gün arasina da yayiyorum canimMasallah sporun ne guzel, iftardan sonra mi yapiyosun ?
Merhaba, benimm de öyle bie problemim olmuştu. Sahurda mutlaka kuru kayısı tüketiyorum artık onun mu etkisi var bilmşyorum ama düzene girdi biraz.r.. öncesi ve wc sorunum var. çok şişim. beslenmede düzensiz tabi oruçluyken.
Aslında miktar olarak az yiyorsun ama hazım problemin varsa az düşmesi normal kilonuniyi geceler kızlar
menü
sahur 1yumurta
peynir zeyt
2dilim ekmek
domates salatalik
iftar çorba
çiğ köfte
ne yerimde hemen çıkardım safra kesen yok rahatsızım hazım problemim var
geçen hafta 77
pazartesi 77
bugün 76.800 bunada şükür
fark -200
Ben menu yazamıyorum abla. İftar à misafir alınca gidince ayar bozuk bende eHer gün menülerin bildirildiği muhabbetin arttığı güzel kiloların verildiği bir takım olmamız dileğiyle
Hayırlı sahurlar
İyi uykular sevgili takımım
Hayırrr vazgeçmek yok bu gece ben de cozuttum ama yarın aynen devam ara ara olur öyle krizler , pes etmek yokkkKizlar regl haftası .oruç tutmayınca diyet ı güZEL yaparim saniodm da hiç öyle olmuo. Saniirm ben pes ettim biraz Kilo alıp . Bayram sonrası diyet yapcam
maaşallahEki Görüntüle 2269626 Evet Hanımlar ben bu akşam biraz yedim tamam ama çok da su içtim su 5 litreye geçti ve biliyorsunuz ki benim sıkıntım var wc ile ilgili O nedenle dün gündüz tartıldığım kilo bu, zaten fotoğrafta da gözüküyor ,bunu baz alacağım ,bugün bu suyu atmam zaten akşamı bulur ,O nedenle Perşembe akşamı en son tartıldığım kiloyu baz alıyorum.
Cuma: 75.8
Perşembe akşamı : 75.0
..
Fark : -800 gr
oy maaşallah ramazan sana iyi geldi gülümKilo bildirimi
Geçen hafta 70.6
Bugün 69.6
Fark - 1000 gr
Pazartesiden sonra bir süre yine artı çıkıyordum bugün yine pazartesiyi yakaladım.
Su yeterince içmediğim zaman hemen artı görüyorum ben.
Dün misafirlerim vardı ve çok fazla kaçamak yapmıştım o yüzden menü yazmak istemerim
Bugünkü menüm
Sahur
Salçalı yumurta
Avokado
Peynir
Domates salatalık
İftar
Fırında kanat ve parmak patates
Mercimek çorbası
Ara
Sade çay
Waffle
Spor: 6000adım
Su: 1 litre oldu henüz. Sahura kadar içmeye devam.
Wydra moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?