Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet sana çok vüyük bir teşekkür borçluyum. Amaan bişey olmaz diyordum önceden ama ne olduğunu görünce mısırdan bile vazgeçtim. Şimdi sadece makarna kaldı o da gidince tamamdır inşallah :)

Supersin supersin ben sadece paylastim onemli olan uygulamak devam et birakma zamanla dahada alisiyo insan
Makarnayi kepekli al bence dene bi istersen. O daha doyurucu bide beyaz makarna kadar yedikce yiyesin gelen bi etkisi yok.

Kolay gelsin canım

Tuzsuz, yağsız tadı olmazki, azıcık ekle bence, yada sarımsaklı yoğurt koy, tadıyla ye bari

Tuzsuz, yağsız tadı olmazki, azıcık ekle bence, yada sarımsaklı yoğurt koy, tadıyla ye bari
Yoğurt zaten yiyemiyoruz gezegencim. tadı olmaz konusuna gelince de önceden ben de öyle düşünüyordum ve haşladıktan sonra yağı sarımsak soğan tuz Oh hepsini karıştırıp yiyordum Güya diyet ama şimdi o kadar lezzetli geldi ki oğlan bile bayıldı :)

O vakit afiyet olsun canım

Doğum günün kutlu olsun canım
Cok teşekkür ederim canım
zeyneppk doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara.
Cok teşekkür ederim kaptanim

Doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu yaşlara
Cok teşekkür ederim
Doğuö gğnün kutlu olsun zeyneppk
Aynen canım bende lahmacun a dayanamıyorum

Doğum günün kutlu olsun canım
Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı güzel yaşların olsun

Kızlar sizce vücuttaki şeket ve tuz kaç günde gider? Günlerdir dikkatli besleniyorum ama daha giden kilo 1 haftada 500 gram???

Ilk baslarda direnc oluyo canim.
Benim mesela 2. Haftadan sonra hizlandi sonra durdu sonra 1 ayin sonunda yine hizlandi. Bu sekilde, bunyeden bunyeye degisir.
Spor egzersiz yapiyosan daha hizli ve kalici gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…