- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Merhaba kızlar.bugün gezme niyetine hataya geldik.ince lavaş ekmeğe et döner ve 1 porsiyon künefe yedim.sabahım hafif, akşama da meyve yerim.yarına da dikkat ederim artık.tüm gün yürüdük bu arada.8000 adım olmuş totalde.
Bugün gğzel geçti ya sizin nasıldı
Sıpa kızımın ayın 11 inde doğum günğ var teyzeleri
iyi akşamlar kızlarrr
cumartesi deri bir sırt çantası almıştım. sırt kısmında sorun çıktı. sabahtan onu değiştirmeye gittim. çok az da dolandım eve geldim. yok böyle bir yorgunluk. neden oluyor bilmiyorum. yerimden kalkacak halim yoktu. gittim 2 saat uyudum. zor kalktım
Yok ya yormakta değil hastalığımdan kaynaklı
Benim bugün diyette serbest günümdü diyetisyenimin isteği doğrultusunda o yüzden menü yazmayacam çünkü kaynanamlarla ailecek pikniğe gittik çok güzel bir gündü çok eğlendik çokda güzel yedim uzun zamandır bu kadar güzel ve kafam rahat yemek yememiştim o yüzden bugün yediklerimin kilo olacağını düşünmüyorum olursada canım sağolsun ben hallederim onuböyle bir stres atmaya ihtiyacım vardı
Bugün gğzel geçti ya sizin nasıldı
Sıpa kızımın ayın 11 inde doğum günğ var teyzeleri
insanın bazen hiç birşey düşünmeden kafa rahat yemek yemesi gerekiyor evet.
Ahaha bizim için öyle oldu biraz. Daha yeni girebiliyorum. Normalde de çok fırsat bulamıyorum ben telefon ile uğraşmaya. Öğleye kadar çalışıyorum eve gelince de kızım ile ilgilenirken telefondan uzak durmaya gayret ediyorum. Akşam eşim gelince o bebeği alıyor ben mutfağın yolunu tutuyorum falan derken sızıp kalıyorım genelde.1 mayıs nedeniyle
Grup bugün tatildedir
Lğtfen yarın geliniz
Aynen canım o kadar stresli günler yaşadımki halada bitmedi ama bugün güzel bir molaydı çok iyi geldi buna ihtiyacım varmış
Ben de bu saatten sonra ölüveriyom vallaAhaha bizim için öyle oldu biraz. Daha yeni girebiliyorum. Normalde de çok fırsat bulamıyorum ben telefon ile uğraşmaya. Öğleye kadar çalışıyorum eve gelince de kızım ile ilgilenirken telefondan uzak durmaya gayret ediyorum. Akşam eşim gelince o bebeği alıyor ben mutfağın yolunu tutuyorum falan derken sızıp kalıyorım genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?