Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hosgeldin.insallah istedigin kiloya inersin

Hoşgeldin canım ALLAH mutlu mesut etsin

Arkadaşlar formu kopyalayamafım ama şöyle bi anlatayım kendimi;
Ben Özlem
26 yaşındayım
Evliyim
Bi kızım var 10 aylık oldu sıpacık
Skokyoz hastasıyım bu yüzden boyum 140
Kilom 56
Hedefim 48 falan olmak
Skolyoz olmadaydım boyum 155 olacaktı en az dr öyle söylemişti.
Şimdilik çalışmıyorum aslında öğretmenim.
Daha önce 9. Takımda 2 gün geçirdim ama bende anksiyete olduğu için aşırı derecede kaygıyla bu sefer daha çok yedim panik gibi bişey oldum ve devam edemedim. Burdan 9. Takım a selam olsun :)
Şimdii bence yeterli anlattıklarım ille de form derseniz sanırım bilgisayar açmam gerekecek

Kaç bedennsın şimdi . Ben de Kilo değil de beden kucultmek istiom aslında alt 38 olsa rahatindan süper olurdu . Üst 36 benim de

38 bedenim suan

Mervem gercekten böyle mi dusunuosun yoksa istemez misin böyle açık ayrıntı yazmami. Bilemedim. Ama ben buraya yazmasam kendime çeki düzen veremiom. İllaki de ağzıma atıp buraya yazmadgm cisslar olio

Ac derken ayrinti anlaminda degildi o yemek yememekten kaynaklanan aclikti o. Ayrintili yaz zaten herseyi yoruma musait olsun. Ayrinti olmayinca hakkinda konusulamiyor maalesef

Merhaba arkadaşlar ben de geldim buraya :) umarım mutlu mesut kilolar veririz hep birlikte :) ancak ben o formu kopyalamaya çalışırken bütün siteyi kopyaladım yardımcı olursanız sevinirim

Hosgeldin kendini tanitmissin zaten

Formu kopyalayamadım ki birş bana yardımcı olursa bütün şeceremi dökecem buraya

Zamanla da dokersin zaten sikinti degil

Bi arkadas daha vardi gelen onu alintilamamisim eve gidince alintilar ona da hisgeldin derim

Teşekkürler ablacım

Sabah tartı ve re lim bakam netmisiz.
İnşallah ama önemli olan Cuma tartısı

Günaydın. Mutsuzm biraz. Sis hissediyorum. Ve sabah tartı.
Cuma 60.3
P.tesi 60.9 çıktım
+ 600 Wydra moni

Az önce de yazdığım gibi önemli olan Cuma tartısı haftasonundan sonra böyle artılar olabiliyor

Merhaba arkadaşlar ben de geldim buraya :) umarım mutlu mesut kilolar veririz hep birlikte :) ancak ben o formu kopyalamaya çalışırken bütün siteyi kopyaladım yardımcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin canım bol eksiler

Benim başlangıç kilom:75.5 idi hedefim:60 idi ama şuan hedefim 57 güncel kilomu da 8 Mart’ta bildirmiştim ama orda yok hatırladığım kadarıyla 63.3 olması gerekiyordu Mervecim Wydra

Hoşgeldin canım, inşallah istediğin gibi bir gelin olursun

Hoş geldin cnaım inşallah istediğin hedefe ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…