Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

mantıyı biliyorum canım. ama kete yapmadım hiç. ama çok severim. herkes değişik yapıyor.

Tamam ablam. 2 hafta deneyelim. Zaten mezun olacak Kilo ya gelirm belki . Listeye girdgm hafta mezun olurum

Aynen saatler çok önemli ben dé yazıyorm .menu yazınca saatini. Artik yazacam da

Günaydın kızlar çok mutluyum çünkü menümde kaçamak oldu Ama ona rağmen aldığım 900 gramı tekrar üzerinden attım Çok şükür Bugün tekrar dikkat etmeye devam menümü Yazamadım Şimdi hemen yazıyorum
Menü
Sabah 1 elma
...
Ara
Yarım tabak kabak çorbası
...
Öğle
1 elma
Karpuz
1 adet biber dolması
....
Ara
Yarım tabak kabak çorbaso
1 biber dolması
Soğan&maydanoz
Biraz makarna
....
Akşam
Türk kahvesi
,,,,
Gece
Türk kahvesi
3 te karpuz oğlumun içi yanmış.karpuz istedi ,e ben de yedim onunla tabi

Kız fulya el açması böreği sen mi yaptın?Ama miktarını biraz kaçmış mı sanki

ortam güvenli mi şu an? sokağa rahatça çıkabiliyor musun?
Sıkıntı yok canım güvenli 2 yıldır. Ara ara hareketlenmeler oluyor ama önceki yıllara kıyasla yolunda her şey.
KızlAr dün spora gittm. İyİ ter atıp geldim . Sabah öğle menumü yazmıştım aksam da 1 tabak kuru fasulye salata ve bi iki biskuvi ile fındık ile çay içtim.
Süper
Yavaş yavaş düzene girecek böyle, yazmaya devam et lütfen.

Sıkıntı yok canım güvenli 2 yıldır. Ara ara hareketlenmeler oluyor ama önceki yıllara kıyasla yolunda her şey.

Süper
Yavaş yavaş düzene girecek böyle, yazmaya devam et lütfen.

iyi o zaman sevindim. yoksa insan evin içinde sıkıntıdan patlar. çalışsan da sokağa çıkmaya korkarsın. neyse çok şükür zaten geride kalacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…