Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni biz kaçıncı olduk cnm.Ya 2 yada 1 diye tahmin ediyorum.3. Olmadığımızı kesin biliyorum ds

Ben bu arada kilomu 68.5 yazmışım.Tartının resmini ekleyince farkettim 68.4 müş cnm.
1. 9. takım canım. biz 2. olduk listelere göre.

Biliyorum zaten, o yüzden artık el atmanı rica ettim. Ben veya başkası kim olursa olsun, kimse kimseye aşağılayıcı konuşamamalı, Sadece üzerime karşı 3-4 mesaj gelince cevap vermek durumunda kaldım yoksa beni biliyorsunuz kimseyi kırmam laf sokmam ,gerçek hayatta da böyleyim, deyip kapatayım konuyu. Bundan sonra da kim asla bu konuda cevap yazmam

Ya hani derler ya güne karbonhidratla başlarsanız öyle devam eder bu bir kısır döngüdür .aynen öyle. Bugün ilk defa marulla başladım(aslında kahve ama neyse) ve çok acıkmadım hatta benim şu an saat 21.30da krizlere girmem gerekiyordu ☺☺
Menü
Saat 11.00 gibi
1 fincan Türk kahvesi
..
Saat 13-14.00 gibi ( bugün saate pek bakmadım)
1 dilim ekmek( bezelyeye bandım :)
6-7 yaprak marul
...
Saat 16.00 gibi patlamış mısır

Saat 18.00
1 kase şehriye çorbası
...
Su: 1.2 lt (kayısı ile içeceğim daha)
Spor yok

Lonely single girl senin kırmızı yazardı niye rengi değişti gri olmuş,bi de üzgün yazıyor

Iyi aksamlar

Kilo veren herkesi tebrik ederim ben sabitim ama insallah haftaya vermis olurum takimada katki olur☺

Menum
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, hindi fume, 1 dilim kepek ekmegi, 1 dilim beyaz peynir, cay

Ogle: muslili yogurt, kahve

Aksam: bonfile, firinda patates, salata
Sonra dondurma yedim.

1 saat pilates yaptim

aeben nerelerdesin gel artık ?
Selamlar hepinize .

Fulyam biliyorsun diyet olmayinca buraya gelmeninde anlami olmuyor . birde hic bir seye yetisemiyirum birde burayi takip etmeyi katsam inan hic bir seye yetisemem. Kilom iyi degil cok kilom artmasada yaglandim gobek cikti , memnun degilim halimden lakin baslayamıyorumda bir yerlerden

Bugünü serbest gün ilan ettim kendime, genelde tartım eksi olunca Cuma’ları serbest takılıyorum. Menüm kaçamaklı ve if yok bugün o yüzden

Kahvaltı
Proteinli pankek
1 tk fıstık ezmesi

Akşam
Fırında tavuk pirzola
Salata

Ara
3 çatal triliçe
1 çatal çikolatalı tatlı

Ara2
Bitter çikolata

Su: 2 lt
Spor: miniğimle zıplayıp dansettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…