yok ayol çok sıcak fenalık getiriyor insana
Gelmek çok istiyorum ama işler bitmiyor.Valla mutfakta kafam döndü artık.Babam yemeğe geldi,çay faslı,çamaşır,evi süpür....Daha hiç mantı yapamadım.Makinada çamaşır yıkanıyor daha.Herkes mi böyle fulyam.Elimde çok çabuktur ama.
Bugün çok yoruldum fizik tedaviden sonra yorgun hissediyorum niyeyse
Hepinize iyi geceler
Ay şırdan ne bilmiyorum. Bi bakim googledan dedim. Ayyy ne o kızz nasıl yiyorsunuz onu hamur işi mi et mi ay açıklamasını okuyamadım bile
ben yemedim hiç.
Ben ne kadar arayı uzatırsam o kadar faydasını görüyorumToparlarsın inşallah,ben yapıyorsam,herkes yapabilir sadece saatli yemeye çalışırsan işe yarayabilir,bende öyle oluyor. Şu saatli öğün programını indirdiğimden veri hem öğün atlamıyorum hem de extra yemiyorum çok şükür
Yılın 11 ayı soğuk olan ülkede, üstüne evide soğuk olan, üstüne kansızlığı olan biri olaraktan illede sıcak diyorumyok ayol çok sıcak fenalık getiriyor insana
Tabi bulmuşsunuz bunuyorsunuzSıcağı bende hiç sevmiyorum
sıvas ferah akşamları özellikle çok serin bacım tam semaver çayı tad veriyor hayırlı yolculuklar bekliyoruzKızlar benimde tatil telaşı başladı
Ev işi, bavul hazırlama, çamaşır filan derken baya daha isim var.
Sabah çok erken saatte tartiya bir çıktım, tam durmadan geri indim. Çok artı var. Bugünde kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Yarın toparlamaya çalışırım inşallah
Sağol canım, afiyet olsun.sıvas ferah akşamları özellikle çok serin bacım tam semaver çayı tad veriyor hayırlı yolculuklar bekliyoruz
Bacım gel buraya evin içi klima çalışmayan odada 35 derece, hem de ben orman içi az yüksek bir yerdeyim, bir de merkezi görsen 50 dereceden fazla hissediliyor. Neresi orası soğuk tam benim oğluma göreymiş :)Tabi bulmuşsunuz bunuyorsunuz
Amin canım tşk ederim.Sanada iyi tatillerKolay gelsin canım Allahım işlerini açık etsin
Bu hafta yarış yok mu Aylin? ☺Amin canım tşk ederim.Sanada iyi tatiller
Ben de ilk defa denemiş oldumAy şırdan ne bilmiyorum. Bi bakim googledan dedim. Ayyy ne o kızz nasıl yiyorsunuz onu hamur işi mi et mi ay açıklamasını okuyamadım bile
Güvenilir bir yerde denk gelirsem onu da denerimPardon canım ben mumbar dolmasıyla karıştırdım Şırdanı değil mumbar dolmasını seviyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?