Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sade 1 sağlıkçı mısın pazar pazar nöbetçi olduğuna göre
Evet doktorum.bulunduğum yerden 1 saatlik mesafedeki ilçeye nöbete geldim.dün eşim nöbetçiydi bugün ben.çocujları hastaneye götürüp eşime teslim edip yola revan oldum.işin kötü tarafı gelecek haftasonu da böyle.benim için sorun yok da çocuklar rezil oluyor onlara üzülüyorum

Eşim anestezi uzmanı ben kadın doğum. Anestezi teknisyenleri,ebeler sağ kolumuz gerçekten.
Bende üç sezeryan yapmış biri olarak ikisi spinal anestezi ameliyat ortamına şahit oldum eşinle aynı hastanedemisin aynı ortamda calistinmi

Merhaba arkadaslar,
Menu bildirimi yapayim Wydra

Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim cavdar ekmegi, domates salatalik, filtre kahve

Ogle: manticiya gittik ve ben 1 porsiyon inegol kofte yaninda sebzeyle yedim, 1 kutu ayran ictim. Manti en sevdigim yemektir ama kendime hakim oldum :)

Ara: yagsiz sutten latte

Aksam: 1 tabak ispanak yemegi (bulgurla yaptim), yarim kase yogurt

Simdi cay iciyorum sekersiz.

2.5 lt su, 8500 adim, 30 dk pilates esneme hareketleri

Yarinki tarti icin heyecanliyim :)

Eşim anestezi uzmanı ben kadın doğum. Anestezi teknisyenleri,ebeler sağ kolumuz gerçekten.
Allah kolaylık versin,hem anne hem baba nöbetli olunca zor.Bizim işimiz ekip işi,siz yoksanız biz zordayız,biz yoksak siz zordasınız,ekip olarak çalışınca kolaylarız işleri

İyi akşamlar kızlar çok yoğun bir gün geçirdim çeyiz alışverişindeydik nişanlımla oradan oraya dolaştık durduk.

Bugünkü menüm;

Kahvaltı; 1,5 dilim ekmek, 2 yk menemen, 1 çk pekmez, 1 b çay
Öğle; 4-5 adet tavuk, 200 ml icetea, 1 kornet
Akşam; 1 kepçe şehriye çorbası
Yatmadan; yeşilçay

1 litre su
10500 adım, 50 mekik
Wydra

Uff hemen artı görmek ne sinir bozucu dimi yaa ama sıkma canını reglden kaynaklı şişkinlik vardır Eminim motivasyonunu bozma akşam dengelemeye gayret et ❤
Sen de mezun olmuşsun tebrikler . Kaptanın dediği gbi. Gr gr gidio ama Kilo gelio. Dkkat şart. Ben yarin dan itibaren dikkat etcem inşallah. Spor à gidemedım oğlan ateşli

Ay hayırlı olsun ne güzel heyecanlar. Benim de kardeşim é kız istemeye gitti annem babam . Bugündu katilabamadim ama ne güzel heyecanlar

Sabah 2 yağda yumurta kaşarlı
Peynir zeytin yarım simit salata
Aksam
1 gözleme yagsiz ispanaklı 3 köfte 2 parça tavuk eti kabak etli
1 bardak icetea
Spor yok aksam saati çay saati hurma üzüm kayisi leblebi. Midem bulanio ya. Ben yatsam iyi olacak

Sen de mezun olmuşsun tebrikler . Kaptanın dediği gbi. Gr gr gidio ama Kilo gelio. Dkkat şart. Ben yarin dan itibaren dikkat etcem inşallah. Spor à gidemedım oğlan ateşli
Allah şifa versin canımm
Ay hayırlı olsun ne güzel heyecanlar. Benim de kardeşim é kız istemeye gitti annem babam . Bugündu katilabamadim ama ne güzel heyecanlar
Sağol canımm Allah kardeşininkini de hayırlı eylesin şuan toz pembe geliyor, eşyaları kullandığımı hayal etmek bile ne güzel ilerde de böyle olsun inşallahh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…