun kaldi yoksa bu hafta hep paylastimBU HAFTA AKSATMADAN MENÜ BİLDİRENLER
@nesyaaaaa
Cascade_
S Shezofren88
@Kumsal ve deniz
@IKokunhuzur
@optumkibbye
60kiloyum
@breeze3535
@vorones
@Ssy8491
@Havlemina
G gitsinkilolar02
Bakın hep beraber çabalıyoruz
Bir hafta deneyelim
Değecek inşallah
Hadiiiiii
15/02/2019 günü kilitlenen hedefler
Fantastik 6 lı
Cascade_ 63.50
S Shezofren88 92.00
@nesyaaaaa 69.50
zeyneppk 68.00
Elhan 60.00
hedef56 74,0
Döverim heeekuzum şu yazı rengini kalın koyu pembe yapabilir misin en azından. stil de farklı olunca göz alıyor
Yaptımkuzum şu yazı rengini kalın koyu pembe yapabilir misin en azından. stil de farklı olunca göz alıyor
Bravo kız15/02/2019 günü kilitlenen hedefler
Fantastik 6 lı
Cascade_ 63.50
S Shezofren88 92.00
@nesyaaaaa 69.50
zeyneppk 68.00
Elhan 60.00
hedef56 74,0
AFerin lenEvet şu anda son lokmami yemiş bulunmaktayım. Menümü yazayım
Sabah sağlam bi kahvaltı yaptım 4kasik kadar pırasalı yumurta yarim kalıp süzme peynir yarim ev pogacasi
Ara 3nercimek köftesi
Akşam 5 kaşık nohut yemeği 1 kase yoğurt salata
Spor 1saat yürüyüş 15 dakika eliptik
Inşallah acıkmam çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı süt içerim. Günü kapattım dişlerimi fircaliycam şimdi.
( kendı kendime) KİTLENDİM
Akşam sakın saldırma bakCascade_ canım annemlerdeyim ben kahvaltıda sadece 3 çiğbörek yedim sonrasında bişi yemedim akşamda fırında tavuk çorba falan yicem eve gecince de sporumu yapcam menümün detaylarını akşam yazacagım tabiki ama saat oldu bya acıktım
Yok yok normal yedim :) ama bu ara evde bitmeyi bekleyen bir tatlım varAkşam sakın saldırma bak
Ben dışarda yememe rağmen tek lahmacun yedim düşün
Kebaplar, pideler aah yaa
Sus bakimYok yok normal yedim :) ama bu ara evde bitmeyi bekleyen bir tatlım varfıstıklı sarma allahım aşığım resmen bu tatlıya
Yessss senden kaptım.AFerin len
Kaptın sen de kilitlenme işini
Ben de günü hafif geçirdim. Sabah Karatay kahvaltisi, öğlen bir meyve, akşam da yulaf ezmeli, kuru meyveli bir kurabiye tarifim var antinkuntin adını koyduk. Üç tane yedim. Bu saatten sonra bitki çayları ve suya devam.Cascade_ canım annemlerdeyim ben kahvaltıda sadece 3 çiğbörek yedim sonrasında bişi yemedim akşamda fırında tavuk çorba falan yicem eve gecince de sporumu yapcam menümün detaylarını akşam yazacagım tabiki ama saat oldu bya acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?