- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Malesef evet6 euro mu
Eee güzel hanımlar,güzel arkadaşlarım yarın cuma.Kilo durumlarınız nasıl bakalım???
Amin hepimizinAllah daha iyi etsin canım
Benden eksi gelecek fakat minik miktardaEee güzel hanımlar,güzel arkadaşlarım yarın cuma.Kilo durumlarınız nasıl bakalım???
38 yaşındayım gülüm büyük oğlan 19 yaşında bu yıl uni ye başlayacak en küçük 2 yaşında hepsi erkekHay maşşallaahhh 5 çocuk.Rabbim hepsine de sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.Sen kaç yaşındaşın,bu aralarda herkese yaşını soruyorum
Allah sağlıkla afiyetle yemek nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım.kızlar benim büyük oğlan duzceye yerleşti türk dili edebiyatına 4yıllık nasıl sizce
Töbe terketmek istemiyorlar,çok bağlılar sahiplerineBenden eksi gelecek fakat minik miktarda
Dikkat etsem de direnç gösteriyor artık yağlarım. Yıllardır 60lı kilolardayım. Son zamanlarda aldıklarım gitti geriye yıllanmış ve terketmek istemeyen yağlar kaldı galiba daha yavaş gidiyor
Akşam fit kek yapmamak için zor tuttum kendimi. Yapsaydım sabaha ağrılık yapardı
Ayrıca iraden için de tebrik ederim canım.Kek yapmamak için zor tutmuşun kendini ama tutmuşun.Önemli olan sonuç aferin arkadaşımaBenden eksi gelecek fakat minik miktarda
Dikkat etsem de direnç gösteriyor artık yağlarım. Yıllardır 60lı kilolardayım. Son zamanlarda aldıklarım gitti geriye yıllanmış ve terketmek istemeyen yağlar kaldı galiba daha yavaş gidiyor
Akşam fit kek yapmamak için zor tuttum kendimi. Yapsaydım sabaha ağrılık yapardı
Pirinç topları ney gıııMenümü yazayım
Kahvaltı
Omlet
Domates salatalık peynir
Zeytin
Akşam
Zeytinyağlı bamya
Yoğurt
Pirinç topları (kızım için yapmıştım o yemedi biz yedik afiyetle)
Ara
Buzlu sade kahve
Bugün spor yapamadım.
A.s KAPTANIIIIIMMM.Ne zaman gelicen aramıza sen olmayınca çok garip oluyoruzselam kızçeler
Hayırlı olsun ☺kızlar benim büyük oğlan duzceye yerleşti türk dili edebiyatına 4yıllık nasıl sizce
Hem de nasılTöbe terketmek istemiyorlar,çok bağlılar sahiplerineOlsun er yada geç biz onları bizden ayırıcaz cnm
Teşekkür ederimAyrıca iraden için de tebrik ederim canım.Kek yapmamak için zor tutmuşun kendini ama tutmuşun.Önemli olan sonuç aferin arkadaşıma
Sanırım bende yarın bi alkışı hakedicem kocam sağolsun
Benim kızçe bir şeyleri eline alarak yemeyi seviyor ben de ona pilav yedirmek için bir tarif denedim. Bugün kabuklu cevizleri de sürekli ağzına götürdü. Tek tek deneyerek poşeti boşalttı nerdeyse.Pirinç topları ney gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?