- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Evet sana çok vüyük bir teşekkür borçluyum. Amaan bişey olmaz diyordum önceden ama ne olduğunu görünce mısırdan bile vazgeçtim. Şimdi sadece makarna kaldı o da gidince tamamdır inşallah :)
Sağol canım cok teşekkür ederimDoğum günün kutlu mutlu olsuuunnn
Kolay gelsin canımSelam hanımlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum, takıma geliyorum, mesajlarınızı hep okudum ancak menümü yazacak fırsat bulamadım. Bugün inanılmaz yoruldum. Bir hekim arkadaş ayrıldı işten, iş yükümüz ağırlaştı. Hiç şikayetçi değilim Allah biliyor. Ramazanda durulucaz büyük ihtimalle zaten.
Bi kaç günlük moladan sonra diyetime sonunda dönüş yaptım bugün. Allah bozmasın. Son 7-8 kilo daha verebilsem inşallah tamamdır.
Bugünkü menüm (çarşamba) ;
Kahvaltı; 1 tk tereyağ ile 2tavada yumurta, domates, salatalık, yeşilçay
Öğle; 2 yk mantı
Akşam; 1 yk yaprak döner, 1 yk pilav, salata, 1 lokma ekmek
Yatmadan; yeşilçay
35 dk tempolu yürüyüş
2 litre su
@Wydra
Kökünden kestirdik. Çiçekler açarken çürüyorduYeniden yeşermedimi kökündenmi kestiniz yoksa
Doğum günün kutlu olsun canımGünaydın mutlu günler
Bir doğumgünü çocuğundan hepinize kucak dolusu sevgiler
Tuzsuz, yağsız tadı olmazki, azıcık ekle bence, yada sarımsaklı yoğurt koy, tadıyla ye bariEki Görüntüle 2264456 Günaydın arkadaşlar .Bugün yeni bir gün toparlanmaya devam .Bakın ben oğluma mısır yapıyorum ama ben yemeyeceğim çünkü paketini arkasına baktım ve 100 gramında 3 gram şeker varmış Yani bir pakette 13,5 gram şeker var yani ben o bir paket mısır yiyeceğime 4 tane küp şeker ağzıma atarım aynı şey, oh my god olamazşimdi kendime tuzsuz yağsız haşlanmış sebze yapıyorum tabii ki de oğluma da yedireceğim ondan. O da çok seviyor özellikle de yeşil küçük ağaç ,beyaz küçük ağaç ve de havuç :) olarak çok seviyor
Yoğurt zaten yiyemiyoruz gezegencim. tadı olmaz konusuna gelince de önceden ben de öyle düşünüyordum ve haşladıktan sonra yağı sarımsak soğan tuz Oh hepsini karıştırıp yiyordum Güya diyet ama şimdi o kadar lezzetli geldi ki oğlan bile bayıldı :)Tuzsuz, yağsız tadı olmazki, azıcık ekle bence, yada sarımsaklı yoğurt koy, tadıyla ye bari
Günaydın mutlu günler
O vakit afiyet olsun canımYoğurt zaten yiyemiyoruz gezegencim. tadı olmaz konusuna gelince de önceden ben de öyle düşünüyordum ve haşladıktan sonra yağı sarımsak soğan tuz Oh hepsini karıştırıp yiyordum Güya diyet ama şimdi o kadar lezzetli geldi ki oğlan bile bayıldı :)
Lahmacunu 1 adet yiyebildiğin için tebrik ediyorum.ben genelde dayanamam daha fazla yerim
Günaydın mutlu günler
Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı güzel yaşların olsunGünaydın mutlu günler
Cok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım
Cok teşekkür ederim kaptanim
Cok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun daha nice mutlu yaşlara
Cok teşekkür ederim canımDoğuö gğnün kutlu olsunzeyneppk
Cok teşekkür ederim canımAynen canım bende lahmacun a dayanamıyorum
Doğum günün kutlu olsun canım
Cok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı güzel yaşların olsun
Günaydın mutlu günler
Kızlar sizce vücuttaki şeket ve tuz kaç günde gider? Günlerdir dikkatli besleniyorum ama daha giden kilo 1 haftada 500 gram???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?