- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
spinning kadar beni yoran başka bir şey yapmamıştımDünkü menüm,
Saat 9,30
1 kupa filtre kahve
Saat 12,30
1 tabak kabaklama
2 yk pirinç pilavı
Saat 16,00
1 meyveli soda
1 parça çikolata (Reglden dolayı çok canım çekti)
Saat 18,00
1 kase cacık
Saat 21,30
1 tabak ıspanaklı çılbır
2 litre su
15 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
15 dk spinning
5 dk twister
5 dk arka bacak için bir alet ama adını bilmiyorum
400 tane ip(10 dk kadar)
spinning kadar beni yoran başka bir şey yapmamıştım
Ooowww bu ne kizzz yavaş gelll. Ben nası yapiyim bu kaaa spor. Neyse Kilo farkimnan gecerim seniiiı.Dünkü menüm,
Saat 9,30
1 kupa filtre kahve
Saat 12,30
1 tabak kabaklama
2 yk pirinç pilavı
Saat 16,00
1 meyveli soda
1 parça çikolata (Reglden dolayı çok canım çekti)
Saat 18,00
1 kase cacık
Saat 21,30
1 tabak ıspanaklı çılbır
2 litre su
15 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
15 dk spinning
5 dk twister
5 dk arka bacak için bir alet ama adını bilmiyorum
400 tane ip(10 dk kadar)
bende -800 daha fazla istiyordum ama bu hafta iyi geççmedi benim
Abla canım simit istio . Baaa da vur
'ye gitsinAbla canım simit istio . Baaa da vur
Ooowww bu ne kizzz yavaş gelll. Ben nası yapiyim bu kaaa spor. Neyse Kilo farkimnan gecerim seniiiı.
Sen pirinç Pilavı yeee
al benden de o kadarBuraya ne olmuş böyle hiç yazasım gelmiyor niye böyle yaptılar ki
hoşgeldin.insallah diledigin kiloya inersinİyi akşamlar öncelikle.. Ben Büşra:). Siteye yine bir diyet macerası ile üye olmuştum ama o zaman hedeflediğim kilo olan 69dan 62'ye düşüp bıraktım evlendim..... Ve evliliğimin üzerinden 1.5 sene geçti ben 62'den 80 e 18 kilo aldım. Nasıl kendime bu kadar hor davrandım bilmiyorum. stres vb. durumları bu 1.5 sene de sıklıkla yaşadım psikolojik açlık çektim sanırım. Şimdi kilolarm başıma dert oldu tekrardan. Güzellik algım ve hissim kaybolmak üzere herkesin ne kadar şişmanlamışsın bakışları beni çok üzmeye başladı. 1.68-69 boyum var. Ben de gruplar vasıtası ile diyet yapmak istiyorum özellikle Karatay diyetini İnşallah
bende bir kere yaptım salondan ayrılmıştım sonra.. evet kolay kolay terlemeyen ben mahvolmuştum terdenAma iyi terletiyor en sevdiğim o ilk başlarda zorlanıyordum şimdi iyi gibiyim :)
Selam be gezegen, sizi taniyabilirmiyimal benden de o kadaryazasım gelmiyor , sizle yeni tanışıyormuşum gibi bir his var
saracım sen iyi ol, moralin iyi olsun yeter. Yoksa kilonu verebileceğini takımcak biliyoruz, güveniyoruzBu kadar kısa sürede nasıl bu kadar hızlı kilo aldım anlamadım kilomu söylemeye utanıyorum inanki
gezom seni göremiyorum bu nasıl forumSelam be gezegen, sizi taniyabilirmiyim
bende bir kere yaptım salondan ayrılmıştım sonra.. evet kolay kolay terlemeyen ben mahvolmuştum terden
İyi akşamlar öncelikle.. Ben Büşra:). Siteye yine bir diyet macerası ile üye olmuştum ama o zaman hedeflediğim kilo olan 69dan 62'ye düşüp bıraktım evlendim..... Ve evliliğimin üzerinden 1.5 sene geçti ben 62'den 80 e 18 kilo aldım. Nasıl kendime bu kadar hor davrandım bilmiyorum. stres vb. durumları bu 1.5 sene de sıklıkla yaşadım psikolojik açlık çektim sanırım. Şimdi kilolarm başıma dert oldu tekrardan. Güzellik algım ve hissim kaybolmak üzere herkesin ne kadar şişmanlamışsın bakışları beni çok üzmeye başladı. 1.68-69 boyum var. Ben de gruplar vasıtası ile diyet yapmak istiyorum özellikle Karatay diyetini İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?