Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ne diyim sana aferim

hoşgeldin canım, yeniden deneme süresi ile başlayabilirsin.

canım mezun oldun, menü spor paylaşmak isteğine kalmış. kilolar gram la verilip kiloyla alınıyor bunu unutma.
Evet çok haklısın ekstra dikkat etmem gereken bir dönemdeyim , teşekkür ederim aktif olacağım kesin ama menü ve spor bildirimini motivasyonu bozmayacak şekilde paylaşırım durumuma göre

Merhaba kızlar
Sabah : Lorlu kaşarlı yumurta
1.5 galeta

Ara: 1 porsiyon seftalili ananasli kefir
2 kare bitter çikolata (%80 kakao)

Akşam :
Haşlama et bı parca
2-3 köfte
Yoğurt

Akşamı henüz yemedim fırsat bulmuşken yazayım dedim

Spor 1 saat tempolu yürüyüş 240 p
2 lt su
Wydra

hiç kaçamak yok valla maaşallah galata çok hoşuma gidiyor ama kendimi tutamayıp üç beş tane yiyorum korkumdan uzak duruyorum

Aynen, dünyanın sorumluluğu üstümde sanki, ben kurtaracakmışım gibi. Biraz akışına bırakmak istiyorum artık
Sorumluluk deyince kim olursa olsun ister evladın ister eşin akrabaların Eğer sen sorumlulukları hep üstüne alıyorsan bir müddet sonra sanki görev inmiş gibi devam etmek zorunda kalıyorsun bende de işler hep böyle Rabbim yardımcımız olsun

Aynen, dünyanın sorumluluğu üstümde sanki, ben kurtaracakmışım gibi. Biraz akışına bırakmak istiyorum artık

gücünün üstüne sorumluluk, iş alma. dünyaya bir kere geliyoruz. arada bir özel bir durum olur tamam. ama sürekli olmaz. bir de biliyor musun insanlar suistimal ediyor iyi niyeti.

iyi yapmışsın. oruç zaten mucizevi bir olay. valla ben bir 4- 4,5 kilo verdim. sonra da 5 kilo olarak geri aldım. arada yeni bir omega 3 içmiştim. meğer iştahımı açmış. sonradan fark ettim bıraktım. şimdi de regl öncesiyim. toplamaya çalışıyorum. beraber başlayalım. bende durumlar bu.

her zaman takımdayız zaten üzülme. ama listeye katılmana, düzenli kilo verirsen ve paylaşım yaparsan moni karar karar veriyor tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…