Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anlamaz mı..... 3 yaşını dolduruyor.baya azalttık günde 1 kere ,bir de gece uyurken ve de sabaha karşı birer kere istiyor bırakmak üzere.ben de zorlayıp tramva yaratmak istemiyorum bırakıyor kendi
Oo süper emmiş maşallah ya e bıraksın bence de artık :)
Oruç tutuyor musın onu soracaktım sana

Tutuyorum evet,ilk iki sene tutamadım ama bu sene tutuyorum zorlamıyor beni ,iki sene aktif süt içiyordu, zamanla tutamadıklarımı tutuyorum
Benimki 1 yaşına yeni girdi ben tarçın çayı içerek tutabildim yoksa bayılacak raddeye gelmiştim

Cok iyi vermissin bence baya hizli 1 ay icin tebrik ederimm

arkadaşlar hala 75 kiloyum ve Boyuma göre çok Tombişim, Bunun farkındayım ama, size şu fotoğrafları atmak istiyorum, 10 günlük fark, kilo olarak belki bir kilo oynuyor oynamıyor ama yaptığım Diyet ve yürüyüş sıkılaşmamı sağladı, tartıda çok büyük bir eksi göremiyorum ama vücudumda Hissediyorum Çok şükür,o yüzdrn lütfen tartıya kızıp kendimizi salmayalım...
Ya arkadaşlar fotoğraf attım ama halı koltuk vs bariz kimliğimi belli ediyor o yüzden kaldırdım ama alışveriş merkezine falan gidersem mutlaka fotoğraf çekinip atacağım

Son düzenleme:
Iyi aksamlar..

Menu bildirimi, Wydra

Sahur: 2 dilim kepek ekmegi, light beyaz peynir, 2 zeytin, domates

Iftar: eksili sulu kofte yemegi, 1 kup cilekli magnolya tatlisi, yesil cay, 3 yesil erik

2500 adim attim bugun (basariya bakin :)) , orucluyken zor ama alisamadim daha tam) minimum 2.5 lt su olur sahurla birlikte

İyi akşamlar kızlar.menüm
Sahur: haşl yumurta,tb ekmeğe tost,zeytin,ceviz,domates,salatalık
İftar: çorba,taze fasülye,yoğurt,salata,yufka ekmek
Çilek,erik,yenidünya,portakal
1.5 lt su,40 dk pilates
Kabız oldum oruç tuttuğumdan beri.meyve yiyip duruyorum.su içmem lazım ama midem küçüldü

Ben de menümü vereyim
Saat 20.00
Büyük bir kase salata
(Marul,soğan,maydanoz,limon,havuç,mor lahana, renklensin diye 3 kaşık makarna attım)
4 kaşık karnabahar yemeği
...
Su: 1.2 litre ,gecenin sonunda kaça tamamladığımı yazarım
Spor:yok
.....
1 küçük fincan Türk kahvesi içerim ilerleyen zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…