Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar takımızda korumada olan arkadaşlar var mı? Nasıl besleniyorsunuz Wydra senin korumada olduğunu biliyorum canım sen nasıl besleniyorsun nelere dikkat ediyorsun ben son kilolarımdan kurtulup artık korumaya geçmek istiyorum ama nasıl yapmalıyım aynı diyet yaparkenki gibi beslenip porsiyon mu büyüteceğim bilmiyorum daha önceki diyetlerimde diyetten çıkınca direk eski düzenime döndüğüm için bikaç kilo almıştım bu sefer öyle olsun istemiyorum verdiğim kilolarımı sabitlemek istiyorum

Dünkü menüm
Sabah
7 hurma, yoğurt

Öğle
1 çiğköfte
5, 6 yaprak sarma

Sonra
Bayağı kuruyemiş

Son
6, 7 tane kadar kavurma et
Mor ve beyaz lahana salatası
Bikaç lokma acı ezme ve cacık

Su 3lt
Spor yok

Yemediklerim daha çoktu, tatlılar, börekler, sarmalar, dolmalar, yaş pastalar, meyva tabakları ohooo sayamayacağım kadar çok
Wydra

Bugünkü

Sabah
Bol peynirli sahanda yumurtla
1 dilim ekmek
Domates, salatalık, dereotu

Ara
3 kuru kayısı
1 çikitop

Akşam
Yoğurtlu karnabahar,
1 dilim ekmek
1 bardak chialı muzlu puding

Ara
2 diyet kurabiye ( kendim yaptim)

Su 2lt ( geç yatıp geç kalktim)
Spor
40 dakika yürüyüş
Wydra

ben birinci olmuşum allahım inanamıyorum nasıl sevindim anlatamam

selam kızlar
menü bildiriyorum

sabah
2 suçun
1 poğaça ben yaptım sıcak sıcak dayanamdim yedim
peynir 2 çatal
domates salatalık
zeytin 5 tane
çay

4bucukta akşam yemeği
1 tabak kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

akşam cayın yanına
2 kepekli galeta

1 kase yoğurt

yarim saat yürüyüş
20 mekik

2 litre su
Wydra

Haklısın ya . Çok düşündüm .hatta bi ara vazgeçtim. Yenisi bugün geldi. Oy Kullanmaya gidip geldim çocukları ona bırakıp. Oğluma sordum hemen demez mi. Bu abla gelsin. Digeri gelmesin. Sevdim falan Die. . Bakalım hayırlısı. Salı başlayacak

Inşallah bu seferki gönlüne göre olur

Kızlar zor bü gün gecirdim eşim tüm gün yoktu gece 11 gbi geldi. Ve ben diyet adına.. saçma bi şekilde beslendim. Yarına da kahvaltiya misafir im var. Poğaça kek ve nokul yaptım . Hepsi banà imtihan. Neyapcm ama hepsini ya onlarlâ göndercem ya da dolaba atcam. Hiç kalmamali. Yiyorum ben ya

Kahvaltı .1 yk menemen.
Bi parça peynir domates salatalık
Ara 3 yulafli 2 petibor bisküvi 2 3 çiğ fındık
1 hurma
Öğle 1 kase mercimek çorba ayran
Aksam 20.00
1 tabak dolusu kasarli spagetti makarna
1 bardak ayran salata
23.00 çay ile pişen her ikramligin tadına baktım . Evet kek bi dilim değil pogaca tam değil ama . Keşke hiç yemeseydim. Ama nerde ben de o irade
Caniniz cekmesin kızlar . Yazdiklarim dan . Ama gerçekten buraya da uğrayıp yazmasam çok sacmaliyirm. Özür

Afiyet olsun canımm cumaya çok var arkadaşların dediği gibi halledersin sen hiç merak etme... Benimde bişey yemeden önce hep aklıma geliyor, ya insanların hakkına girer canını çektirirsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…