Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben 1000 i bulmuyorum genel de ya.. metabolizmam aşırı yavaş benim çünkü
Şimdi bazı kaçamaklar olunca benim 1200 falan oluyoddur ama o bile benim için yeterli ben de bu haftaya çok sıkı sarılcam.. Kızımın mayıs 11 1 yaş doğum günü var.. Annesini resizlerde zayıf görmeli kuzum benim ya

Benim oğlanında 16 nisan bende o zamana baya zayıflamak istiyorum

ayy bende kalori hesabı yapıyorm ne ysem kalorisine bakıyorum önce
kansızlık tedavini muhakkak ol kilo verememen bundan olabilir bir de d vitamini herkeste düşük ona da baktır yorgunluk da yapıyor kilo vermeye de engel. ben düşün yazın bitiminde baktırdım yani sürekli dışrıdaydım benim bile sınırın altında çıkmıştı. annem tedavi oluyor 1 yıl sonra bir daha baktırıyor hoop gene düşmüş. d vitamini önemli

alıntı bana mıydı yanlış mı oldu bilmiyorum ama benimde baktırmam lazım olduğu için aldım bu yorumu üstüme

Evet ferritin baya düşük ihmal etme kansızlık çok önemli bir rahatsızlık tedavi süreci kilo yapmıyor diye biliyorum çünkü bende zaman zaman yaşadım
Burayida bence bırakma çünkü kilo alırsın bak dönenler hep kilo alıp donmuş oluyor yinede karar senin sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap :)

Yok kız su bile içmedim tartıyı 100 gr cık düşürebildim, aslında camiye gitmesem 10 gibi tartılıp daha düşük görürdümde neyse, umudum haftaya.
Ben zaten bir sefer mezun oldum gitmedim, yine gitmezdim, yeterki biraz düşeydim

Gitme yav, giden gelmiyor. Bende kansızlık için tahin pekmez yiyorum, sanki biraz daha iyi gibiyim. Belkide -görmemi bu etkiliyor bilmiyorum, ama en azından daha az üşüyorum, daha geç yoruluyorum

He ya. Demekki dengelemeyi öğrendim. Belki de acısı haftaya çıkacak

Haha eşim de diyo ki memleketine gidince bakamıyo mu sana kocan derler zayıflama diyo j

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…