Selamlar, pazar menüsü geliyor.
Kahvaltı: kaşarlı tost
Öğle: domates çorbası
Akşam: sosisli makarna
Su 2 litre
Spor yok. Hâlâ hastayım.
Wydra
Yok ablam olmaz INŞAALLAH gördüm onu ama abartmadiğini düşündüğüm için bişey demedim gerçi benim lehime amaKek yemesem iyiydi ama yulaflı ve kendim yaptığım için bir dilim yedim yarın artı olmaz inşallah
ben birinci olmuşum allahım inanamıyorum nasıl sevindim anlatamamGEÇEN HAFTANIN SPOR DERECELERİ
Bu hafta spor derecelerinde geçen haftaya göre düşüş var
1 kackaloribu 1330 2 @60kiloyum 1260 3 @hedef56 1160 4 @Antepia27 1000 5 kkelebeketkisi 905 6 @Sade01 845 7 @melek ada 843 8 @breeze3535 710 9 @almora34 660 10 Hercai91 627 11 @_Phantom-Opera_ 560 12 @gulsahhh01 540 13 IKokunhuzur 530 14 @Tombisko 476 15 @zeyneppk 390 15 @KumsalveDeniz 390 15 H HAYAT40INDABASLAR 390 16 sara_28 360 17 @obezzto 255 18 gezegenfeza 220 19 vorones 140 20 @Natsume 70 21 mn5822 30 22 @MorVampirella 0 22 @Zerosima 0 22 @birbusra 0 22 @Zhre_ 0 22 @Zereno 0 22 @Clementine__ 0 22 @AburCubur_ 0
Yok ablam olmaz INŞAALLAH gördüm onu ama abartmadiğini düşündüğüm için bişey demedim gerçi benim lehime ama
Haklısın ya . Çok düşündüm .hatta bi ara vazgeçtim. Yenisi bugün geldi. Oy Kullanmaya gidip geldim çocukları ona bırakıp. Oğluma sordum hemen demez mi. Bu abla gelsin. Digeri gelmesin. Sevdim falan Die. . Bakalım hayırlısı. Salı başlayacak
şundan dolayı öyle dedim. belki çocuk durdan sustan anlamadı. birşeyi bozacaktı ya da kıracaktı ya da kardeşini ağlattı. her neyse anlık olarak eliyle müdahale etti. çocuk da anne bana vurdu dedi tabi. bu da olabilir. olayı öğrenmek lazım. sonuçta kadının az buçuk tavrını biliyorsundur sen. sert, dayakçı, ters insan belli olur. konuşursan söyler sana.
bakıcıyı evine alıyorsun, çocuklarla birlikte evini de emanet ediyorsun. sonuçta yabancı bir insan. bunu tanımışsındır. yeni insan yeniden risk demek. hem çocuklar için hem ev için. açıkçası ben olayın ardında çok büyük bir dayak olayı olduğunu düşünmedim. hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Inşallah bu seferki gönlüne göre olurHaklısın ya . Çok düşündüm .hatta bi ara vazgeçtim. Yenisi bugün geldi. Oy Kullanmaya gidip geldim çocukları ona bırakıp. Oğluma sordum hemen demez mi. Bu abla gelsin. Digeri gelmesin. Sevdim falan Die. . Bakalım hayırlısı. Salı başlayacak
İnşallah abla.. ne bilim artik okadar yoruldum ki hem zihnen hem bedenen. Nasil ne yapacak Die milleti egitmek ten.okul bitse de yaz gelse yaaInşallah bu seferki gönlüne göre olur
Afiyet olsun canımm cumaya çok var arkadaşların dediği gibi halledersin sen hiç merak etme... Benimde bişey yemeden önce hep aklıma geliyor, ya insanların hakkına girer canını çektirirsem diyeKahvaltı .1 yk menemen.
Bi parça peynir domates salatalık
Ara 3 yulafli 2 petibor bisküvi 2 3 çiğ fındık
1 hurma
Öğle 1 kase mercimek çorba ayran
Aksam 20.00
1 tabak dolusu kasarli spagetti makarna
1 bardak ayran salata
23.00 çay ile pişen her ikramligin tadına baktım . Evet kek bi dilim değil pogaca tam değil ama . Keşke hiç yemeseydim. Ama nerde ben de o irade
Caniniz cekmesin kızlar . Yazdiklarim dan . Ama gerçekten buraya da uğrayıp yazmasam çok sacmaliyirm. Özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?