Selam. Önceden aldığım zayıflayınca giyerim dediğim elbiselere girmeye başladımmm çok mutluyummartık evde hello kittyli puf puf pijamalarla değil,elbiseyle dolaşıyorum 2 sene sonunda çok şükür..
Bugün karbonhidrat olarak sadece 3 kaşık makarna yedim, o da sırf tadına bakmak için eski alışkanlık
Öğle
3 kaşık makarna
3 kaşık kabak çorbası
..Akşam
Tavuk ızgara &salata
Spor yok
Su 1.2 şimdilik
Birazdan da çay içeriZ
Kolay gelsin, afiyetle yiyinKışlık konserve yapıyorum patlıcan biber közlüyorum çok meşgulüm o yüzden gelemiyorum kızlar işten başımı kaldıramadığım dan doğru düzgün menüde yapamıyorum o yüzden menü paylaşmıyorum
Teşekkür ederim. Çok meşakkatli yollardan geçtim ama sonunda oldu, önce aralıklı oruçlarla açlığımı kontrol etmeye çalıştım, 4 saat 12 saat 8 saat . bir kez 24 bir kez de 32 saat. Sonra karbonhidratı azaltmaya çalıştım. En sonda da gece yemeleri var.onu da bugünden itibaren sonlardırdım inşallah... Sonucu acilen görmek istiyorumAfiyet olsun canım incelip kıyafetlerinin içine girdiğin içinde ayrıca tebrik ederim çok azimlisin maşallah
Papatyaları çok severim günaydın mesajın çok iyi geldi kaptanım
AminnGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum iyi niyetle yaptığımız dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?