ne diyim sana aferimsabah gene tartildim gece uyuyamamis ve regl vs. Den tabi bide dünkü yediklerim den 60.2 geldim
Nie tartiliosam ben de' bi moral bozdum. Pes ettim w pazar kahkahvaltisina gomuldum. Gozlemeli ve simitlii .. Mutsuz ettikçe beni bu u durumlar acab ben de kendimi izne mi ayirsam. Ramazanda falan yeniden gelsem'
hoşgeldin canım, yeniden deneme süresi ile başlayabilirsin.Ay iyi sayılırım 3-4 kilo aldım ama şu son 20gündür oruç tutuyorum aslında borçlarımı ödemek için başladım ama bana iyi geldi kötü yeme alışlanlıklarımı azalttım. Patates kızartması makarna her gün menümde oluyordu onları bıraktım sayılır ekmek gözleme onlar da yok :))) yani karbonhidratı minimum seviyeye düşürdğm son iki gğndğr .hazır hissediyorum yani kendimi. Sen nasılsın görüşmeyeli verebildin mi ? Veremediysen de önemli değil birlikte veririz. Tabi halen takıma girip giremediğimi bilemiyorum
Evet çok haklısın ekstra dikkat etmem gereken bir dönemdeyim , teşekkür ederim aktif olacağım kesin ama menü ve spor bildirimini motivasyonu bozmayacak şekilde paylaşırım durumuma görecanım mezun oldun, menü spor paylaşmak isteğine kalmış. kilolar gram la verilip kiloyla alınıyor bunu unutma.
Geç yatıp erken kalkıyorumkolay gelsin canım. nasıl yetişiyorsun bu işlere
Amin canım sağolAllah guc kuvvet versin canım
Aynen, dünyanın sorumluluğu üstümde sanki, ben kurtaracakmışım gibi. Biraz akışına bırakmak istiyorum artıkfazla sorumluluk ve iş bunaltıyor insanı
Tamam o zaman yarın sabah tartılırım ve akşam menü paylaşırım olır mu?hoşgeldin canım, yeniden deneme süresi ile başlayabilirsin.
menü çok güzel maaşallahİyi akşamlar pazat menü bildirimi
Sabah
Patatesli yumurta
Peynir çeşitleri
Ara
Sade filtre kahve
Birkaç yer fıstığı
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
Yoğurt
Ara
Çay
Biraz kuruyemiş
Su.: 2lt
Spor : bugün yok.
Wydra
hiç kaçamak yok valla maaşallah galata çok hoşuma gidiyor ama kendimi tutamayıp üç beş tane yiyorum korkumdan uzak duruyorumMerhaba kızlar
Sabah : Lorlu kaşarlı yumurta
1.5 galeta
Ara: 1 porsiyon seftalili ananasli kefir
2 kare bitter çikolata (%80 kakao)
Akşam :
Haşlama et bı parca
2-3 köfte
Yoğurt
Akşamı henüz yemedim fırsat bulmuşken yazayım dedim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 240 p
2 lt su
Wydra
Sorumluluk deyince kim olursa olsun ister evladın ister eşin akrabaların Eğer sen sorumlulukları hep üstüne alıyorsan bir müddet sonra sanki görev inmiş gibi devam etmek zorunda kalıyorsun bende de işler hep böyle Rabbim yardımcımız olsunAynen, dünyanın sorumluluğu üstümde sanki, ben kurtaracakmışım gibi. Biraz akışına bırakmak istiyorum artık
Allah yardımcın olsun canım . iyi dayanıyorusnGeç yatıp erken kalkıyorum
Mesela dün gece 2 ye kadar ön hazırlık yaptim, sabah erken kalkıp yemekleri teker teker pişirmeye başladım
Bu aralar böyle cok şükürhiç kaçamak yok valla maaşallah galata çok hoşuma gidiyor ama kendimi tutamayıp üç beş tane yiyorum korkumdan uzak duruyorum
Aynen, dünyanın sorumluluğu üstümde sanki, ben kurtaracakmışım gibi. Biraz akışına bırakmak istiyorum artık
Sade 1 sağlıkçı mısın pazar pazar nöbetçi olduğuna göreGünaydın.herkese mutlu pazarlar.ben bugün nöbetçiyim malesef.
Ay iyi sayılırım 3-4 kilo aldım ama şu son 20gündür oruç tutuyorum aslında borçlarımı ödemek için başladım ama bana iyi geldi kötü yeme alışlanlıklarımı azalttım. Patates kızartması makarna her gün menümde oluyordu onları bıraktım sayılır ekmek gözleme onlar da yok :))) yani karbonhidratı minimum seviyeye düşürdğm son iki gğndğr .hazır hissediyorum yani kendimi. Sen nasılsın görüşmeyeli verebildin mi ? Veremediysen de önemli değil birlikte veririz. Tabi halen takıma girip giremediğimi bilemiyorum
Sade 1 sağlıkçı mısın pazar pazar nöbetçi olduğuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?