Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlarr ven bugün bir ay aradan donra ekmek yedim. Azcık fazla kaçtığı için menüuü 15.30 da kapattım
Menü

Sabah 8.30
1 elma
3 kaşık bezelye
.....
Saat 11.00
Haşlanmış beyaz lahanalı salata
( beyaz lahana,mor lahana,marul,soğan limon)
...
Saat 12.30
2 dilim ekmek
3 kaşık balık buğulama patatesinden
Türk kahvesi
....
Saat 15.30
Salata
ekmeğin kabuğundan biraz :)
1 tabak buğulama
Karpuz
Yarım elma
.....
Su:2.4
olmak üzere
Spor yok her zamanki gibi,sıcaktan içimiz dışımıza çıktı, buktım buradan ya Erzurum a taşınmak istiyorum :)))
Tartı yok ama çok merak ediyorum acayip inceldim wşofmanlar düşüyor artık. Cumaya kadar tartılmayacağım ☺

canım kaçamak yapman normal. çünkü senin kilona göre bu miktarlar çok yetersiz. kuşhan diyeti yapıyorum dediğin için motiveni bozmak istemedim ama bu miktarlar sana yetmez. 100 kilonun üstünde birine sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ne ki ? 1 yumurta, birkaç zeytin ve domates salatalık falan da olmalı. yanlış anlama nolur beni. ama zorlanmadan kilo vermeni isterim ki sonra aniden bırakmayasın. açlık eziyet insana.

Sana yazdığımın sabah uyandığım da yatağın içinde teli bulup okuduğumda farkettim
Uyuyup uyanıp yazarsam böyle olur işte

sen mercimek çorbasını çok yapıyorsun değil mi? dikkatimi çekti sürekli menülerinde oluyor.

Evet canım diyetisyenim öyle öneriyor mercimek hem çok vitaminli ve besleyici hemde kilo vermeye katkısı çokmuş ayrıca bebek sahibi olmak içinde mercimek çorbası içmek içindeki vitaminler açısından faydalıymış bu yüzden çok sık yapıyorum iyiki seviyoruz

Cevaplar için teşekkür ederimm. Her birinize afiyet olsun
Karışık kızartma yaptım . Bi de yoğurt çorbası
Kızartma çok lezzetli ama diyeti baltalayan bir yemek. Biz çözümü yağda kızartmak yerine fırınlamakta bulduk. Soslayıp sürüyoruz çok güzel ve hafif oluyor. Yoğurt çorbasına bayılırımm
etli patlıcan yemeği, salata, 1 dilim ekşimaya ekmek.
Etli yemekleri asla yapamıyorum ben hep çok sert oluyor, var mıdır bir tüyo
Ciğer ve yürek sote mercimek çorbası ve salata yaptım canım
Çok güzell. Ciğer hiç denemedim evde şimdi düşündüm de bir akşam deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…