Serbestim haftasonu amaSus bakim
Yok öyle
Ben de menüdeki tatlıları içimden reddettim
Cuma’ya kadar tut bak
Bonus olarak bir gün serbestin de var
Gözünü seveyim
Evet kızım kablosuz olanı kullanıyor çok memnunBende girebiliyor muyum o fantastik gruba acaba
Yaa bende bi defa aynı sebepten banlanmıştım
Maratonun kırmızı olanı güzelmiş annem sarı olanı aldı bi süre sonra çekim gücü azaldı. Ablamda üç senedir dyson kullanıyor o çok memnun hiç çekim gücünde azalma olmadı ben makinemi değiştirecek olsam düşünmeden dyson alırım biraz pahalı ama değer kesinlikle
Canim bendr paylamistim bir dun kaldi yoksa bu hafta hep paylastim
Bitki çayı olarak ne içiyorsun ya şu ibrahim saraçoğlunun sitesinde zayıflama çayı var kendi ismini taşıyan bilemedim okadar saçma çay varki işe yaramazmı basıyorlar içine sinemaki sonra çay diyorlar kim doğru kim yalan anlayamıyoruzBen de günü hafif geçirdim. Sabah Karatay kahvaltisi, öğlen bir meyve, akşam da yulaf ezmeli, kuru meyveli bir kurabiye tarifim var antinkuntin adını koyduk. Üç tane yedim. Bu saatten sonra bitki çayları ve suya devam.
Süper bi özet çok teşekkür ederim kendi adıma.Bu aralara çok meşgul olduğum için menüleri toplayıp kaçıyorum
O yüzden de menüleri yorumlayamıyorum
Hep dengeleyin diyorum
İşin sırrı kilonuz kadar protein alacaksınız
ben 57 kiloyum 57 gram protein almalıyım günlük
57 gram protein alıyorsam da 114 gram karbonhidrat almalıyım (Proteinin 2 katı kadar)
Yediğiniz yiyeceklerde besin değerlerini öğrenmek için siteler ve programlar var onlardan yararlanın üç aşağı beş yukarı doğrular
1.8 porsiyon da meyve ve sebze tüketmelisiniz günlük olarak kolesterol dengelensin diye
Ben bunlara dikkat ederek zayıfladım 5 ayda 15 kilo verdim. 3 gün önce de doktorda kan tahlili yaptırdım ve değerlerimin hepsi normal çıktı. Yani sağlıklı kilo vermişim. O yüzden lütfen sizde bu dediklerime dikkat edin ve sağlıklı kilo verin. Herhangi bir sorun yaşamadan.
Bi de bol bol hareket edin. En olmadı evin içinde deli gibi yürüyün yani hareket varsa yağ yakımı da hızlanır. Nerede hareket orada bereket diye boşuna söylemediler ya.
Sporsuz günüm nerdeyse yok.olmayan gün nöbetçiyimdirAaa evet sen niye yoksun spor da yapiyodun sen
Nesyacim ben çayımı kendim hazırlıyorum. Açık olarak aktardan yeşil çay, funda,mate, rezene, kiraz sapı, kabuk tarçın, karanfil, tane karabiber aldım. Yeşil çayı demliğe koyup üzerine sıcak su ekliyorum demlenmeye bırakıyorum. Diğerlerini minik bir tencereye koyup bir dakika kaynatıp ocağın altını kapatıyor demlikteki yeşil çayla birleştiriyorum. On dakika sonra termosa alıp biraz da sıcak su ekliyorum. Bitene kadar içiyorum. Poşet çayların sağlıklı olduğunu dusunmuyorum.Bitki çayı olarak ne içiyorsun ya şu ibrahim saraçoğlunun sitesinde zayıflama çayı var kendi ismini taşıyan bilemedim okadar saçma çay varki işe yaramazmı basıyorlar içine sinemaki sonra çay diyorlar kim doğru kim yalan anlayamıyoruz
Birer tatlı kaşığıNesyacim ben çayımı kendim hazırlıyorum. Açık olarak aktardan yeşil çay, funda,mate, rezene, kiraz sapı, kabuk tarçın, karanfil, tane karabiber aldım. Yeşil çayı demliğe koyup üzerine sıcak su ekliyorum demlenmeye bırakıyorum. Diğerlerini minik bir tencereye koyup bir dakika kaynatıp ocağın altını kapatıyor demlikteki yeşil çayla birleştiriyorum. On dakika sonra termosa alıp biraz da sıcak su ekliyorum. Bitene kadar içiyorum. Poşet çayların sağlıklı olduğunu dusunmuyorum.
TememSerbestim haftasonu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?