Fulyacım lan değerlerine baktır istersen kanın düşmüş olabilir yada vitamin eksikliğin olabilir
mevla hayırlı uzun ömurler versin canim anne babasına hayırlı evlat olur inşallahBugün gğzel geçti ya sizin nasıldı
Sıpa kızımın ayın 11 inde doğum günğ var teyzeleri
Ayy innşllah canımmevla hayırlı uzun ömurler versin canim anne babasına hayırlı evlat olur inşallah
Güzel bi menü olmuş canım afiyet olsunsabah 2 dilim tbe, peynir, zeytin, tereyağ, bal, salatalık domates
öğlen midye dolma, domates
ara çilek
akşam 1 etli enginar dolma (sadece soğan, baharat, kıyma vardı içinde), pilav, domates, salatalık
ara çilek, erik
yatana kadar 1,5 lt su
1 saat yürüyüşWydra
mevla hayırlı uzun ömurler versin canim anne babasına hayırlı evlat olur inşallah
Nice yaşları olsun canımBugün gğzel geçti ya sizin nasıldı
Sıpa kızımın ayın 11 inde doğum günğ var teyzeleri
Nice yaşları olsun canım
Evet boğa burcuFatma teyzedininkide 12 dinde bebisinde bencileyin boğa burcuymus maşallah kuzuya
Teşekkürler ablam :)Nice yaşları olsun canım
Bayılırım hem kokusuna hem rengine. Yeni taşındığımızdaBahçemizde leylaklar açmış balkona çıkınca leylak kokusundan mest oluyor insan bir kaç demet toplayıp masanın üzerine koydum evim leylak kokuyor böyle bir güzellik yok çok huzur verici bayılıyorum leylaklara
Elhamdülillah, dinlendim.Nasılsın gülüm dinlendi mi canım
allah yardımcımız olsun ev hanımları hiç dinlenmeden çalışıyor çalışan bayanların yükü iki kat bende de 5cocuk var bilirim zorluğunu akşam hariç menü güzel bence ama sabah sıkı kahvaltı öneriyorum uzun süre yok kalıp dirençli oluyorsunSelam menüm
Sabah 10.00
3-4 kaşık mısır
4 yudum şekersiz Türk kahvesi.
.....
Öğle 14.00
2 adet haşlanmış tavuk but( yağsız,tuzsuz)
.....
Akşam 18.30
1.5 tabak şehriye çorbası
6-7 kaşık makarna
....
Su: 3.0 litre
Spor yok
....
Öldüm bittim spora halim kalmadı saat 11den gece 11e temizlik yaptım. Çekyatların yerini değiştirdim halıları süpür kaldır sil falan filan arada durdum tabi oğlanla ilgilendim. Günüm böyle geçti....
zeynepcim bebek emziriyordunyanlış hatırlamıyorsam kahvaltıya zeytin eklemen güzel olur adına ayet inmiş bir meyve çok önemli tavsiye ederimMerhaba hanımlar nasılsınız
Bu hafta cok yoğundum menü paylasamadim
Bugün arkadaşlarla pikniğe gittik hem tatil hem Ramazan öncesi değerlendirelim dedik
menu
sabah :
haslanmis yumurta
beyaz peynir
domates salatalık
aksam : Izgara tavuk
kozlenmis patlıcan salatası
ayran
bir kaç adet cips 1 avuç çekirdek
su 1 lt
spor yok
Benim sıkıntım geceyle biliyor musunuz? Kahvaltı saatinde zaten acıkmıyorum. Kuzucum yerken canım çekiyor. Midem değil de ona eşlik eymek istiyorum sadece.akşam gece acıkıyorum o yüzden son yemeğimi 6 da yiyip gece acıkmamak daha karlı oluyor benim içinallah yardımcımız olsun ev hanımları hiç dinlenmeden çalışıyor çalışan bayanların yükü iki kat bende de 5cocuk var bilirim zorluğunu akşam hariç menü güzel bence ama sabah sıkı kahvaltı öneriyorum uzun süre yok kalıp dirençli oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?