Anneme sorayım da yazayım canım.Ama Kayseride ve az önce konuştuk akrabalarla berabermiş düğüne gitceklermiş.En kısa sorup yazıcam
Bi sade olanı var,bir de içli olanı var.içli olana un ve yağı çok az kavurup onu koyuyorsun.Mantıyı istiyorsan yazayım ama biliyorsundur
Öğretmenim, şuan yaz tatili nedeniyle çalışmıyorum.
P. Tesi tartıisi yapmadim. Su içip şişince arti çıkıp motivasyon bozulsun istemedim
Tamam ablam. 2 hafta deneyelim. Zaten mezun olacak Kilo ya gelirm belki . Listeye girdgm hafta mezun olurumVorones(61,3)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
kuzum liste takım için önemli biliyorsun, izinli üyesin evet.
listeye geri dönmek istiyorsan 2 hafta deniyelim bakalım yapabilecek misin, menü paylaşımı, diğer paylaşımlar vs. kiloda veriyor olursan neden olmasın.
Aynen saatler çok önemli ben dé yazıyorm .menu yazınca saatini. Artik yazacam dakızlar yediğimiz saatlerde çok önemli sabah yakıyoruz yediklerimizi akşam belli bi saatten sonra üstümüze yapışıp kalıyor.
bende sabah 7 de bir bardak süt içtim 5 tane ceviz yedim.
10.30da menemen yedim 1 dilim kepek ekmeği 7 tane yeşil zeytin domates salatalık bol bol taze soğan ve maydonoz yedim
12 de çorba içtim
1330da kepek ekmeğine tost yaptım
az sonra tavuk sote yiycem onu da akşama yazarımmm
Kız fulya el açması böreği sen mi yaptın?Ama miktarını biraz kaçmış mı sankisaat 12.00
2 adet büyükçe ığdır kayısısı
kahvaltı 12.50
peynirli omlet
1 kk kolot peyniri
3 zeytin
3 ince dilim pastırma
domates biber salatalık
1 dilim ekşimaya ekmeği
ara 15.30
1,5 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek
akşam 19.15
2 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek
domates salatalık biber
şekersiz çay
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra kabuk tarçın ya da rezene çayı içerim.
Sıkıntı yok canım güvenli 2 yıldır. Ara ara hareketlenmeler oluyor ama önceki yıllara kıyasla yolunda her şey.ortam güvenli mi şu an? sokağa rahatça çıkabiliyor musun?
SüperKızlAr dün spora gittm. İyİ ter atıp geldim . Sabah öğle menumü yazmıştım aksam da 1 tabak kuru fasulye salata ve bi iki biskuvi ile fındık ile çay içtim.
Cuma ya güzel eksi bekliyorum senden saracım.Derece sırası sende hadi bakalım
Tabii halsiz de yapar seni.Zaten kansızlık da vardı sanırım.Keşke benimde biraz fazla gelseakşam ağrım çok oldu. anlamadım. ağrı kesici almak zorunda kaldım. bu arada r.... başladıumarım az gelir. aylardır r... ler çok yordu. artık az gelsin istiyorum.
KızlAr dün spora gittm. İyİ ter atıp geldim . Sabah öğle menumü yazmıştım aksam da 1 tabak kuru fasulye salata ve bi iki biskuvi ile fındık ile çay içtim.
Tabii halsiz de yapar seni.Zaten kansızlık da vardı sanırım.Keşke benimde biraz fazla gelse
Kız fulya el açması böreği sen mi yaptın?Ama miktarını biraz kaçmış mı sanki
Kız fulya el açması böreği sen mi yaptın?Ama miktarını biraz kaçmış mı sanki
Sıkıntı yok canım güvenli 2 yıldır. Ara ara hareketlenmeler oluyor ama önceki yıllara kıyasla yolunda her şey.
Süper
Yavaş yavaş düzene girecek böyle, yazmaya devam et lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?