Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba hanımlar nasılsınız
Bu hafta cok yoğundum menü paylasamadim
Bugün arkadaşlarla pikniğe gittik hem tatil hem Ramazan öncesi değerlendirelim dedik
menu
sabah :
haslanmis yumurta
beyaz peynir
domates salatalık

aksam : Izgara tavuk
kozlenmis patlıcan salatası
ayran
bir kaç adet cips 1 avuç çekirdek

su 1 lt
spor yok

sabah 2 dilim tbe, peynir, zeytin, tereyağ, bal, salatalık domates
öğlen midye dolma, domates
ara çilek
akşam 1 etli enginar dolma (sadece soğan, baharat, kıyma vardı içinde), pilav, domates, salatalık
ara çilek, erik

yatana kadar 1,5 lt su
1 saat yürüyüş Wydra

Güzel bi menü olmuş canım afiyet olsun

Bayılırım hem kokusuna hem rengine. Yeni taşındığımızda
Bizim bahcedede vardı, bakımsızlıktan çok kötü olmuştu, kestirdik

Selam hanımlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum, takıma geliyorum, mesajlarınızı hep okudum ancak menümü yazacak fırsat bulamadım. Bugün inanılmaz yoruldum. Bir hekim arkadaş ayrıldı işten, iş yükümüz ağırlaştı. Hiç şikayetçi değilim Allah biliyor. Ramazanda durulucaz büyük ihtimalle zaten.

Bi kaç günlük moladan sonra diyetime sonunda dönüş yaptım bugün. Allah bozmasın. Son 7-8 kilo daha verebilsem inşallah tamamdır.

Bugünkü menüm (çarşamba) ;

Kahvaltı; 1 tk tereyağ ile 2tavada yumurta, domates, salatalık, yeşilçay
Öğle; 2 yk mantı
Akşam; 1 yk yaprak döner, 1 yk pilav, salata, 1 lokma ekmek
Yatmadan; yeşilçay

35 dk tempolu yürüyüş
2 litre su
Wydra

Selam menüm
Sabah 10.00
3-4 kaşık mısır
4 yudum şekersiz Türk kahvesi.
.....
Öğle 14.00
2 adet haşlanmış tavuk but( yağsız,tuzsuz)
.....
Akşam 18.30
1.5 tabak şehriye çorbası
6-7 kaşık makarna
....
Su: 3.0 litre
Spor yok
....
Öldüm bittim spora halim kalmadı saat 11den gece 11e temizlik yaptım. Çekyatların yerini değiştirdim halıları süpür kaldır sil falan filan arada durdum tabi oğlanla ilgilendim. Günüm böyle geçti....

allah yardımcımız olsun ev hanımları hiç dinlenmeden çalışıyor çalışan bayanların yükü iki kat bende de 5cocuk var bilirim zorluğunu akşam hariç menü güzel bence ama sabah sıkı kahvaltı öneriyorum uzun süre yok kalıp dirençli oluyorsun

zeynepcim bebek emziriyordunyanlış hatırlamıyorsam kahvaltıya zeytin eklemen güzel olur adına ayet inmiş bir meyve çok önemli tavsiye ederim

Benim sıkıntım geceyle biliyor musunuz? Kahvaltı saatinde zaten acıkmıyorum. Kuzucum yerken canım çekiyor. Midem değil de ona eşlik eymek istiyorum sadece.akşam gece acıkıyorum o yüzden son yemeğimi 6 da yiyip gece acıkmamak daha karlı oluyor benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…