- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Dimi mesela 40 kere yeniliyorum yine yokCuma:
Aynı sorun bende de var maalesef... Konuyu takip ediyorum ama bildirim yok.
su an çok frenledim yalnız kendimiDimi yaa, hep beni örnek alın, gezegenfeza 2,5 torun sahibi kadın, kendini frenliyor ve yemiyorsa biz niye yiyelim deyin. Isterseniz yapamayacağınız hiçbirşey yok, bunu unutmayın
Dimi mesela 40 kere yeniliyorum yine yok
Biz ne kadar çok benzemeye başladık birbirimize dimiGünaydın kızlar
Tartıda +1 kg artida çıktım inşallah cumaya gider
naptın kııızzz ben şokk süperr
canım sen ne detoksu yapıyodun hurma mıGünaydın güzellikler 0 kaçamaklı detokslu bi haftasonunun ardından mükemmel bi tartı ile uyandım ve detoksa bir gün daha devam etme kararı aldım
Cuma:61.5
Bugün:60.4
Fark:-1100
Ablam naptın sen ben havlu atıyım en iyisi
Ya ama banami denk gelir hep ödemler
Hepsiişaretli amaprofilini tıkla forum seçeneklerini seç oradaki bildirim ayarlarını kontrol et ve bildirim gelmesini istediğin kutuları işaretle ve kaydet ondan sonra bildirim almaya başlayacaksın
Anladinmiben niye sarayı tutuyorumAblam naptın sen ben havlu atıyım en iyisi
VerirsinArkadaşlar ben hurma yoğurt detoksunu;
Sabah kalktığımda ılık limonlu su
Kahvaltıda 1 kase yoğurt 7 hurma
Öğle aynı akşm aynı ve yatarken de yoğurt pul biber falan olarak yapsam sizce yeterince kilo verebilir miyim
2,5 torun nedir gezom:))Dimi yaa, hep beni örnek alın, gezegenfeza 2,5 torun sahibi kadın, kendini frenliyor ve yemiyorsa biz niye yiyelim deyin. Isterseniz yapamayacağınız hiçbirşey yok, bunu unutmayın
bence verirsin ama dayanmak çok zor olmalı ben de bugün kabak detoksuna başladımArkadaşlar ben hurma yoğurt detoksunu;
Sabah kalktığımda ılık limonlu su
Kahvaltıda 1 kase yoğurt 7 hurma
Öğle aynı akşm aynı ve yatarken de yoğurt pul biber falan olarak yapsam sizce yeterince kilo verebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?