Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keşke yıl olsa daha 6 ay oldu hayır aksi gibi 5 aydır da spora devam ediyorum ama işte boğazı tutmayınca aldık kilocukları
Ben ilk yıl 52 den 58 e çıktım ama 58 i korudum uzun bir zaman gelmişim çikolatanın memleketine ohh mis çikolatalar wafflelar üstüne hamilelik derken 70i gördüm şuan 55 im çok şükür. Son 3 kilo var benim ama bi türlü kendimi sıkıp mezun olamadım yaa.

İnşallah olursun zaten son 3 kalmış yavaş gider ama kalıcı gider inşallah :))

İyi akşamlar kızlar.nöbette olduğum için dışardan yemek söyledim spor da yok malesef
Sabah: hindi fümeli kaşarlı tb ekmeğe tost
Öğle:1 galeta,1 muz
Ara:7-8 fıstık,fındık
Akşam: kuşbaşılı kaşarlı pide( ekmeği ince),ayran,salata
Tatlı niyetine 1 protein bar
Belki 1 portakal yerim sonra
1.5 lt su

Şuan tanışmıyoruz sen yokken geldim tanışırız zaten hoşgeldin sefalar getirdin

Aynen canım tanışırız ben diyet gruplarında 2015ten beri aktif sayılırım aslında 3.takımla başladım 6-7 ay sonrası kaptanlığını yaptım 1,5 yıl kadar falan sonra kaptan yardımcısı oldum sıkıldım gittim geldim sonra değişiklik istedim 10.takıma geldim başladım burda da evlilik öncesi diyet yaptım mezun oldum evleneli 6 ay oldu şimdi kilo aldım geri geldim
Hem yaz geliyor diye hem görümcemin düğünü geliyor diye her ne kadar spor yapsam da tek başına yeterli olmuyormuş onu öğrendim :)

Selamlar kızlar.

Dünkü menüm;
Sabah:maalesef pastane pogacasi (zamanım yoktu)
Sade kahve

Ara;yeşil çay

Öğlen;1 kase çorba
3 köfte
Salata

Ara;türk kahvesi Sade soda

Akşam;1 kase çorba
Karişik salata

Ara;muz
3 lt su
Yarım saat yürüyüş

Bugün sabah;1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin
Peynir

Ara;yeşil çay

Oglen;1 kase çorba
Yoğurt
2 yk türlü

Ara;sade türk kahvesi Sade soda
3 lt su
Yarım saat yürüyüş

Ben aralıkta katıldım gruba mezun oldum. Ben de şimdi kaptan yardımcısıyım. Öyle ki her zaman spor tek başına yeterli olmaz onu desteklemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…