Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Offf kızlar öyle bir sıcak var ki spor yapamıyorummm

evet çok sıcak canım. akşam üzeri sokaktaki elektrik tellerine ağacın dalları değmiş birşeyler olmuş. elektrik gitti geldi birşeyler oldu. korktuk sigortayı kapattık. ne klima ne pervane çalışmadı bayıldım valla. neyseki elektrik idaresinden çabuk geldiler de yaptılar.

afiyet olsun. yanlarında azcık da salata yeseydin lif olurdu.

Kızlar benimde tatil telaşı başladı
Ev işi, bavul hazırlama, çamaşır filan derken baya daha isim var.
Sabah çok erken saatte tartiya bir çıktım, tam durmadan geri indim. Çok artı var. Bugünde kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Yarın toparlamaya çalışırım inşallah

afiyet olsun. yanlarında azcık da salata yeseydin lif olurdu.
Salata günü başka gün :) yarın haşlanmış veya çiğ sebze ve meyve günü,bugün haşlanmış patates günüydü ama araya pilav karıştı :) öbür gün de sadece çorba .. Ay inşallah başarabilirim en az zaiyatla

Bizde tadilattan sonra cikicaz inşallah ama tatilde bana hep yorucu gelir
Kapalı olduğum için Mersin nem sıcak
Biraz zorlanıyorum iglanlarumin deniz keyfini görünce onların mutluluğu ile mutlu oluyorum
Asıl tatilim tadilattan sonra ciddi bı temizlik var o bittikten sonra basliycak inşallah
Sanada şimdiden iyi tatiller

Toparlarsın inşallah,ben yapıyorsam,herkes yapabilir sadece saatli yemeye çalışırsan işe yarayabilir,bende öyle oluyor. Şu saatli öğün programını indirdiğimden veri hem öğün atlamıyorum hem de extra yemiyorum çok şükür

neredesiniz kızlarrrr gelin de muhabbete edelim. böyle olmuyor
Gelmek çok istiyorum ama işler bitmiyor.Valla mutfakta kafam döndü artık.Babam yemeğe geldi,çay faslı,çamaşır,evi süpür....Daha hiç mantı yapamadım.Makinada çamaşır yıkanıyor daha.Herkes mi böyle fulyam.Elimde çok çabuktur ama.

toplarsın canım. telaş vardır memlekete gelicen. bazen insan hiç yemiyor sonra ne bulursa saldırıyor.

misafirle ev işi karıştı mı öyle oluyor. ama tabi bir de senin mantı faslın var. o da yoğun.

Çok teşekkür ederim, bende kapalıyım, zorluğuda var kolaylığıda. Ben sıcak severim, ne kadar sıcak o kadar mutlu gezo

Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir tabak sebze yemeği
Bir kase mercimek çorbası

Ara
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Bir peynirli poğaça

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
6 tane köfte
Salata

Su 2 litre spor yarım saat tempolu yürüyüş artı 7000 adım

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…