- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Oo süper emmiş maşallah ya e bıraksın bence de artık :)Anlamaz mı..... 3 yaşını dolduruyor.baya azalttık günde 1 kere ,bir de gece uyurken ve de sabaha karşı birer kere istiyor bırakmak üzere.ben de zorlayıp tramva yaratmak istemiyorum bırakıyor kendi
Tutuyorum evet,ilk iki sene tutamadım ama bu sene tutuyorum zorlamıyor beni ,iki sene aktif süt içiyordu, zamanla tutamadıklarımı tutuyorumOo süper emmiş maşallah ya e bıraksın bence de artık :)
Oruç tutuyor musın onu soracaktım sana
Benimki 1 yaşına yeni girdi ben tarçın çayı içerek tutabildim yoksa bayılacak raddeye gelmiştimTutuyorum evet,ilk iki sene tutamadım ama bu sene tutuyorum zorlamıyor beni ,iki sene aktif süt içiyordu, zamanla tutamadıklarımı tutuyorum
Başlangıç için 21 günde 4 kilo verebildim Tabii Bunun içerisinde hamur işi falan da yemiştim, şu iki gündür tamamen kaçamaksız yaşıyorum bakalım daha hızlanmasını umuy ediyorum, protein ise kırmızı et alerjim var kendimin oldum olası yiyemiyorum balık tavuk yiyoruz işte Baklagiller öyle
Teşekkür ederimmmCok iyi vermissin bence baya hizli 1 ay icin tebrik ederimm
Teşekkür ederimmmama yine de bence az bir rakam bu benim için
Tamam mutlaka atarım :)Valla bence cok iyi :) hic pes etme cok iyi gidiyosun.
Resimleride musait olursa at bakariz
her ikisinde de tartılıp bildirelim canımcım sağlam olsun:)moni kaptanım yarın iftar öncesi mi tartılıyoruz yoksa cuma iftar öncesi mi?
iyi geceler canım nasılsın gectimi halsizliginİyi geceler sevgili takımım
iyi geceler canım nasılsın gectimi halsizligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?