Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@nesyaaaaa'nın hesabı pasif o yüzden bildirim yapamıyor

zeyneppk bahanen ne canım bildirim yapmamak için? Dün girmişsin pazartesi de kilo bildirdin ama menü bildirimi neden yok?

Amor-a neden sende eksiler var bi ara ne güzel menü ve spor bildirimi yapıyordun?

hedef56 neden bildirimlerin yok? cuma listesinde değilsin ama menü ve spor bildirimi listesindesin.

zezeozge , S Sade01 , GIDI , G gulsahhh01 , vorones , karamelli_turta niye arada bi bildirim yapıyorsunuz? Bu bildirim listesi her gün için.

Sarayca bi geldin sonra gittin hayırdır?

@MorVampirella ve G gitsinkilolar02 hafta başında vardınız sonra niye kayboldunuz?

@tatlu uzun zamandır yoksun haftaya listede olmayacaksın.

hedef56 neden bildirimlerin yok? cuma listesinde değilsin ama menü ve spor bildirimi listesindesin.
Bir sürü sağlık problemim çıktı hepsi için ayrı doktor hastane vs uğraşlarım oldu. Adet gecikmesi var şu an ben de ve nerdeyse 16-17 gün gecikti tabii ki ödem şişlik hala duruyor gitmiyor. İlaç kullanmaya başladım bi kaç farklı hastalıktan ve iştahım da arttı Şu an o gitmeyen ödem şişlik vs artı almış olabilirim diye düşünüyorum hafta içi her gün tartıldığımda çok oynadı kilo yarın inan ne çıkacak ben de bilemiyorum. Ama ilaç işe yararsa üç dört gün sonra hasta olurum o zaman ins düşüş olur.

Insallah

Bu arada yarindan itibaren ben de basliyorum

Yarin tartilip liste disindan kilo vermeye devam edecegim yeter bu kadar dinlenme bana

bu hafta kizimdan dolayi biraz dengesiz gidebilirim ancak sikinti yok sonucta listede olmayacagim. Haftayadan itibaren bekliyorum kilo vermeye baslamayi ancak simdiden hafif hafif dizginleri alan elime

En son 58 kiloydum bakalim yarin sabah ne cikacak.

Yeni hedefim 51 lisedeki okul numaram

Sabah kahvaltısı-öğlen
Avakadolu ton balıklı tam buğday dürüm

Ara
Bir dilim kabak tatlısı

Ara
Sade kahve
1 ceviz
3 minik gün kurusu kayısı

Akşam
3-4 kaşık Havuç tarator
3-4 kaşık yoğurtlu yeşil mercimek
1 kaşık tavuk sote

Ara
Bir şişe sade maden suyu

Su 2 litre
Spor yok

Bu hafta spor konusunda çok tembeldim yarından itibaren her gün yarım saat yapmaya çalışacağım

Iyi geceler kızlar
Sabah
2 yumurta
KK. Peynir
Ara
Sütlü kahve
Öğle
1 tabak bakla
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak tavuk çorbası
Ara
Ayva

Herkeslere günaydın forumun şekli mi değişti ben de çok tuhaf görünüyor dil yarı İngilizce yarı Türkçe çok değişik olmuş sizde de sorun var mı ?

Bu arada dünkü menüm,

Saat 9,30
1 kupa filtre kahve

Saat 12,30
1 tabak tavuk haşlama
2 yk kaşığı bulgur pilavı

Saat 21,30 (eşim geç geliyor maalesef akşam yemekleri geç oluyor bende)
1 kase cacık
3 yk kadar yumurta piyazı

2 litre su

30 dk yürüyüş

Bu arada kaptanım tartıldım yalnız benim günüm olmamasına rağmen ben dün regl oldum anlayamadım niye erken olduğumu o da etkilemiş olabiir 60ı bekliyordum zaten ama 61,5 geldim inşallah vereceğim bu kiloları ilk hedefim 57 :)

Merhaba kızlar
geçen hafta 67,4
Bu hafta 67,4 değişen birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…