Selamlar hepinize .
Fulyam biliyorsun diyet olmayinca buraya gelmeninde anlami olmuyor .birde hic bir seye yetisemiyirum birde burayi takip etmeyi katsam inan hic bir seye yetisemem. Kilom iyi degil cok kilom artmasada yaglandim gobek cikti , memnun degilim halimden lakin baslayamıyorumda bir yerlerden
Çooookk tşk ederim canım kaptanım benim
Canıım çok tşk ederim sana ve herkese.Darısı size inanın isteyince oluyoraylinim tebrikler gülüm
bu arada menü bildiriyorum
kahvaltı peynir 1dilim
5zeytin
domates
1cay kaşığı reçel
2dilim ekmek
akşam 1tabak menemen 2dilim ekmek
2lt su
5kayisi
Teşekkür ederimPrensesine nice mutlu yıllar diliyorum cnm
Amanın kimler gelmiş, hoş gelmiş.Bu arada hepinizin bayrami simdiden mubarek olsun
Amanın zehra da gelmiş, hoş gelmişSelamun Aleykum guzel takim, nasilsiniz, uzun suredir yogun tempo yuzunden işti cocuktu tatildi kilo aldim, saldım. Tutunamiyorum bi turlu zayiflamaya. Diyet hep aklimda ama biturlu basliyamiyorum ustunede kat kilo aldim.
HoşbuldummmAmanın zehra da gelmiş, hoş gelmiş
Nerdesin kız cadı
Bende aldım malesef,Hoşbuldummm
Yolunan saclarim uzadi, yoldurmaya geldim haha bide kilo aldim gelmis (iyi biseymis gibi bide yaziyorum)Ben sizi cok ozledimmmmm ya
Aynen toplanalim artik demiBende aldım malesef,
Bide veremiyorum bi türlü.
Bayram sonrası toplanalım artık.
Izin nasıl geçti?
Evet canım, bizde 3 hafta gittik, pazartesi döndük.Aynen toplanalim artik demi
Tatilim harika gecti, 3 hafta TRdeydik, nasilda ozlemiştim Turkiyeyi vallahi o kadar iyi geldiki tatil. iş yeri daha fazla vermedigi icin anca 3 hafta gidebildik. Ama cok guzel gecti sukur, sag saglim gittik geldik.
Siz gittinizmi abla?
Aah gecmis olsun, cok sukur biz trde hastalanmadik cocuklarda iyiydi bi hava degisimi olsa gerek yemeleri kesildi alişinca bi kac gune toparlandilar. Biz doneli 3 bucuk hafta oldu. Gecenlerde 40 dereceyi buldu ya buralar, ventilator felan actim o carpti beni yeni yeni toparlaniyorum.Evet canım, bizde 3 hafta gittik, pazartesi döndük.
Benimkide çok güzel geçti, son 1 haftası eşimle hastalandık, ayakta idare ettik.
Hâlâ ayakta idare ediyoruz, eşim pazar gece ise başlayacak birde
Zehraaaaaa canım hoşgeldin.Kız nasıl sevindim anlatamam.Eski ekip tamamlanıyor yavaş yavaş.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Keşke kilo almadan gelseydik.Eeee nasılsın neler yapıyorsu?Selamun Aleykum guzel takim, nasilsiniz, uzun suredir yogun tempo yuzunden işti cocuktu tatildi kilo aldim, saldım. Tutunamiyorum bi turlu zayiflamaya. Diyet hep aklimda ama biturlu basliyamiyorum ustunede kat kilo aldim.
Tşk ederim cnm gezomAylin tebrik ederim, ne kadar sevindim
Bizde seni çok özledik cnm benim.Tekrar hoşgeldin.Gitmicen demi???Hoşbuldummm
Yolunan saclarim uzadi, yoldurmaya geldim haha bide kilo aldim gelmis (iyi biseymis gibi bide yaziyorum)Ben sizi cok ozledimmmmm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?