Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eminim, yoksa takıma zarar verecem. Inan ağlamak istiyorum. Bazen diyorum bu kadar becerikli olmak zorundamiydim? Kimlere nasıl yetiştiğime ben bile şaşırıyorum. Ramazana kadar dinlenmek yok, biraz dinlenir kilo bildirimine başlarım

Hayatta biraz bencil olmak lazım mutlu olmak için.ben yıllar sonra hayır demeyi öğrendim.istemediğim şeyleri yapmamaya başladım.durup biraz nefes almalısın

Hayatta biraz bencil olmak lazım mutlu olmak için.ben yıllar sonra hayır demeyi öğrendim.istemediğim şeyleri yapmamaya başladım.durup biraz nefes almalısın
Aynen dediginiz gibi yapacam, bugün misafirim var, biri yatılı, perşembe sabah annem için Hatim okuttum, duası yapılacak. Öğleden sonra nişan için sarma sarılacak. Cuma bir arkadaşın hayırlı işi var, lahmacun yapılacak, akşam yatılı gidecem. Cumartesi Allah ne verdiyse.
Haa arada da 200 kişilik kurabiye yapacakmışım

kolay gelsin canım. nasıl yetişiyorsun bu işlere

Allah guc kuvvet versin canım

fazla sorumluluk ve iş bunaltıyor insanı

hoşgeldin canım. nasılsın?
Ay iyi sayılırım 3-4 kilo aldım ama şu son 20gündür oruç tutuyorum aslında borçlarımı ödemek için başladım ama bana iyi geldi kötü yeme alışlanlıklarımı azalttım. Patates kızartması makarna her gün menümde oluyordu onları bıraktım sayılır ekmek gözleme onlar da yok :))) yani karbonhidratı minimum seviyeye düşürdğm son iki gğndğr .hazır hissediyorum yani kendimi. Sen nasılsın görüşmeyeli verebildin mi ? Veremediysen de önemli değil birlikte veririz. Tabi halen takıma girip giremediğimi bilemiyorum

sabah gene tartildim gece uyuyamamis ve regl vs. Den tabi bide dünkü yediklerim den 60.2 geldim
Nie tartiliosam ben de' bi moral bozdum. Pes ettim w pazar kahkahvaltisina gomuldum. Gozlemeli ve simitlii .. Mutsuz ettikçe beni bu u durumlar acab ben de kendimi izne mi ayirsam. Ramazanda falan yeniden gelsem'

Merhaba mutlu Pazar’lar kızlar

moni Kaptanım ben mezun oldum mu? Menü bildirmeye devam edeyim mi? Sadece kilo mu bildireyim napayım birazcık dinlenmek istiyorum ama burdan da kopmak istemiyorum

Kızlar bide ben çok korkuyorum ya bişeyler yemeye sanki yer yemez kilo alacakmışım gibi geliyor iki gündür de annemde kalıyorum dengelemeye çalışsam bile biraz karbon ağırlıklı besleniyorum eve gideyim dikkat edicem ya korkuyorum kilo almaktan

Uff hemen artı görmek ne sinir bozucu dimi yaa ama sıkma canını reglden kaynaklı şişkinlik vardır Eminim motivasyonunu bozma akşam dengelemeye gayret et

canım mezun oldun, menü spor paylaşmak isteğine kalmış. kilolar gram la verilip kiloyla alınıyor bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…