Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aylinim bi baklava tarifide bana versen gülüm sen ustasin bu iste
Estağfurullah cnm ne ustası.Ben 40 kat olandan yapmıyorım daha doğrusu kimse istemiyor.Oklavadan büzme,midye baklava ve gül baklava yapıyorum.Ama abartısız 10 tepsinin 9 u oklavadan büzme istiyorlar.Hepsinin hamurları aynı.Ben sana bir ölçünün tarifini vereyim ama ne kadar çıkıyor tam bilemicem.Ben çok fazla yaptığım için.

1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt yada süt (hiç farketmez)
1 çay bardağı sux.Arkasıcyarın fkm
Yarım fincan sirke (elmaysa azıcık daha az koy)
Bir çimdik tuz
K.tozunu incecik kağıt gibi açabiliyorsan konmuyor
Açamıyorsan 1/2 paket k.tozunu yoğurma kabında sirkeyle karıştır.İkisini üst üste döküp birbine değmesi yeterli.
fırının arçelik vs olanlardansa 85 gr lık bezeler yapıp iyiiice dinlndirip (ben akşamdan yoğurup bezeleyşiyorum.korum dolaba kaldırıyorum.Hatta hamurun

kızlar benim büyük oğlan duzceye yerleşti türk dili edebiyatına 4yıllık nasıl sizce
Teyzem de Akçakocada yaşıyor.Sık sık düzceye giderler çok yakın.Çok güzel ve küçük bir yer.Onlar çok seviyorlar,yaşaması da kolay.Bence çok rahat eder.Ama okul olarak nasıl onu bilemem tabii.Hayırlı olsun cnm

E bide tarif vereydin sana zahmet.Nette çoktur ama denenmiş olduğu için senden istedim.
Önce tarifini yazdım ki
Daha sonra görselini göstermek istedim
Biz severiz bir şeyler denemeyi beğendik

sozelci canim çok fazla seçenek yok ya tarih ya edebiyat ikisini de seviyor hakkında hayırlısı dedik meslek olarak önü çok açık değil ama yarının ne getireceğini bilemiyoruz rabbim bilir

sağol gülüm açarım inşallah nisasta ile açılacak klasik baklava gibi değilmi birde üstüne tereyağ şerbet bire bir mi olacak çok soru sordum ama puf noktalar onemli

sozelci canim çok fazla seçenek yok ya tarih ya edebiyat ikisini de seviyor hakkında hayırlısı dedik meslek olarak önü çok açık değil ama yarının ne getireceğini bilemiyoruz rabbim bilir
Önemli olan da kendisinin sevip istemesi zaten
Şu sıralar önü açık diyebileceğimiz pek fazla meslek yok. Olanların da birkaç yıl sonraki hali meçhul.
Hayırlı olsun tekrar

*** 10. Takım 634. ETAP ***

mn5822(73,8/73,5/0,3/%0,41)
natsume(65,5///%)
peaceful16 (72,4///%)
baby cat(73,1///%)
Gulsahhh01(56,4///%)Sabit.
Aylin42konya(71,3///%)
Sara_28(77,5//%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(60,4)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(81,6/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50

Natsume senin kız pirinç toplarını niye yemedi ki hayret.Çok da güzel yapmışın kaşarlı filan.Şekli desen çocukların ilgisini çeker.Çocuk bu biz onun dilinden anlamayız cnm
Gerçekten öyle
Her gördüğünü ağzına sokan çocuk yemesi için yapılan şeyleri götürmüyor ağzına
Teşekkür ederimmm mütevazilik edemicem çok güzeldi pirinç topları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…