- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
HarikaBir şey paylaşmak istiyorum sizlerle.
Geçen ay ölçülerimi almıştım. Bugün tekrar ölçtüm ve sonuç olarak:
Göbek 13cm, kalça 4cm, bel 8cm incelmiş bir ayda
Tartıda ise -4kg fark var
Bende dün 9 yarım kiloluk kavanoza fasulye konservesi yaptım ilk defa, bakalım nasıl olacakbiz anneler tatildede olsa çalışan tayfayiz bolca kosturdum canim kışlık konserve yaptım elli şişe kadarcık biraz vişne reçeli kışlık kuru hamur en sonra annemin evini temizledim geldim bende 5 çocuk var o yüzden yazdan ne kadar çok yiyecek yaparsam kâr kısin iyi oluyor
Bende dün 9 yarım kiloluk kavanoza fasulye konservesi yaptım ilk defa, bakalım nasıl olacak
Canım beniim,sende hatta bütün bayanlar çok değerli.Ama bu sefer gerçekten çok zoruma gitti gezom.Ağla ağla sinirden.Bu sefer pazarda pazarcıya beni rezil etti.Aslında sakinleşince benim değil asıl kendi kendini rezil ettiğini anladım.Burda bi aile gibi olduk artık.Kısaca anlatayımTürkiyede eşim bana küstü, evde tek bırakıp gitti, güya bana ceza veriyor .
Senmisin beni evde bırakan dedim. Çıktım markete gittim, sevdiğim ıvır zıvır ve dondurma aldım, balkona hazırladım. Kitabımı açtım 50, 60 sayfa okudum. Sonra aradı divi nin kocası yemeğe bize gelin demiş, gidelim mi dedi. Olur dedim, geldi beni aldılar gittik.
Eskiden olsa dünyaya küserdim, şimdi hiç umursamıyorum. Içime ata ata boğazımı kestirdim, daha biyerimi kestirmeye niyetim yok.
Hiçbirşey benden sağlığımdan önemli deyil diyorum, umursamıyorum.
Sizde çok değerlisiniz, kendinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin
İnşallah güzel olur canım.Ben domatesle hafif sarartıp diffirize atıyorum süper güzel oluyor.Ben de dün yaptım 5 kilo pazardan almıştım.Annem geçen sene kavanozda yapıcam dedi yapma anne bildiğinden şaşma.Yaptığımız çok güüzel oluyor dediysem de dinlemedi ve hepsini çöpe attı.Galiba beceremedi,üstelik sıfır kapak alır hep ama olmadı işte.Afiyetle yiyin inşallah cnmBende dün 9 yarım kiloluk kavanoza fasulye konservesi yaptım ilk defa, bakalım nasıl olacak
Doğru cnmAh eşler
hiçbir şey ağalığından daha önemli değil ama arkadaşların da söylediği gibi.
Hay maşşallaahhh 5 çocuk.Rabbim hepsine de sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.Sen kaç yaşındaşın,bu aralarda herkese yaşını soruyorumbiz anneler tatildede olsa çalışan tayfayiz bolca kosturdum canim kışlık konserve yaptım elli şişe kadarcık biraz vişne reçeli kışlık kuru hamur en sonra annemin evini temizledim geldim bende 5 çocuk var o yüzden yazdan ne kadar çok yiyecek yaparsam kâr kısin iyi oluyor
Gezom kıızz hevesini kırmış gibi oldu.Keşke yazmasaydım,sileyim hemen dedim ama süre bitmiş.Kusura bakma nolur gezgin gezom benimİnşallah güzel olur canım.Ben domatesle hafif sarartıp diffirize atıyorum süper güzel oluyor.Ben de dün yaptım 5 kilo pazardan almıştım.Annem geçen sene kavanozda yapıcam dedi yapma anne bildiğinden şaşma.Yaptığımız çok güüzel oluyor dediysem de dinlemedi ve hepsini çöpe attı.Galiba beceremedi,üstelik sıfır kapak alır hep ama olmadı işte.Afiyetle yiyin inşallah cnm
Canım beniim,sende hatta bütün bayanlar çok değerli.Ama bu sefer gerçekten çok zoruma gitti gezom.Ağla ağla sinirden.Bu sefer pazarda pazarcıya beni rezil etti.Aslında sakinleşince benim değil asıl kendi kendini rezil ettiğini anladım.Burda bi aile gibi olduk artık.Kısaca anlatayım
Pazara çıkmadan önce komşu geldi bayrama baklava istedi.Evde de yarım kilo şerbetlenmemiş baklava vardı.Onu aldı verdi parasını 25 lira.Eşim hiç sevmez pazarı ama bende geleyim dedi.Alıcaklarımın bir kısmını aldım 25 lira bitti.K.soğan alıcam 5 kg verir misiniz dedim.Adam tartıyor bir yandan.Eşime "param bitti benim verir misin" dedim.Bastıra bastıra paran yoksa alma o zaman dedi.Soğanları geri döktürdüm.Ezile ezile utana utana kusura bakmayın diyebildim sadece.P sinirle 15-20 dk lık yolu gelmek 5 dk sürmemiştir.Evde nasıl bağırıyorum,para işinden sıkıldııım artık,benimle derdin ne,eve destek olmaya çalışıyorum,mutfağın perdesini eski evde ben diktim.Bu evde çok uzun geldi 3 saat uğraşıp kısalttım,yenisini bile istemedim diyorum bi yandan ds nasıl ağlıyorum.Ne diyo biliyor musun hiçbir b.. yapmıyorsun,bi b.. yaptığını sanıyorsun diyor.Gerizekalı gerizekalı diyip durdu.Bide üstüme bir yürüdü,bir kelime daha konuşursan kötü şeyler olucak bak diyor.
Ama annem hep şunu der : ondan güçlü olmanı,herkes tarafından sevilmeni,kendi paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durmanı,her işini becermeni ve akıllı olmanı kabul edemiyor.İstiyor ki ona muhtaç olayım
Sinir oldum enişteye, dediğin gibi kendini rezil etmiş.Canım beniim,sende hatta bütün bayanlar çok değerli.Ama bu sefer gerçekten çok zoruma gitti gezom.Ağla ağla sinirden.Bu sefer pazarda pazarcıya beni rezil etti.Aslında sakinleşince benim değil asıl kendi kendini rezil ettiğini anladım.Burda bi aile gibi olduk artık.Kısaca anlatayım
Pazara çıkmadan önce komşu geldi bayrama baklava istedi.Evde de yarım kilo şerbetlenmemiş baklava vardı.Onu aldı verdi parasını 25 lira.Eşim hiç sevmez pazarı ama bende geleyim dedi.Alıcaklarımın bir kısmını aldım 25 lira bitti.K.soğan alıcam 5 kg verir misiniz dedim.Adam tartıyor bir yandan.Eşime "param bitti benim verir misin" dedim.Bastıra bastıra paran yoksa alma o zaman dedi.Soğanları geri döktürdüm.Ezile ezile utana utana kusura bakmayın diyebildim sadece.P sinirle 15-20 dk lık yolu gelmek 5 dk sürmemiştir.Evde nasıl bağırıyorum,para işinden sıkıldııım artık,benimle derdin ne,eve destek olmaya çalışıyorum,mutfağın perdesini eski evde ben diktim.Bu evde çok uzun geldi 3 saat uğraşıp kısalttım,yenisini bile istemedim diyorum bi yandan ds nasıl ağlıyorum.Ne diyo biliyor musun hiçbir b.. yapmıyorsun,bi b.. yaptığını sanıyorsun diyor.Gerizekalı gerizekalı diyip durdu.Bide üstüme bir yürüdü,bir kelime daha konuşursan kötü şeyler olucak bak diyor.
Ama annem hep şunu der : ondan güçlü olmanı,herkes tarafından sevilmeni,kendi paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durmanı,her işini becermeni ve akıllı olmanı kabul edemiyor.İstiyor ki ona muhtaç olayım
Inşallah güzel olur, dondurucuda yerim yoktu malesef, mecburen kavanoza yaptım. Bende biraz domatesle kavurdumİnşallah güzel olur canım.Ben domatesle hafif sarartıp diffirize atıyorum süper güzel oluyor.Ben de dün yaptım 5 kilo pazardan almıştım.Annem geçen sene kavanozda yapıcam dedi yapma anne bildiğinden şaşma.Yaptığımız çok güüzel oluyor dediysem de dinlemedi ve hepsini çöpe attı.Galiba beceremedi,üstelik sıfır kapak alır hep ama olmadı işte.Afiyetle yiyin inşallah cnm
Yok canım hevesim kırılmadı.Gezom kıızz hevesini kırmış gibi oldu.Keşke yazmasaydım,sileyim hemen dedim ama süre bitmiş.Kusura bakma nolur gezgin gezom benim
Çok sinirlendim okurken eşineCanım beniim,sende hatta bütün bayanlar çok değerli.Ama bu sefer gerçekten çok zoruma gitti gezom.Ağla ağla sinirden.Bu sefer pazarda pazarcıya beni rezil etti.Aslında sakinleşince benim değil asıl kendi kendini rezil ettiğini anladım.Burda bi aile gibi olduk artık.Kısaca anlatayım
Allah daha iyi etsin canımBen de evliliğimin ilk 4 senesi çok zor şeyler yaşadım. Şu an 5.sene çok şükür Allah'a yeni yeni düzeldi.şükürler olsun .
Bi tanem benim sen de öylesin cnmSen çok değerli ve çok özel birisin takma kafana herkes kendine yakışanı yapar
6 euro muYok canım hevesim kırılmadı.
Onca işimin arasında fasulyenin acelesi neydi dedim, lakin gelmiş bulundu.
Eşim pek sevmediği için dağıt eşe dosta dedi.
Onuda ben istemedim, çünkü hem ben çok seviyorum, hemde kışın misafirimiz gelecek olsa daralıyorum. Üstelik kışın kilosu 6 euro oluyor, yazık deyilmi
Amiin canım sağolSinir oldum enişteye, dediğin gibi kendini rezil etmiş.
Gerçekten becerikli olanlar çok eziliyor, eskiden bende kendimi heba ederdim, artık yoruluyorum, şuram ağrıyor, buram ağrıyor diyorum. Yapma bırak kalsın diyor.
Ağlamayana meme yok diye boşuna dememişler.
Allah yardımcın olsun, enişteyede vicdan, merhamet versin
O zaman çok güzel olur,afiyetle de yiyin inşallah.Ben de çok severimInşallah güzel olur, dondurucuda yerim yoktu malesef, mecburen kavanoza yaptım. Bende biraz domatesle kavurdum
28 yıldır evliyşz natsumem ve bugünlerim en güzel günlerim çok şükürÇok sinirlendim okurken eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?