- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Elhamdülillah daha iyiyim, işlerimi azalttım, bayrama hazırlık yapamiycam. Kurbanı zar zor bulduk. Bu sene izin sezonuna denk geldi, kimi turkiyede, kimide parasını camilere verip fakir ülkelere yollamış. Az daha kurbansız kalacaktık.iyi geceler kızlar şükür geldim evindeyim
yarın spor diyet kaldığım yerden devam inşallah menü bildirmeye devam edeyim tatilde çok veremedim ama. almadimda baybi cat cumadan sonra yarisalim bacım nasip olursa gezen feza topragim sen nasılsın sara veronos natsume aylin hepinizi özledim arkadaşlar birkaç arkadaş daha var rumuzlarini okurken zorlanıyorum yazamadim bile kimmik sen nasılsın
Sıkıntın herneyse rüzgar gibi uçsun gitsin, Rabbim gönlüne ferahlık versinBu hafta moralim çok bozuktu çok can sıkıcı zamanlarım oldu ve ben diyeti duymak bile istemedim aynı gün hem makarna hem pirinç pilavı yapıp yedim günde bir yada iki bardak su içtim sonra dedimki kendime can sıkıcı durumlar geçici ama kilo alırsam yeniden başa dönüp bunca emeği heba edecem bir anda karar verdim ve bıraktığım yerden diyete tam gaz devam etme kararı aldım bugün sabahtan itibaren yeniden eski disiplinime döndüm hepimiz insanız zaman zaman dibe vursakta önemli olan yeniden ayağa kalkabilmek ben başaracam kendime inanıyor ve güveniyorum Eylül ayının sonuna kadar en az 15 kilo daha verecem kendime söz veriyorum sizinlede paylaşmak istedim bunu
Keşke biz de moralimiz bozukken yemesek ☺☺ ama tam tersiBende menümü yazayım.Moral bozukluğundan az ve dengesiz oldu.Moralim bozukken hiç iştahım olmaz benim.Belirteyim ki az kızın bana
Sabah : 1 tane hşl yumurta
Öğle : Yarım dilim kızarmış tb ekmeği
Minnak bir domates 1 salatalık
1 çatak bal
Akşam 8 gibi de 15 tane kiraz
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
moni
If diyetinin bendeki yan etkisi bu galiba birkaç gün dikkat ettikten sonra biran geliyor gözüm dönüyor, kırk yıldır açmışım gibi yiyorumBak natsumem abla dayağı yiceksin artık tızım.2 dürüm niye 1 neyine yetmedi gııı.Hani kocanla iddeaya girmedin mi 60 olucam diye.Kız sendin demi o rezil olmayım nolursun Allahım.Şurda cumaya ne kaldı.Bak bak hele utanmışta bi de sevimli sevimli yüzünü kapamış da şirinlik yaparmış.Amaaaa seni kurtaran en güzel şey azimle yaptığın sporlar bravooo canım
Hoş geldin canımiyi geceler kızlar şükür geldim evindeyim
yarın spor diyet kaldığım yerden devam inşallah menü bildirmeye devam edeyim tatilde çok veremedim ama. almadimda baybi cat cumadan sonra yarisalim bacım nasip olursa gezen feza topragim sen nasılsın sara veronos natsume aylin hepinizi özledim arkadaşlar birkaç arkadaş daha var rumuzlarini okurken zorlanıyorum yazamadim bile kimmik sen nasılsın
Hiçbir şey yememişsin canım amaBende menümü yazayım.Moral bozukluğundan az ve dengesiz oldu.Moralim bozukken hiç iştahım olmaz benim.Belirteyim ki az kızın bana
Sabah : 1 tane hşl yumurta
Öğle : Yarım dilim kızarmış tb ekmeği
Minnak bir domates 1 salatalık
1 çatak bal
Akşam 8 gibi de 15 tane kiraz
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
moni
KeşkeKeşke biz de moralimiz bozukken yemesek ☺☺ ama tam tersi
Baby de sara da senin gibi.Bende 140 kiloyken sizin gibiydim,ama zayıflayınca değişti.Annem kardeşim de aynı benim gibiler.3 günde 3 kilo veririz.Hiçbir şey yememişsin canım ama
Moralini bozan her neyse umarım düzelir
Benim moralim bozukken her zamankinden daha çok yerim.
Eşim kadar beni çok seven aşık olan ve onun kadar da çok üzen biri yokHiçbir şey yememişsin canım ama
Moralini bozan her neyse umarım düzelir
Benim moralim bozukken her zamankinden daha çok yerim.
Türkiyede eşim bana küstü, evde tek bırakıp gittiBaby de sara da senin gibi.Bende 140 kiloyken sizin gibiydim,ama zayıflayınca değişti.Annem kardeşim de aynı benim gibiler.3 günde 3 kilo veririz.
Sağlık olsun canım en önemlisi mutluluk huzur sağlık...
Türkiyede eşim bana küstü, evde tek bırakıp gitti, güya bana ceza veriyor .
Senmisin beni evde bırakan dedim. Çıktım markete gittim, sevdiğim ıvır zıvır ve dondurma aldım, balkona hazırladım. Kitabımı açtım 50, 60 sayfa okudum. Sonra aradı divi nin kocası yemeğe bize gelin demiş, gidelim mi dedi. Olur dedim, geldi beni aldılar gittik.
Eskiden olsa dünyaya küserdim, şimdi hiç umursamıyorum. Içime ata ata boğazımı kestirdim, daha biyerimi kestirmeye niyetim yok.
Hiçbirşey benden sağlığımdan önemli deyil diyorum, umursamıyorum.
Sizde çok değerlisiniz, kendinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin
iyiyim çok şükür tatil bitti sonunda koşturmaca devam inşallahIf diyetinin bendeki yan etkisi bu galiba birkaç gün dikkat ettikten sonra biran geliyor gözüm dönüyor, kırk yıldır açmışım gibi yiyorum
Dengeleyeceğim onu bir şekilde
Teşekkür ederim
Hoş geldin canımBeni hatırlaman beni çok mutlu etti, nasılsın?
Ah eşlerEşim kadar beni çok seven aşık olan ve onun kadar da çok üzen biri yok
Tatil iyi gelmiştir ama deşarj olmuşsunuzdur değil miiyiyim çok şükür tatil bitti sonunda koşturmaca devam inşallah
Aynen,En guzelini yapiyorsunuz, hem oyle yaptikca onlarda bakiyo kuslukleri kavgalari umursanmiyo vazgeciyolar. Ustune gitsen uzatir belki, ama umursamayinca geri adim atiyolar. Kendimizi uzmeye hic degmez☺ Hayat kisa
biz anneler tatildede olsa çalışan tayfayiz bolca kosturdum canim kışlık konserve yaptım elli şişe kadarcık biraz vişne reçeli kışlık kuru hamur en sonra annemin evini temizledim geldim bende 5 çocuk var o yüzden yazdan ne kadar çok yiyecek yaparsam kâr kısin iyi oluyorHoşgeldin canım.Biz de seni özledik.Nasılsın neler yaptın anlat bakalım.
Bu sefer unutmadın beni canıım saraam benim Geldim tızım açsana kapıyı
Her zaman ki gibi saracım.Ama ben olsam akşam sadece tavuk ve salata yerdim.sizler yorum ve dengeli beslenme işini çok daha iyi biliyorsunuz.Kaç kilo verdin kııızz söyle söyle kimseye demem söz veriyom
iyi geceler kızlar şükür geldim evindeyim
Saram dan başka bişeyde beklenemezdi.Güç ve azim sen de saracığım
Tşk ederim saracım.Ne kadar doğru ve güzel yazmışsın katılıyorum sana.Aynen dediğün gibi ben kendimi biliyorum ve kilo veriyorum önemli olan o.
Bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle.
Geçen ay ölçülerimi almıştım. Bugün tekrar ölçtüm ve sonuç olarak:
Göbek 13cm, kalça 4cm, bel 8cm incelmiş bir ayda
Tartıda ise -4kg fark var
Teşekkür ederimtebrik ederim canım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?