Sen disime goresin sankim.cuma baslasak kapışmaya
Güncelın 53 değil mihadı bakalım kavmc cikacaz yarın. . Benim de regl şişliği mevcut
O milattan önceydi@Zerosima
Hee makus türk kadını talihini yaşadı o zamanevlendi ve ilk yıl 5 kilo aldı
60 değildir o 59,5 falandırYok o mezun olduğum zamanlardaki kilom yeni kilomu tam bilmiyorum yarın tartılıcam ama 60larda varım bence
60 değildir o 59,5 falandırHayırlısı olsun o zaman yeniden hoşgeldin diyelim.
Ben ilk yıl 52 den 58 e çıktım ama 58 i korudum uzun bir zamanKeşke yıl olsa daha 6 ay olduhayır aksi gibi 5 aydır da spora devam ediyorum ama işte boğazı tutmayınca aldık kilocukları
Ben ilk yıl 52 den 58 e çıktım ama 58 i korudum uzun bir zamangelmişim çikolatanın memleketine ohh mis çikolatalar wafflelar üstüne hamilelik derken 70i gördüm şuan 55 im çok şükür. Son 3 kilo var benim ama bi türlü kendimi sıkıp mezun olamadım yaa.
Gün kurusu kayısı canım WC sorunu içinNe tüketiyonuz? Bende tüketeyim eksik kalmayayım
O zaman size afiyet olsun canım benlik bi durum yokmuşGün kurusu kayısı canım WC sorunu için
Aminİnşallah olursun zaten son 3 kalmış yavaş gider ama kalıcı gider inşallah :))
Aa. İyi yani . İyi derken bana rakip olabilmen acisindanYok o eski kilom düzenleme yapmamıştım60larda varım bence yarın söylerim
Aa. İyi yani . İyi derken bana rakip olabilmen acisindan
Aynen kendime bir dur dedim hemen destek almalıyım ve takımıma koştum
Günaydınnlar herkesee ne var ne yok görüşmeyeli kaptanım bana yer var mı yine takımda
Şuan tanışmıyoruz sen yokken geldim tanışırız zaten hoşgeldin sefalar getirdin
Aynen canım tanışırız ben diyet gruplarında 2015ten beri aktif sayılırım aslında 3.takımla başladım 6-7 ay sonrası kaptanlığını yaptım 1,5 yıl kadar falan sonra kaptan yardımcısı oldum sıkıldım gittim geldim sonra değişiklik istedim 10.takıma geldim başladım burda da evlilik öncesi diyet yaptım mezun oldum evleneli 6 ay oldu şimdi kilo aldım geri geldim
Hem yaz geliyor diye hem görümcemin düğünü geliyor diye her ne kadar spor yapsam da tek başına yeterli olmuyormuş onu öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?