1. 9. takım canım. biz 2. olduk listelere göre.moni biz kaçıncı olduk cnm.Ya 2 yada 1 diye tahmin ediyorum.3. Olmadığımızı kesin biliyorum ds
Ben bu arada kilomu 68.5 yazmışım.Tartının resmini ekleyince farkettim 68.4 müş cnm.
Senin profil açık canımcımProfilleri kapatıp kapatmama nasıl oluyor kaptanım.İnan hiç bilmiyorum anlatırsan hiç kapatmam.
Biliyorum zaten, o yüzden artık el atmanı rica ettim. Ben veya başkası kim olursa olsun, kimse kimseye aşağılayıcı konuşamamalı, Sadece üzerime karşı 3-4 mesaj gelince cevap vermek durumunda kaldım yoksa beni biliyorsunuz kimseyi kırmam laf sokmam ,gerçek hayatta da böyleyim, deyip kapatayım konuyu. Bundan sonra da kim asla bu konuda cevap yazmamşu karşılıklı dalaş konusuna gelicem, mesajları okuyabildiğim zaman.
ön uyarı yapayım: hiç kimse takım arkadaşı ya da başka birine karşı asla kırıcı konuşmasın, karşılıklı laf dalaşına da hiç girmeyin müsade etmem.
Oleeeyyy oleeeey oley oley oley1. 9. takım canım. biz 2. olduk listelere göre.
Öylemiii iyi sevindim o zaman canım kaptanım.Çok ama çok mutluyum.Niye hiç soran yok sevinen yok.Daha görmediler herhalde.Her hafta kaçıncı olduk derdine düşüyorumSenin profil açık canımcım
Tebrik ederim çok güzel veriyorsunÖylemiii iyi sevindim o zaman canım kaptanım.Çok ama çok mutluyum.Niye hiç soran yok sevinen yok.Daha görmediler herhalde.Her hafta kaçıncı olduk derdine düşüyorummoni
Öylemiii iyi sevindim o zaman canım kaptanım.Çok ama çok mutluyum.Niye hiç soran yok sevinen yok.Daha görmediler herhalde.Her hafta kaçıncı olduk derdine düşüyorummoni
İnşallah canım.Takım niye bu kadar durgun?Tamam bayram öncesi herkesin işi gücü var da ne bileyim garibime gittiBende sevindim canım dereceye girmemize inşallah haftaya birinci oluruz
Ya hani derler ya güne karbonhidratla başlarsanız öyle devam eder bu bir kısır döngüdür .aynen öyle. Bugün ilk defa marulla başladım(aslında kahve ama neyse) ve çok acıkmadım hatta benim şu an saat 21.30da krizlere girmem gerekiyordu ☺☺
Menü
Saat 11.00 gibi
1 fincan Türk kahvesi
..
Saat 13-14.00 gibi ( bugün saate pek bakmadım)
1 dilim ekmek( bezelyeye bandım :)
6-7 yaprak marul
...
Saat 16.00 gibi patlamış mısır
Saat 18.00
1 kase şehriye çorbası
...
Su: 1.2 lt (kayısı ile içeceğim daha)
Spor yok
Prensesine nice mutlu yıllar diliyorum cnmHepinizi tebrik ederim kızlar
Torunun doğum günü sebebiyle kızımdayız
Selamlar hepinize .aeben nerelerdesin gel artık ?
Aaa aylin dönmüşPrensesine nice mutlu yıllar diliyorum cnm
hoşgeldn canımcımBu arada hepinizin bayrami simdiden mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?