Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet ben mezun olduğumdan beri korumadayım. Gerçi mezun olduktan sonra 1 kilo daha verdimdi ya neyse. 25 Ocak'da mezun olmuştum 2 aydır 57 kilodayım.
Yememe gelince günlük kalori ihtiyacımdan fazlasını yemiyorum. 1400 kalorinin üstüne çıkmamaya özen gösteriyorum. Öğün saatlerimi geciktirmiyorum tam vaktinde yapıyorum sadece bu iki gün beslenmem de değişiklik oldu onun haricinde hep düzenli yiyorum. Karbon, protein ve sebze meyve dengesine de dikkat ediyorum. Şimdiye kadar bi reglim 4 gün gecikince tartıda 60 kiloyu görmüştüm onun haricinde 57 58 de yuvarlanıp gidiyorum. Aynı zamanda da günde en az 1 saat yürümeye dikkat ediyorum.

Süt için bazen tahin helvası yiyırum baya işe yarıyo ananası hiç duymadım deneyim bi. Bu arada çiğ badem dr inanılmaz süt yapıyo bende
Benim arkadaşım doğumdan sonra her gün ya ananas yedi ya da suyunu içti onun haricinde diyet olayına girmedi 1 buçuk yıl oldu çocuk doğalı doğumdan önceki kilosuna geri döndü. Ha yürüyüş falan yaptı bak şimdi

Ben hamileyken 3 kilocuk aldım doğumda zaten 6 kilo gitti kalan kiloları da yedim aldım şimdi 5 yıldır olmadığım kilodayım ama tabi yine fazla

İyi akşamlar kızlar.bugün artıda olduğum için çok demotiveydim.hatta işten dönerken markete uğrayıp bisküvi vs almamak için kendimi zor tuttum.bir pastane önünden geçtim ki kurabiyesi çok iyidir durmadım.eve gelip spor kıyafetlerimi giydim bu sefer de içimden spor yapmak gelmedi ama kendimi zorladım ve yaptım.
Sabah: sütlü chialı yabanmersinli yulaf lapası
Öğle: çorba, fırında et köfte,ayran
Ara:çok az çekirdek
Akşam: mercimek çorbası,çok az yufka ekmek
2 kare bitter (%80 kakaolu)
2 lt su,35 dk cardio,7000 adım

Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun

Menümü yazayım
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Dereotu nane maydanoz
Bir dilim peynir
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
Şekersiz çay

Ara 12.30
Bir tane kayısılı activa

Öğle 15.30
Bir tabak domates çorbası
Dört dilim haşlanmış kabak

Ara 17.00
Bir bardak kefir
Bir orta boy elma

Akşam 19.30
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim kara lahana çiçeği kızartması
Bir parça fırında tavuk
Üç dilim kabak

Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş

Wydra moni Hercai91

Sabah
2 yumurtadan omlet
Çeyrek kk peynir

Ara
Fit brownie 2 dilim (80kalori)
Ihlamur

İkindi
Kuru fasulye ve yumurta salatası (1sb)

Akşam yemeğini henüz yiyemedim. Çok da açım eşim dışardan gelince bakacağız artık ne yaparız.

Su: 2lt
Spor: 5400 adım (3.9km)

Menün gayet güzel ablacım ama kara lahana çiçeği kızartması ne anlamadım

hayırlısı olsun o zaman.

ben de yazmıştım 83.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…