- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Valla bilmiyorumhiç deme öyle kendimden kısmaktan bitap oldum zatenn.. nolcaksak bilmem
avuç içinden daha fazla alınıyormuş evet.karatay güneşin en yoğun olduğu gündüz 12/2 arası koruyucusuz güneşlenin diyor.bir de güneşlenmeden sonra vücüda şampuan vb bir şey sürmemek gerekiyormuşD vitamini avuç içinden alınıyormuş benimde düşük yeni öğrendim Güneş'e çıktığımız da avuçlarımızı açıp bekletilecekmiş bir Prof un yorumu
Diyomda kafam bozuk, kendi yontemimle düşecemDÜŞÜRME MOTİVENİİİ yapıcam de yeter
Kınadayım, ne çıkarsa bahtıma.Ee akşama neler yapıyoruz arkadaşlar ben mercimek çorbası somon bi de salata yapcam
Keçi boynuzu özünü 5 gün içtim, Her sabah yediğim üzüm pekmezi, yaramaz çok lezzetli yahubu hafta da öyle deneyeyim bakalım ne olucak.hemen bir program indiriyorum
d vit takviyesi alıyorum zaten canim çünkü tatil dönüşü dahi d vitaminim aşağıdaydıgerektigi gibi güneşlenemiyoruz tabii ..
teşekkür ederim canım
keçi boynuzuydu değil mi gezom? Bende korka korka yiyom ama devamlı değil
sen bu işi biliyorsun voronesim..böyle devam
Afiyet olsunKınadayım, ne çıkarsa bahtıma.
Muhtemelen hazır yemek, pilav hariç et salata yerim
Tebriklerfark süper
Anaam gelen geçiyor @breeze3535 aynıydık geçti, şimdi senle aynıyız, sende geçersen ben ölüyüm artık
Hafta ici menülerin é beni de etiketler misin . Sen güzel yapiodun. Sbebi az vermenin hastalık ise y ada her neyse bulalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?