Merhaba arkadaşlar ben de geldim buraya :) umarım mutlu mesut kilolar veririz hep birlikte :) ancak ben o formu kopyalamaya çalışırken bütün siteyi kopyaladım yardımcı olursanız sevinirim
Hoşbuldum :) kesinlikle kurtulamazHoş geldin aramıza istikrarla devam ettiğin sürece elinden hiç bir şey kurtulamaz emin ol :)
Hangimiz zayıflayıncaZayıflayınca tarifini istiyorum ablacımçok güzel gözüküyor
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben de geldim buraya :) umarım mutlu mesut kilolar veririz hep birlikte :) ancak ben o formu kopyalamaya çalışırken bütün siteyi kopyaladım yardımcı olursanız sevinirim
HoşbuldumHoşgeldin canım
Hoşgeldintünaydın hayırlı haftalar olsun .
kk telden giremedim yahu pc açtım yıllar sonra bunun için.
Abla yapma allansen aklıma düştü bak şimdi . Sen yapmzsin böyle paylaşımlar ama ne edek.Bu sefer çok süslemedim
Tadı harika oluyor
Formu nu gormedim de. Kaç kilosun boyun kaç.Ben de zayıflıycam iyi olcam inşallah kendi başıma 2 kilo verdim burada daha ciddi şekilde başlıycam inşallah :)
Annaaaa kendileri benim hedefim olur58 kiloydum 1 hafftada 2 kilo verdim şu an 56 kiloyum
Amanın aç gezio bu hatun. Ne sebze ne yumurta .. neyse sen bana rakip değilsin buhafta korkmiyim benCumartesi menüm,
Saat 12,30
1 küçük tost
1 bardak şekersiz çay
Saat 19,00
1 çikolata
2 litre su
1 saat yürüyüş
Tost ve çikolata yediğim için çok bişey yemek istemedim yoksa gece dışarıdaydım herşeyi geri çevirdim
Etiket yapamıyorum ya
Amanın aç gezio bu hatun. Ne sebze ne yumurta .. neyse sen bana rakip değilsin buhafta korkmiyim ben
Yok ya ne açı gayet tokum
Ikimizde zayifalayinca ablam ben yapayim sen türkiyeye gelince misafir edeyimHangimiz zayıflayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?