Tşk ederim cnm.Herkes öncelikle kendi için yapıyor ama takıma olan sorumluluklarımızı da unutmamak lazımTebrik ederim canım dereceye girersek senin sayende olacak
Biran önce dön özledik seniregl zorladı biraz beni. hiç keyfim yok. çok gelemiyorum o yüzden.
Eee 2 tane olmuş.Öncekini de yapmışım ama bulamadım kine
Geçmiş olsun canım.Biran önce keyfin yerine gelir inşallah özledim seniregl zorladı biraz beni. hiç keyfim yok. çok gelemiyorum o yüzden.
Tşk ler fulyacımkilo veren herkesi tebrik ediyorum. 200 gr bile gitse kardır. eksi eksidir yani
Sağol natsumem çok tşk ederim.Bu hafta hst ve moralsiz olunca yiyemedim biliyorsun.Yürüyüşüde ihmal etmedim,galiba 2 yada 3 gün çıkamadım hst olunca.Ama 17 bin adım yürüdüğüm bile olmuştu.Teşekkür ederimmm ☺
Voavgelsin dereceler Tebrik ederim canım
Pardon cnm ben geçen hafta sandım,zaman çabuk geçiyorGeçen hafta bende sabittim canım ondan önceki hafta güzel kilo vermiştim
Biran önce dön özledik seni
ben de sizi özledim kızlar teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.Biran önce keyfin yerine gelir inşallah özledim seni
Profilleri kapatıp kapatmama nasıl oluyor kaptanım.İnan hiç bilmiyorum anlatırsan hiç kapatmam.arkadaşlar rica ediyorum şu profillerinizi kapatmayın, geriye dönük bakmam gerekenler oluyor bakamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?