Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi hayırlısı canım, benimde bugün 2 hafta oldu, 2.600 gitti, aslında 300 daha gitmişti, geri geldi haydut

Bezen oluyor böyle gerçekten çok çabaladığını bi günün sonrası hüsran olunca insanın morali bozuluyor ama çok spor yapınca kaslar şişip tartıda artı olabiliyor diyor burdaki kızlar belki de seninde öyle bi durumun vardır üzülme hiç yavaş yavaşda olsa gidecek bu kilolar

Valla seni kızdıracağım da dünkü kaçamaktan sonra eksi gördüm ben basıl oldu bilmiyorum valla çok şaşkınım

Sen kesin bana kızıyorsun
Anladım bunu
Sabit olduğun için öyle dedim
Sen de bana hayırdır diyip iki soru işareti koydun
Hissediyorum bunu
ne demek istediğini anlamadim. Bu emojiler çok tehlikeli oluyor bazen, çok krizler atlattık burda..

nee yemiyomusun?? Inan çok şeyler kaybediyosun gezom sen buraya gel mikemmel bir yere götüreyim seni bak benden çok müptelası olursun

Ayran aşını sen yap gezocan ben doymam gibi geliyo sanki.hazır yeni konsantre olmuşum hiç kendimi bozmayayım.böyle devam edeyim

Işte vücut şaşırmış

moni
Wydra

Kahvaltı
Aceleden yapamadım ağzıma muz attım

1 muz
2 kepekli grisini

Öğle
Kaymak
Patates salatası (az yedim Emin’im) canım da istemedi zaten
Bal
3 dilim ekmek

Akşam
Bilmiyorum

Su
1.500

Spor
40 dak yavaş tempo yürüyüş
60 dak basit egzersizler

Not: su ve sporu mutlaka Tamamlarım aksi olursa yazarım
Akşamı da yazıcam

Hiç yemeyi düşünmüyorum belki çok şey kaybediyorum evet, tadını bilmediğim için eksikliğini hissetmiyorum

Tmm cano ben tek yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…