Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eee güzel hanımlar,güzel arkadaşlarım yarın cuma.Kilo durumlarınız nasıl bakalım???
Benden eksi gelecek fakat minik miktarda
Dikkat etsem de direnç gösteriyor artık yağlarım. Yıllardır 60lı kilolardayım. Son zamanlarda aldıklarım gitti geriye yıllanmış ve terketmek istemeyen yağlar kaldı galiba daha yavaş gidiyor

Akşam fit kek yapmamak için zor tuttum kendimi. Yapsaydım sabaha ağrılık yapardı

*** 10. Takım 634. ETAP ***

mn5822(73,8///%)
natsume(65,5///%)
peaceful16 (72,4///%)
baby cat(73,1///%)
Gulsahhh01(56,4///%)
Aylin42konya(71,3///%)
Sara_28(77,5//%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(60,4)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(81,6/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50

Hay maşşallaahhh 5 çocuk.Rabbim hepsine de sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.Sen kaç yaşındaşın,bu aralarda herkese yaşını soruyorum
Allah sağlıkla afiyetle yemek nasip etsin inşallah
38 yaşındayım gülüm büyük oğlan 19 yaşında bu yıl uni ye başlayacak en küçük 2 yaşında hepsi erkek

Benim yarın gram eksim olacak muhtemelen çğnkü bugğn öyleydi yarına değişmez tıkandım su,şurup,hakiki yağ işe yaramadı. Son çare kayısı içmeye başlayacağım sabah erkenden alacağız inşallah. Haftaya baya bi hafifleyeceğim 1 kilodan fazla muhtemelen inşallah☺

Töbe terketmek istemiyorlar,çok bağlılar sahiplerine Olsun er yada geç biz onları bizden ayırıcaz cnm

Ayrıca iraden için de tebrik ederim canım.Kek yapmamak için zor tutmuşun kendini ama tutmuşun.Önemli olan sonuç aferin arkadaşıma
Sanırım bende yarın bi alkışı hakedicem kocam sağolsun

kızlar benim büyük oğlan duzceye yerleşti türk dili edebiyatına 4yıllık nasıl sizce
Hayırlı olsun ☺
İstediği bir bölüm müydü?
Töbe terketmek istemiyorlar,çok bağlılar sahiplerine Olsun er yada geç biz onları bizden ayırıcaz cnm
Hem de nasıl ama yeterince uzun sürdü yağlarımızla olan seviyeli ilişkimiz bence kararlıyım defedeceğim
Ayrıca iraden için de tebrik ederim canım.Kek yapmamak için zor tutmuşun kendini ama tutmuşun.Önemli olan sonuç aferin arkadaşıma
Sanırım bende yarın bi alkışı hakedicem kocam sağolsun
Teşekkür ederim
Daha nelere direndimmm. İddiaya girdiğimiz için eşim diyetimi sabote etmeye çalışıyor. Saat olmuş gecenin on ikisi fındık fıstık uzatıyor bana yanımda yediği yetmezmiş gibi Tabi ki yemedim
Pirinç topları ney gııı
Benim kızçe bir şeyleri eline alarak yemeyi seviyor ben de ona pilav yedirmek için bir tarif denedim. Bugün kabuklu cevizleri de sürekli ağzına götürdü. Tek tek deneyerek poşeti boşalttı nerdeyse.
Havuçlu ve tavuklu bir pilav yaptım. Tavukları ayırıp minik minik parçaladım. Pilav soğuduktan sonra içine kaşar peyniri ve didiklenmiş tavukları koyup yoğurdum. Ceviz büyüklüğünde toplar yaptım. Yumurta ve Galeta ununa batırıp fırınladım
Daha anlaşılır tarifleri internette var
Kızçe bir tane bile yemedi Yemeye çalışmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…