Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek
1çk reçel

ara : ayva

öğle :
5 sarma
1 börek
2 köfte
ince dilim pasta

akşam
pişi + peynir

ara: 1 sb süt

su: 3lt
spor : 40 dk tempolu yürüyü ş

bugün ok kötü bir menüm var. veli ziyaretim vardı maalesef böyle oldu

Ay abla cuma ki kilomu bulamiom

Hoşgeldin tabi ki aramıza katılabilirsin
1. sayfada grupla ilgili bilgiler var onları bi oku orda bi form var onu doldu burda yorum olarak paylaş ki seni tanıyalım
İyi akşamlar öncelikle.. Ben Büşra:). Siteye yine bir diyet macerası ile üye olmuştum ama o zaman hedeflediğim kilo olan 69dan 62'ye düşüp bıraktım evlendim..... Ve evliliğimin üzerinden 1.5 sene geçti ben 62'den 80 e 18 kilo aldım. Nasıl kendime bu kadar hor davrandım bilmiyorum. stres vb. durumları bu 1.5 sene de sıklıkla yaşadım psikolojik açlık çektim sanırım. Şimdi kilolarm başıma dert oldu tekrardan. Güzellik algım ve hissim kaybolmak üzere herkesin ne kadar şişmanlamışsın bakışları beni çok üzmeye başladı. 1.68-69 boyum var. Ben de gruplar vasıtası ile diyet yapmak istiyorum özellikle Karatay diyetini İnşallah

Pazartesi günü annem hastaneden taburcu olacak büyük ihtimalle ondan sonra bende sağlıklı beslenmeye başlayacam artık çünkü kilolar aldı başını gidiyor annem için güçlü olmak zorundayım güçlü olmak içinde sağlıklı olmak zorundayım çok düzensiz ve dengesiz besleniyorum iki haftadır gece yarısı kardeşimle oturup çay pasta yiyoruz çekirdek çitleyip kahve içiyoruz uyku desen hiç yok gece iki yada üç saat anca uyuyoruz su içip içmediğimi hatırlamıyorum bu yüzden biraz güçsüzleştim midemde sorunlar çıkmaya başladı bu yüzden yine diyetime başlama kararı aldım pazartesi günü taburcu olursak herşey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…