Karışık kızartma yaptım . Bi de yoğurt çorbasıBugünkü spormu da yaptım. Akşam huzurla yiyeceğim yemeğimi.
Menülerinizde neler var?
Bugünkü spormu da yaptım. Akşam huzurla yiyeceğim yemeğimi.
Menülerinizde neler var?
Bugünkü spormu da yaptım. Akşam huzurla yiyeceğim yemeğimi.
Menülerinizde neler var?
Şu an 18 dereceo kadar mı soğuk hava ?
Banadaşırdanı da mumbarı da yemedim hiç. açıkçası çok da cazip gelmiyor
Sana yazdığımın sabah uyandığım da yatağın içinde teli bulup okuduğumda farkettimBen tatile gitmiyorum ki kuzum
Akşama abur cubur olmasın nolur.Gündüz kaçamak yapmamışın ne güzelSabah saat 09.30
kahvaltı 2 haslamà yumurta Peynir zeytin domates . 2 lokma bazlama.
Ara kavun 2 dilim
Aksam ı hala yiyemedim. Yemek hazır da bekliyorum.
Veronesim kızartma yemeği düşünmüyorsun inşallah?Ne güzel yoğurt çorbası varKarışık kızartma yaptım . Bi de yoğurt çorbası
Ciğer ve yürek sote mercimek çorbası ve salata yaptım canım
kushan 6. Gün
bugün biraz kaçırdım
sabah
1dlm ekmek
peynir
ogle
sosis
salata
ara
3 kayısı kurusu
2 badem şekeri komsumda kahvenin yanında aldım
aksam
dolma
yufka
miktarlari çok değildi ama tam ölçü yazamiycam
moni
Sana yazdığımın sabah uyandığım da yatağın içinde teli bulup okuduğumda farkettim
Uyuyup uyanıp yazarsam böyle olur işte
sen mercimek çorbasını çok yapıyorsun değil mi? dikkatimi çekti sürekli menülerinde oluyor.
Kızartma çok lezzetli ama diyeti baltalayan bir yemek. Biz çözümü yağda kızartmak yerine fırınlamakta bulduk. Soslayıp sürüyoruz çok güzel ve hafif oluyor. Yoğurt çorbasına bayılırımmKarışık kızartma yaptım . Bi de yoğurt çorbası
Etli yemekleri asla yapamıyorum ben hep çok sert oluyor, var mıdır bir tüyoetli patlıcan yemeği, salata, 1 dilim ekşimaya ekmek.
Çok güzell. Ciğer hiç denemedim evde şimdi düşündüm de bir akşam deneyeceğim.Ciğer ve yürek sote mercimek çorbası ve salata yaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?