neredesiniz kızlarrrrgelin de muhabbete edelim. böyle olmuyor
Offf kızlar öyle bir sıcak var ki spor yapamıyorummm
Menümü yazayım
Sabah yok
Ara yok
Öğle 14 .00
1.5 haşlanmış patates,
Limonlu soğan
....
Ara 16.00
1 tabak bulgur pilavı üstü nohut
..
Akşam 17.00
1.5 haşlanmış patates
Limonlu soğan
....
18.00 gibi de Türk kahvesi ve iki.üç dilim elma yedim
Su:2.4 şimdilik
Spor: 20 dakika yürüyüş
selam kızlar hepinizi çok özledim
memlekette olduğum için düzenli gelemiyorum kilom 75.100
Salata günü başka gün :) yarın haşlanmış veya çiğ sebze ve meyve günü,bugün haşlanmış patates günüydü ama araya pilav karıştı :) öbür gün de sadece çorba .. Ay inşallah başarabilirim en az zaiyatlaafiyet olsun. yanlarında azcık da salata yeseydin lif olurdu.
Kızlar benimde tatil telaşı başladı
Ev işi, bavul hazırlama, çamaşır filan derken baya daha isim var.
Sabah çok erken saatte tartiya bir çıktım, tam durmadan geri indim. Çok artı var. Bugünde kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Yarın toparlamaya çalışırım inşallah
Toparlarsın inşallah,ben yapıyorsam,herkes yapabilir sadece saatli yemeye çalışırsan işe yarayabilir,bende öyle oluyor. Şu saatli öğün programını indirdiğimden veri hem öğün atlamıyorum hem de extra yemiyorum çok şükürKızlar benimde tatil telaşı başladı
Sabah çok erken saatte tartiya bir çıktım, tam durmadan geri indim. Çok artı var. Bugünde kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Yarın toparlamaya çalışırım inşallah
Gelmek çok istiyorum ama işler bitmiyor.Valla mutfakta kafam döndü artık.Babam yemeğe geldi,çay faslı,çamaşır,evi süpür....Daha hiç mantı yapamadım.Makinada çamaşır yıkanıyor daha.Herkes mi böyle fulyam.Elimde çok çabuktur ama.neredesiniz kızlarrrrgelin de muhabbete edelim. böyle olmuyor
olur olur... pozitif düşün. merak etme eşin muğlaya gider sen şırnakta kalmazsın
Ay şırdan ne bilmiyorum. Bi bakim googledan dedim. Ayyy ne o kızz nasıl yiyorsunuz onu hamur işi mi et mi ay açıklamasını okuyamadım bileYürüyüşe çıkmıştık ya ben Şırdan yedim
6600 de adım attım.
Kızlar benimde tatil telaşı başladı
Gelmek çok istiyorum ama işler bitmiyor.Valla mutfakta kafam döndü artık.Babam yemeğe geldi,çay faslı,çamaşır,evi süpür....Daha hiç mantı yapamadım.Makinada çamaşır yıkanıyor daha.Herkes mi böyle fulyam.Elimde çok çabuktur ama.
Çok teşekkür ederim, bende kapalıyım, zorluğuda var kolaylığıda. Ben sıcak severim, ne kadar sıcak o kadar mutlu gezoBizde tadilattan sonra cikicaz inşallah ama tatilde bana hep yorucu gelir
Kapalı olduğum için Mersin nem sıcak
Biraz zorlanıyorum iglanlarumin deniz keyfini görünce onların mutluluğu ile mutlu oluyorum
Asıl tatilim tadilattan sonra ciddi bı temizlik var o bittikten sonra basliycak inşallah
Sanada şimdiden iyi tatiller
Çok teşekkür ederim, bende kapalıyım, zorluğuda var kolaylığıda. Ben sıcak severim, ne kadar sıcak o kadar mutlu gezo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?