Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zehraaaaaa canım hoşgeldin.Kız nasıl sevindim anlatamam.Eski ekip tamamlanıyor yavaş yavaş.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Keşke kilo almadan gelseydik.Eeee nasılsın neler yapıyorsu?
Hoşbuldumm abla bende seni gorunce cok sevindim vallahiiii
Iyim cok sukur napayim vallahii, calisiyorum ayni tempo devam cocuklar buyuyor durmuyorlar, tatile gittik. Kilolari aldik geldikkk

Bizde seni çok özledik cnm benim.Tekrar hoşgeldin.Gitmicen demi???

Yok gitmicem , ya boyle olmuyor, cok canim sIkiliyor. Verdigim emeklerin bir bolumu resmen bosa gitti valla onami yanayim, bi zamanlar mezun olmus ben suan nasil diyete basliyacagimi bilmeyen benmi yanayim alip basimi nere gidem

Hoşbuldumm abla bende seni gorunce cok sevindim vallahiiii
Iyim cok sukur napayim vallahii, calisiyorum ayni tempo devam cocuklar buyuyor durmuyorlar, tatile gittik. Kilolari aldik geldikkk
Bende aldım geldim hiç sorma zehram.1 ayı biraz geçti ben de geleli.Eskisi gibi yine devam ediyorum. Kilo almak mı bi daha töbeeee.Bi de estetik ameliyatı olucam inşallah kesinlikle almamam lazım

Sen nasilsin napiyorsunnn, nezaman dondun takima kac kilo aldin
Galiba 5 hafta oldu.78 kiloyla döndüm maalesef.Tatil beni de mahvetti zehram.Beni bilirsin hatırlarsan pasta,börek,mantı vs hiç boş durmam.Elim boş kaldığı zaman kilo alıyorum.İzmire kamp çıktı orayz gittik.Estetik operasyonumu İstanbulda olucam.İzmirden de İst a geçtik tetkik vs için,ordan da Akçakoc derken 20 gün evden uzaktaydım.Ve korka korka tartıya çıktım taaaaammmm 8 kilo almışım.20 günde 8 kilo alınır mı arkadaş bee.Tabii bu 8 kilodan öncede alınan kilolar var.Sonra kendimi burda buldum işte.

Natsumem tabii ki diyebilirsin canım benim Çok diyesin geldi öyle mi severim ben seni,ne kadar cana yakın ve açık sözlüsün.Severim böyle insanları.

Aklıma size baba diyebilir miyim geldi

Evet eski arkadaşlarımız yavaş yavaş dönüyorlar.İnan bana hepsi de o kadar iyi seviyeli saygılı......insanlar ki.Aramızda ufacık da olsa bir pürüz,sürtüşme çıkmamıştır. Burda bir aile gibi olmuştuk.Birimiz sevinince hepimiz sevinirdik,üzülünce herkes onun yanında olur ve destek olurduk.Hatta ben buranın adını terapi merkezi koymuştum.Çok güzel günlerdi,hepsini o kadar özledim ki.Ama mezun olduk dağıldık gittik.Kilo aldık geri geldik.O yüzden hep sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyorum.

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar tatlı rüyalar.Çoğunuz rüya görüyosunuzdur bile.Ben hacı yatmaz Aylin hala ayakta,baklavaları pişirdim anca yattım.

Konuyla çok alakasız olucak ama bişey sorucam.Cat botlar vardır ya,orjinal olup olmadığını nasıl ve nerden anlarız?Fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.Marka takıntım hiç yoktur ama bu Cat lar da taş gibi oluyor

Takımımızı Aylin42Konya aylinimi tebrik ediyorum

Hepinizi tebrik ederim kızlar

Torunun doğum günü sebebiyle kızımdayız

Torununun doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun

Hoşgeldin canım burada sadece diyet için değil sohbet arkadaşlık içinde bulunuyoruz senin menü yorumların çok değerliydi benim ve herkes için ama size ayıracak vaktim diyorsanda buna saygı duyarım

Hoşbuldummm
Yolunan saclarim uzadi, yoldurmaya geldim haha bide kilo aldim gelmis (iyi biseymis gibi bide yaziyorum) Ben sizi cok ozledimmmmm ya

Hoşgeldin zehracım geçmiş olsun hastaymışsın bizde seni çok özledik

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim ablacım
Evet aranızda çok güzel, samimi bir bağ oluşmuş. Ben geldiğimden beri burda mezun olan arkadaşların isimleri geçiyordu. Kilo almalarına değil ama dönmelerine mutlu oldum ben de
Güzel bir motivasyon olacak takımdakiler için de

Hosbuldum tskler
Hosbuldum tsk ederim

aleykümselam canım, hoşgeldin
gel gel itinayla yolarız
Hosbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…