Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Elhamdülillah daha iyiyim, işlerimi azalttım, bayrama hazırlık yapamiycam. Kurbanı zar zor bulduk. Bu sene izin sezonuna denk geldi, kimi turkiyede, kimide parasını camilere verip fakir ülkelere yollamış. Az daha kurbansız kalacaktık.

Sıkıntın herneyse rüzgar gibi uçsun gitsin, Rabbim gönlüne ferahlık versin

Keşke biz de moralimiz bozukken yemesek ☺☺ ama tam tersi

If diyetinin bendeki yan etkisi bu galiba birkaç gün dikkat ettikten sonra biran geliyor gözüm dönüyor, kırk yıldır açmışım gibi yiyorum
Dengeleyeceğim onu bir şekilde
Teşekkür ederim
Hoş geldin canım Beni hatırlaman beni çok mutlu etti, nasılsın?

Hiçbir şey yememişsin canım ama
Moralini bozan her neyse umarım düzelir

Benim moralim bozukken her zamankinden daha çok yerim.

Hiçbir şey yememişsin canım ama
Moralini bozan her neyse umarım düzelir

Benim moralim bozukken her zamankinden daha çok yerim.
Baby de sara da senin gibi.Bende 140 kiloyken sizin gibiydim,ama zayıflayınca değişti.Annem kardeşim de aynı benim gibiler.3 günde 3 kilo veririz.
Sağlık olsun canım en önemlisi mutluluk huzur sağlık...

Baby de sara da senin gibi.Bende 140 kiloyken sizin gibiydim,ama zayıflayınca değişti.Annem kardeşim de aynı benim gibiler.3 günde 3 kilo veririz.
Sağlık olsun canım en önemlisi mutluluk huzur sağlık...
Türkiyede eşim bana küstü, evde tek bırakıp gitti , güya bana ceza veriyor.
Senmisin beni evde bırakan dedim. Çıktım markete gittim, sevdiğim ıvır zıvır ve dondurma aldım, balkona hazırladım. Kitabımı açtım 50, 60 sayfa okudum. Sonra aradı divi nin kocası yemeğe bize gelin demiş, gidelim mi dedi. Olur dedim, geldi beni aldılar gittik.
Eskiden olsa dünyaya küserdim, şimdi hiç umursamıyorum. Içime ata ata boğazımı kestirdim, daha biyerimi kestirmeye niyetim yok.
Hiçbirşey benden sağlığımdan önemli deyil diyorum, umursamıyorum.
Sizde çok değerlisiniz, kendinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin

En guzelini yapiyorsunuz, hem oyle yaptikca onlarda bakiyo kuslukleri kavgalari umursanmiyo vazgeciyolar. Ustune gitsen uzatir belki, ama umursamayinca geri adim atiyolar. Kendimizi uzmeye hic degmez Hayat kisa

iyiyim çok şükür tatil bitti sonunda koşturmaca devam inşallah

En guzelini yapiyorsunuz, hem oyle yaptikca onlarda bakiyo kuslukleri kavgalari umursanmiyo vazgeciyolar. Ustune gitsen uzatir belki, ama umursamayinca geri adim atiyolar. Kendimizi uzmeye hic degmez☺ Hayat kisa
Aynen,
Birde ablalarına duyurdum, bana küstü güya ceza verdi diye, hiçte ceza yerine geçmedi, balkonun keyfini çıkardım dedim.

Hoşgeldin canım.Biz de seni özledik.Nasılsın neler yaptın anlat bakalım.
biz anneler tatildede olsa çalışan tayfayiz bolca kosturdum canim kışlık konserve yaptım elli şişe kadarcık biraz vişne reçeli kışlık kuru hamur en sonra annemin evini temizledim geldim bende 5 çocuk var o yüzden yazdan ne kadar çok yiyecek yaparsam kâr kısin iyi oluyor

Bu sefer unutmadın beni canıım saraam benim Geldim tızım açsana kapıyı

gel gel canım bekliyorum

Her zaman ki gibi saracım.Ama ben olsam akşam sadece tavuk ve salata yerdim.sizler yorum ve dengeli beslenme işini çok daha iyi biliyorsunuz.Kaç kilo verdin kııızz söyle söyle kimseye demem söz veriyom

bende bilmiyorum belki inanmayacaksın ama kaç gündür tartılmıyorum yarın tartılacam

hoşgeldin canım bizde seni özledik

Saram dan başka bişeyde beklenemezdi.Güç ve azim sen de saracığım

Tşk ederim saracım.Ne kadar doğru ve güzel yazmışsın katılıyorum sana.Aynen dediğün gibi ben kendimi biliyorum ve kilo veriyorum önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…