Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 70.6
Bugün 69.6
Fark - 1000 gr

Pazartesiden sonra bir süre yine artı çıkıyordum bugün yine pazartesiyi yakaladım.
Su yeterince içmediğim zaman hemen artı görüyorum ben.
Dün misafirlerim vardı ve çok fazla kaçamak yapmıştım o yüzden menü yazmak istemerim

Bugünkü menüm

Sahur
Salçalı yumurta
Avokado
Peynir
Domates salatalık

İftar
Fırında kanat ve parmak patates
Mercimek çorbası

Ara
Sade çay
Waffle

Spor: 6000adım
Su: 1 litre oldu henüz. Sahura kadar içmeye devam.
Wydra moni

iyi akşamlar
menu veriyorum unuttuğum olursa af ola

Sahur
1 kase kaymakli yoğurt

iftar
1 tabak mercimekli çorba
salata
ayran
meyan şerbeti
Fırında tavuklu kabak
2 -3 fl. Tam buğday ekmeği
1 galeta

ara
cekirdek yemedim ama yemeyi düşünüyorum

spor 40 dk yürüyüs

Ben bu akşam fazla kaçırdım maalesef , demek ki maydanoz çayı iştah açıcı etki yaptı, aslında benim de wc problemim var arkadaşlarınki gibi o yğzden işe yarasın diye içtim ama nafile bu akşamki menüm affola
..
Menü
Maydanozlu limonlu elmalı çay 300ml
1 tabak kabak çorbası tuzsuz
5-6 kaşık patates kavurması
5-6 kaşık yeşil fasulye yemeği
3 dilim ekmek
...
Bi de arada 4-5 kaşık bulgur pilavı
Su: 3.6 lt
Spor : 15 dk yürüyüş
15 dk dans (egzersiz)
Yarından itibaren 3 günlük salata diywtime devam ediyorum,detoks metoks da yapmicam ya amaan

Aslında miktar olarak az yiyorsun ama hazım problemin varsa az düşmesi normal kilonun

Her gün menülerin bildirildiği muhabbetin arttığı güzel kiloların verildiği bir takım olmamız dileğiyle
Hayırlı sahurlar
İyi uykular sevgili takımım
Ben menu yazamıyorum abla. İftar à misafir alınca gidince ayar bozuk bende e

Kizlar regl haftası .oruç tutmayınca diyet ı güZEL yaparim saniodm da hiç öyle olmuo. Saniirm ben pes ettim biraz Kilo alıp . Bayram sonrası diyet yapcam
Hayırrr vazgeçmek yok bu gece ben de cozuttum ama yarın aynen devam ara ara olur öyle krizler , pes etmek yokkk

Evet Hanımlar ben bu akşam biraz yedim tamam ama çok da su içtim su 5 litreye geçti ve biliyorsunuz ki benim sıkıntım var wc ile ilgili O nedenle dün gündüz tartıldığım kilo bu, zaten fotoğrafta da gözüküyor ,bunu baz alacağım ,bugün bu suyu atmam zaten akşamı bulur ,O nedenle Perşembe akşamı en son tartıldığım kiloyu baz alıyorum.
Cuma: 75.8
Perşembe akşamı : 75.0
..
Fark : -800 gr

maaşallah

oy maaşallah ramazan sana iyi geldi gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…