ahh o reglilerGünaydın kızlar
Benimde kilom 68.9 karnım şiş regl olmam lazım sanırım oyuzden böyle çıktı
İnsanın çok moralini bozuyor tartiya böyle yansimasaahh o reglilerbende direk şişiyorum
Hadi hayırlısı canım, benimde bugün 2 hafta oldu, 2.600 gitti, aslında 300 daha gitmişti, geri geldi haydutgünaydın arkadaşlarmoni kaptanım senden özür diliyorum her seferinde düzenli olkarak yazıcam deyip bıraktığım için diyetisyene başladım 15 günde 2,900 gr verdim sonunda ıki senedir kıramadığım kilomu kırdım size selam vermek istedim kib görüşmek üzere
Ben ben ben dedim, yapıyoruz da yemiyoruz canım, olsa yerim, olmazsa hiç aklıma gelmez bileAnnaaam biri mantı mi dediçok severim
O kadar yürüyüşe sabiti gördüm , artı değilim diye sevinsem mi vermedim diye üzülsem mi bilemedim.basenimden gitmiyor kilolar.sen de dünkü sinema kaçağına üzülme pişman olma bu haftaiçi dengeli beslen ama.arada insan motive olmak istiyor
ne demek istediğini anlamadim. Bu emojiler çok tehlikeli oluyor bazen, çok krizler atlattık burda..Sen kesin bana kızıyorsun
Anladım bunu
Sabit olduğun için öyle dedim
Sen de bana hayırdır diyip iki soru işareti koydun
Hissediyorum bunu
nee yemiyomusun?? Inan çok şeyler kaybediyosun gezom1. Paragraf, evet farklı şeyler. Ara ara yapmıştım, odur muhtemelen.
2. Paragraf, ben yemiyorum
3. Paragraf, 2 litre ayran yapılacak, içine haşlanmış yeşil mercimek, karabuğday ve yulaf ezmesi konup her 2 saatte bir bardak içilecek.
Aç kalırmısın bilmiyorum, bende ilk defa yapacam
Işte vücut şaşırmışBezen oluyor böyle gerçekten çok çabaladığını bi günün sonrası hüsran olunca insanın morali bozuluyor ama çok spor yapınca kaslar şişip tartıda artı olabiliyor diyor burdaki kızlar belki de seninde öyle bi durumun vardır üzülme hiç yavaş yavaşda olsa gidecek bu kilolar
Valla seni kızdıracağım da dünkü kaçamaktan sonra eksi gördüm ben basıl oldu bilmiyorum valla çok şaşkınım
Aaa aramızda 100 gram varKilom sabit
Cuma 64,7
Bugün 64,7
Hiç yemeyi düşünmüyorumne demek istediğini anlamadim. Bu emojiler çok tehlikeli oluyor bazen, çok krizler atlattık burda..
nee yemiyomusun?? Inan çok şeyler kaybediyosun gezomsen buraya gel mikemmel bir yere götüreyim seni bak benden çok müptelası olursun
Ayran aşını sen yap gezocan ben doymam gibi geliyo sanki.hazır yeni konsantre olmuşum hiç kendimi bozmayayım.böyle devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?