- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
Sağol 60kiloyum,ben de anestezi teknisyeniyim de nöbet deyince dikkatimi çektidoktor
Evet doktorum.bulunduğum yerden 1 saatlik mesafedeki ilçeye nöbete geldim.dün eşim nöbetçiydi bugün ben.çocujları hastaneye götürüp eşime teslim edip yola revan oldum.işin kötü tarafı gelecek haftasonu da böyle.benim için sorun yok da çocuklar rezil oluyor onlara üzülüyorumSade 1 sağlıkçı mısın pazar pazar nöbetçi olduğuna göre
Eşim anestezi uzmanıSağol 60kiloyum,ben de anestezi teknisyeniyim de nöbet deyince dikkatimi çekti
Bende üç sezeryan yapmış biri olarak ikisi spinal anestezi ameliyat ortamına şahit oldum eşinle aynı hastanedemisin aynı ortamda calistinmiEşim anestezi uzmanıben kadın doğum. Anestezi teknisyenleri,ebeler sağ kolumuz gerçekten.
Canım maşallah cok iyi gidiyorsunCanım tatlı çekti.çantamda protein bar buldum yarısını yedim biraz kesti.
Sağol 60kiloyum,ben de anestezi teknisyeniyim de nöbet deyince dikkatimi çekti
Allah kolaylık versin,hem anne hem baba nöbetli olunca zorEşim anestezi uzmanıben kadın doğum. Anestezi teknisyenleri,ebeler sağ kolumuz gerçekten.
Hayırlı akşamlar kızlar bugün oğlum rahatsız biraz 5 gibi kusmaya başladı su içse kusuyor ateşi ishali yok O yüzden doktora görünmeden üşüttüm galiba
Çok geçmiş olsun canım
canım 4dilim ekmek +yufka olmuş çok anlamıyorum ama ekmek fazla mi kaçmış bana mi öyle geliyoKahvaltı 1 yk lor peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşil biber
Öğle meyve salatası
2 dilim ekmek acı sos
Akşam kıymalı yemek
Yufka
Yeşillik
Su 3 lt
Kızma kaptanım. Toparlanmaya calis yu imne diyim sana aferim
Sen de mezun olmuşsun tebrikler . Kaptanın dediği gbi. Gr gr gidio ama Kilo gelio. Dkkat şart. Ben yarin dan itibaren dikkat etcem inşallah. Spor à gidemedım oğlan ateşliUff hemen artı görmek ne sinir bozucu dimi yaa ama sıkma canını reglden kaynaklı şişkinlik vardır Eminim motivasyonunu bozma akşam dengelemeye gayret et ❤
Ay hayırlı olsun ne güzel heyecanlar. Benim de kardeşim é kız istemeye gitti annem babam . Bugündu katilabamadim ama ne güzel heyecanlarİyi akşamlar kızlar çok yoğun bir gün geçirdim çeyiz alışverişindeydik nişanlımla oradan oraya dolaştık durduk.
Bugünkü menüm;
Kahvaltı; 1,5 dilim ekmek, 2 yk menemen, 1 çk pekmez, 1 b çay
Öğle; 4-5 adet tavuk, 200 ml icetea, 1 kornet
Akşam; 1 kepçe şehriye çorbası
Yatmadan; yeşilçay
1 litre su
10500 adım, 50 mekik
Wydra
Allah şifa versin canımmSen de mezun olmuşsun tebrikler . Kaptanın dediği gbi. Gr gr gidio ama Kilo gelio. Dkkat şart. Ben yarin dan itibaren dikkat etcem inşallah. Spor à gidemedım oğlan ateşli
Sağol canımm Allah kardeşininkini de hayırlı eylesinAy hayırlı olsun ne güzel heyecanlar. Benim de kardeşim é kız istemeye gitti annem babam . Bugündu katilabamadim ama ne güzel heyecanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?