Hoşbuldumm ablaZehraaaaaa canım hoşgeldin.Kız nasıl sevindim anlatamam.Eski ekip tamamlanıyor yavaş yavaş.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Keşke kilo almadan gelseydik.Eeee nasılsın neler yapıyorsu?
Bizde seni çok özledik cnm benim.Tekrar hoşgeldin.Gitmicen demi???
Bende aldım geldim hiç sorma zehram.1 ayı biraz geçti ben de geleli.Eskisi gibi yine devam ediyorum. Kilo almak mı bi daha töbeeee.Bi de estetik ameliyatı olucam inşallah kesinlikle almamam lazımHoşbuldumm ablabende seni gorunce cok sevindim vallahiiii
Iyim cok sukur napayim vallahii, calisiyorum ayni tempo devam cocuklar buyuyor durmuyorlar, tatile gittik. Kilolari aldik geldikkk
Sen nasilsin napiyorsunnn, nezaman dondun takima kac kilo aldinBizde seni çok özledik cnm benim.Tekrar hoşgeldin.Gitmicen demi???
Galiba 5 hafta oldu.78 kiloyla döndüm maalesef.Tatil beni de mahvetti zehram.Beni bilirsin hatırlarsan pasta,börek,mantı vs hiç boş durmam.Elim boş kaldığı zaman kilo alıyorum.İzmire kamp çıktı orayz gittik.Estetik operasyonumu İstanbulda olucam.İzmirden de İst a geçtik tetkik vs için,ordan da Akçakoc derken 20 gün evden uzaktaydım.Ve korka korka tartıya çıktım taaaaammmm 8 kilo almışım.20 günde 8 kilo alınır mı arkadaş bee.Tabii bu 8 kilodan öncede alınan kilolar var.Sonra kendimi burda buldum işte.Sen nasilsin napiyorsunnn, nezaman dondun takima kac kilo aldin
Natsumem tabii ki diyebilirsin canım benimAylin42Konya vuhuu tebrik ederimmmm Ben de sana abla desem olur mu, çok diyesim geldi yorumları okurken
Ayrıca benim için yeni ama takımın yakından tanıdığı üyeler dönmüş, çok sevindim. Hoş geldiniz
Hepinizi tebrik ederim kızlar
Torunun doğum günü sebebiyle kızımdayız
Selamlar hepinize .
Fulyam biliyorsun diyet olmayinca buraya gelmeninde anlami olmuyor .birde hic bir seye yetisemiyirum birde burayi takip etmeyi katsam inan hic bir seye yetisemem. Kilom iyi degil cok kilom artmasada yaglandim gobek cikti , memnun degilim halimden lakin baslayamıyorumda bir yerlerden
Hoşbuldummm
Yolunan saclarim uzadi, yoldurmaya geldim haha bide kilo aldim gelmis (iyi biseymis gibi bide yaziyorum)Ben sizi cok ozledimmmmm ya
aleykümselam canım, hoşgeldinSelamun Aleykum guzel takim, nasilsiniz, uzun suredir yogun tempo yuzunden işti cocuktu tatildi kilo aldim, saldım. Tutunamiyorum bi turlu zayiflamaya. Diyet hep aklimda ama biturlu basliyamiyorum ustunede kat kilo aldim.
gel gel itinayla yolarızHoşbuldummm
Yolunan saclarim uzadi, yoldurmaya geldim haha bide kilo aldim gelmis (iyi biseymis gibi bide yaziyorum)Ben sizi cok ozledimmmmm ya
Teşekkür ederimTorununun doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun
Hoşgeldin canım burada sadece diyet için değil sohbet arkadaşlık içinde bulunuyoruz senin menü yorumların çok değerliydi benim ve herkes için ama size ayıracak vaktim diyorsanda buna saygı duyarım
Hoşgeldin zehracım geçmiş olsun hastaymışsın bizde seni çok özledik
Bende ancak dinlenirken bakabiliyorumselam kızlar, iş güç ancak bakabildim malum arefe.
Teşekkür ederim ablacımNatsumem tabii ki diyebilirsin canım benimÇok diyesin geldi öyle mi severim ben seni,ne kadar cana yakın ve açık sözlüsün.Severim böyle insanları.
Aklıma size baba diyebilir miyim geldi
Evet eski arkadaşlarımız yavaş yavaş dönüyorlar.İnan bana hepsi de o kadar iyi seviyeli saygılı......insanlar ki.Aramızda ufacık da olsa bir pürüz,sürtüşme çıkmamıştır. Burda bir aile gibi olmuştuk.Birimiz sevinince hepimiz sevinirdik,üzülünce herkes onun yanında olur ve destek olurduk.Hatta ben buranın adını terapi merkezi koymuştum.Çok güzel günlerdi,hepsini o kadar özledim ki.Ama mezun olduk dağıldık gittik.Kilo aldık geri geldik.O yüzden hep sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyorum.
Hosbuldum tsklerAylin42Konya vuhuu tebrik ederimmmm Ben de sana abla desem olur mu, çok diyesim geldi yorumları okurken
Ayrıca benim için yeni ama takımın yakından tanıdığı üyeler dönmüş, çok sevindim. Hoş geldiniz
HosbuldumTorununun doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun
Hoşgeldin canım burada sadece diyet için değil sohbet arkadaşlık içinde bulunuyoruz senin menü yorumların çok değerliydi benim ve herkes için ama size ayıracak vaktim diyorsanda buna saygı duyarım
Hoşgeldin zehracım geçmiş olsun hastaymışsın bizde seni çok özledik
aleykümselam canım, hoşgeldin
Hosbuldumgel gel itinayla yolarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?