Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım hataya gidilirde künefe yenmeden gelinirmi hiç

iyi akşamlar kızlarrr
cumartesi deri bir sırt çantası almıştım. sırt kısmında sorun çıktı. sabahtan onu değiştirmeye gittim. çok az da dolandım eve geldim. yok böyle bir yorgunluk. neden oluyor bilmiyorum. yerimden kalkacak halim yoktu. gittim 2 saat uyudum. zor kalktım

Fulyacım lan değerlerine baktır istersen kanın düşmüş olabilir yada vitamin eksikliğin olabilir

Benim bugün diyette serbest günümdü diyetisyenimin isteği doğrultusunda o yüzden menü yazmayacam çünkü kaynanamlarla ailecek pikniğe gittik çok güzel bir gündü çok eğlendik çokda güzel yedim uzun zamandır bu kadar güzel ve kafam rahat yemek yememiştim o yüzden bugün yediklerimin kilo olacağını düşünmüyorum olursada canım sağolsun ben hallederim onu böyle bir stres atmaya ihtiyacım vardı

insanın bazen hiç birşey düşünmeden kafa rahat yemek yemesi gerekiyor evet.

1 mayıs nedeniyle
Grup bugün tatildedir
Lğtfen yarın geliniz
Ahaha bizim için öyle oldu biraz. Daha yeni girebiliyorum. Normalde de çok fırsat bulamıyorum ben telefon ile uğraşmaya. Öğleye kadar çalışıyorum eve gelince de kızım ile ilgilenirken telefondan uzak durmaya gayret ediyorum. Akşam eşim gelince o bebeği alıyor ben mutfağın yolunu tutuyorum falan derken sızıp kalıyorım genelde.

Menüm

Kahvaltıyı biraz geç yaptık. O yüzden 2 öğün oldu.

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
Yarım lifalif bar
3 çilek

Ara
Filtre kahve
Bir avuç çiğ kuruyemiş

Ara2
Sade kefir
Sade maden suyu

Akşam
Tavuk sote
Börülce kavurması
Yoğurt

Su: 1lt
Spor: 5600 adım

Wydra

Merhabalar iyi aksamlar menu bildireyim
Wydra

Kahvalti: 1 muz/tarcinli/sutlu yulaf , yesil cay
Ara: turk kahvesi, 4-5 badem
Ogle: 3 kofte, bir kase yogurtlu kabak (firinda yaptim)
Ara: 2 adet eti form misir patlagi
Aksam: 1 kucuk kase coban salata, 4 yemek kasigi tavuk sote

2 lt su, 4000 adim, 35dk cardiolu pilates

Ben de bu saatten sonra ölüveriyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…