Ben aralıkta katıldım gruba mezun oldum. Ben de şimdi kaptan yardımcısıyım. Öyle ki her zaman spor tek başına yeterli olmaz onu desteklemek lazım.
İnsanlar spora gider zayıflar diye bir teori var insanlar arasında aksine yanlış spordan sonra acıkıyorsun birşeyler yiyorsun o bile kilo alımını tetikliyor ben de öyle oldu 5 aydır spora gidiyorum inceldim fakat kilo aldım
Halbuki yediklerimiz ve sporu dengelemek gerekiyor.
hoşgeldinAynen bugün başladım gibi ama yarın tam anlamıyla başlarım inşallah bozmam hadi bakalım
Aynen öyle bu 5 ay içinde sadece 10 gün kadar diyet yapmıştım onda da 3 kg vermiştim inşallah yine çabuk veririm :) Tabi geri aldım ama bu sefer almamak için uğraşırım
kediş nasıl canımBen şuan tekrar 60 üstüne çıkmamak için uğraşıyorum
bütün domates konservelerim bitti gezomGel kız gel, yapacak olsam güzel yaparım lakin yemedigimizden yapmıyorum. Hemde yazdan domatesleri konserve yapmıştım. Nerden baksan 30 kavanoz var, nadiren kullandigim için bitmiyorlar
gürcüce??Güngünay gügüz bayanlar, bilin bakalım nece konuştum
hoşgeldinHa ha alacağım belliydi zatenTek spor işe yaramıyormuş onu anladım spora hala devam ediyorum ama boğazımı tutmadığım için kilo aldım ama Allahtan sıkıyım da çok göstermiyorum ama zayıflamak istiyorum tabiki kilo olrakta artık bir dur diyelim yaza giriyoruz değil mi ablacımm
Valla yedimama ölçülü yedim
Ya bende düşünüyorum bu ara kansızlık Demir eksikliği var mı acaba diye çok üşüyorum son zamanlarda bi gidip baktıramadım kanıma fırsat bulupta.
Uff WC konusu bazen beni de çok zorluyor çok darda kalırsam ben evde şurup var onu içiyorum ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum
Aynu dertler bendede var kuzum ya demir eksikliği de kilo vermeyi etkiliyormuş bide o diğer rahatsızlık içinde 3 tane falan
gün kurusu kayısıyı yeyip sonra üzerine en az 3 bardak su iç rahatlatiyo emin ol ama günlük tüketmeye çalış
Aynen bende yeme düzenini değiştirince oldu bi şekilde yoluna girer ALLAH'IN izniyleyeme düzenimi de değiştirdim ya o da ekstra oldu
Yok gıbütün domates konservelerim bitti gezomgeçen sene gezmekten ona sıra gelmemişti , az yapmıştım , bak simdi menemensiz kaldım
gürcüce??
hoşgeldin
aklında mı halen? Bence değil
Benim diyetisyen mutlaka çorba ye yoksa kabızlık olur dedipazar gününden bu yana wc yok
kediş nasıl canım
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
@nesyaaaaa | - | - | - | - | - | - | - |
@amor-a | - | + | + | +360 | +270 | + | - |
| +210 | + | + | - | + | +180 | - |
| - | - | - | - | - | - | |
S Shezofren88 | +88 | + | +40 | +100 | + | +180 | + |
@Kumsal ve deniz | + | + | - | + | + | + | |
| - | - | - | - | - | - | - |
| + | + | + | +140 | +164 | + | - |
@Sekerportakalimm | - | +50 | - | +80 | +80 | +80 | - |
S Sade01 | - | - | + | +140 | +180 | + | + |
| + | + | - | + | + | + | - |
O optumkibbye | + | +200 | - | + | +220 | +225 | - |
| - | + | +120 | - | - | - | - |
| + | +180 | +180 | +135 | +180 | +160 | + |
@vorones | + | + | - | + | +90 | +120 | + |
@gulsahhh01 | +450 | - | - | - | + | - | - |
@gezegenfeza | +144 | +18 | + | +105 | +20 | +260 | +140 |
@karamelli_turta | - | - | - | + | +90 | +90 | - |
| + | - | - | - | +320 | - | - |
@Havlemina | +180 | +180 | +240 | +180 | +135 | +180 | +260 |
@MorVampirella | +160 | +90 | - | - | - | - | - |
@gitsinkilolar02 | +60 | +180 | - | - | - | - | - |
@sarayca | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?