Sen ne yaptın. Listeye de girersin aslında kaptanımgüzel vermişsin tebrikler
Doğru yerdesin canım hoşgeldinİyi akşamlar öncelikle.. Ben Büşra:). Siteye yine bir diyet macerası ile üye olmuştum ama o zaman hedeflediğim kilo olan 69dan 62'ye düşüp bıraktım evlendim..... Ve evliliğimin üzerinden 1.5 sene geçti ben 62'den 80 e 18 kilo aldım. Nasıl kendime bu kadar hor davrandım bilmiyorum. stres vb. durumları bu 1.5 sene de sıklıkla yaşadım psikolojik açlık çektim sanırım. Şimdi kilolarm başıma dert oldu tekrardan. Güzellik algım ve hissim kaybolmak üzere herkesin ne kadar şişmanlamışsın bakışları beni çok üzmeye başladı. 1.68-69 boyum var. Ben de gruplar vasıtası ile diyet yapmak istiyorum özellikle Karatay diyetini İnşallah
Tekrar geçmiş olsun. P. Tesi Kilo bildrerek gel. Günlük menu de yazarızPazartesi günü annem hastaneden taburcu olacak büyük ihtimalle ondan sonra bende sağlıklı beslenmeye başlayacam artık çünkü kilolar aldı başını gidiyor annem için güçlü olmak zorundayım güçlü olmak içinde sağlıklı olmak zorundayım çok düzensiz ve dengesiz besleniyorum iki haftadır gece yarısı kardeşimle oturup çay pasta yiyoruz çekirdek çitleyip kahve içiyoruz uyku desen hiç yok gece iki yada üç saat anca uyuyoruz su içip içmediğimi hatırlamıyorum bu yüzden biraz güçsüzleştim midemde sorunlar çıkmaya başladı bu yüzden yine diyetime başlama kararı aldım pazartesi günü taburcu olursak herşey daha güzel olacak
Kaç çıktın gi bugunAynen canım tanışırız ben diyet gruplarında 2015ten beri aktif sayılırım aslında 3.takımla başladım 6-7 ay sonrası kaptanlığını yaptım 1,5 yıl kadar falan sonra kaptan yardımcısı oldum sıkıldım gittim geldim sonra değişiklik istedim 10.takıma geldim başladım burda da evlilik öncesi diyet yaptım mezun oldum evleneli 6 ay oldu şimdi kilo aldım geri geldim
Hem yaz geliyor diye hem görümcemin düğünü geliyor diye her ne kadar spor yapsam da tek başına yeterli olmuyormuş onu öğrendim :)
61.5 demekk. İmm disime goreeee. Ben bugun 60.8 çıktım naaaberrrİnsanlar spora gider zayıflar diye bir teori var insanlar arasında aksine yanlış spordan sonra acıkıyorsun birşeyler yiyorsun o bile kilo alımını tetikliyor ben de öyle oldu 5 aydır spora gidiyorum inceldim fakat kilo aldım
Tekrar geçmiş olsun. P. Tesi Kilo bildrerek gel. Günlük menu de yazarız
Ya ne stresli günler geçirdin yani kolay mı. Hem ödem . Hem de ne yediğin içtiğin belli değil . Düzen olmasa zorBu kadar kısa sürede nasıl bu kadar hızlı kilo aldım anlamadım kilomu söylemeye utanıyorum inanki
Ya ne stresli günler geçirdin yani kolay mı. Hem ödem . Hem de ne yediğin içtiğin belli değil . Düzen olmasa zor
bende -800 daha fazla istiyordum ama bu hafta iyi geççmedi benimSen ne yaptın. Listeye de girersin aslında kaptanımmoni ben de izinli kiloma dondum mu ki ben de mi listeye girsem
güzel haberler alırsınız inşallahAynen canım hale daha stres bitmedi pataloji sonucu iyi gelse daha rahat edecez elimiz yüreğimizde hâlâ
güzel haberler alırsınız inşallah
İyi akşamlar öncelikle.. Ben Büşra:). Siteye yine bir diyet macerası ile üye olmuştum ama o zaman hedeflediğim kilo olan 69dan 62'ye düşüp bıraktım evlendim..... Ve evliliğimin üzerinden 1.5 sene geçti ben 62'den 80 e 18 kilo aldım. Nasıl kendime bu kadar hor davrandım bilmiyorum. stres vb. durumları bu 1.5 sene de sıklıkla yaşadım psikolojik açlık çektim sanırım. Şimdi kilolarm başıma dert oldu tekrardan. Güzellik algım ve hissim kaybolmak üzere herkesin ne kadar şişmanlamışsın bakışları beni çok üzmeye başladı. 1.68-69 boyum var. Ben de gruplar vasıtası ile diyet yapmak istiyorum özellikle Karatay diyetini İnşallah
Pazartesi günü annem hastaneden taburcu olacak büyük ihtimalle ondan sonra bende sağlıklı beslenmeye başlayacam artık çünkü kilolar aldı başını gidiyor annem için güçlü olmak zorundayım güçlü olmak içinde sağlıklı olmak zorundayım çok düzensiz ve dengesiz besleniyorum iki haftadır gece yarısı kardeşimle oturup çay pasta yiyoruz çekirdek çitleyip kahve içiyoruz uyku desen hiç yok gece iki yada üç saat anca uyuyoruz su içip içmediğimi hatırlamıyorum bu yüzden biraz güçsüzleştim midemde sorunlar çıkmaya başladı bu yüzden yine diyetime başlama kararı aldım pazartesi günü taburcu olursak herşey daha güzel olacak
Aynen canım hale daha stres bitmedi pataloji sonucu iyi gelse daha rahat edecez elimiz yüreğimizde hâlâ
Ben de şimdi girdim gözüm alışamadı bir türlüBuraya ne olmuş böyle hiç yazasım gelmiyor niye böyle yaptılar ki
Ahà da emoji yapiomay başka bi yerde yazar gibiyim bu neyyy yavv
61.5 demekk. İmm disime goreeee. Ben bugun 60.8 çıktım naaaberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?