Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinlar kizlar mutlu gunler

bayramin son gunu geldi bile ne kadar cabuk geciyor . cok kosturmaca gectigi icin pek giremiyorum foruma ama yarindan itibaren rahatim insallah.
bu arada tatli ikramlik vs yiyorum gittigim yerlerde ama aksam evde yemek yemiyoruz oyle dengeledik bayramda. kilom sabitti dun . bakalim insallah cumayada oyle olur :)

Canım malasef aldım inşallah başladım
Seni takip ediyorum aylinle maşallah iniz var canım
Sen nasılsın

bende iyiyim canım ama bayramda bende de ipin ucu kaçtı toparlamaya çalışıyorum şimdi

sende dön aramıza birlikte daha güzel daha eğlenceli şekilde kilolar veririz

Kışlık konserve yapıyorum patlıcan biber közlüyorum çok meşgulüm o yüzden gelemiyorum kızlar işten başımı kaldıramadığım dan doğru düzgün menüde yapamıyorum o yüzden menü paylaşmıyorum

Selam. Önceden aldığım zayıflayınca giyerim dediğim elbiselere girmeye başladımmm çok mutluyumm artık evde hello kittyli puf puf pijamalarla değil,elbiseyle dolaşıyorum 2 sene sonunda çok şükür..
Bugün karbonhidrat olarak sadece 3 kaşık makarna yedim, o da sırf tadına bakmak için eski alışkanlık

Öğle

3 kaşık makarna

3 kaşık kabak çorbası

..Akşam
Tavuk ızgara &salata
Spor yok
Su 1.2 şimdilik
Birazdan da çay içeriZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…