- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hoş buldummHoş geldinnnnn
Ben bide tek başıma yapacam
Hoşgeldin Baby
Ne bileyim vallaLonely single girl Ama dün abarttım farkındayım.Eti de pek sevmem pilavla 1 kaşık kavurma ancak yemişimdir.Ama annem zeytinyağlı sarma ve biber dolması yapmış bir güzel yedim.Bi de su böreği yapmış 1 dilim onu da yedim
Moni beni de yolacak
Hoş buldummmhoşgeldin tatlım
Eşim birazdan işe gidecek, evde olsada yardım etmez malesef.eşin yardım etmiyor mu? çünkü gerçekten çok yoruyor.
biz vekalet verip kestirdik migrosa. ayrıca oranın kasabına kemikleri kırdırdık öyle eve geldik. o halde tabi yine parçalanacak, doğranacak, ayrıca dağıtılacaklar ayarlanacak vs. vardı. yoruldum valla. hele kuşbaşı doğrama işi kolumu yorduneyse tabi Allah kabul etsin önemli olan o. ama gerçekten tek kendin yaparsan çok yorar seni
Eşim birazdan işe gidecek, evde olsada yardım etmez malesef.
Kemikler kırılmış, et parçalanmış gelir. Sadece payları ayırırım. Kavurmalık ve kızartmalık olanları doğrarım.
Çok şükür bu sene tek hisse, oğlumunki Türkiye 'de kesildi
Selamlar iyi aksamlar
Foruma pek bakamiyorum malum bayram, ziyaretlerimiz cok , biraz yogun geciyo☺
Tatli , kavurma vs yedim ama olculu tutmaya calisiyorum.
Umarim bayrami artisiz atlatiriz hepimiz lakin zor
Kolay gelsin, Allah kabul etsin. Bizimde yarin sabah erken geliyor, posetleyip dagitcaz birazda ayirip kuru kofte yapip buzluga aticam insallah.Eşim birazdan işe gidecek, evde olsada yardım etmez malesef.
Kemikler kırılmış, et parçalanmış gelir. Sadece payları ayırırım. Kavurmalık ve kızartmalık olanları doğrarım.
Çok şükür bu sene tek hisse, oğlumunki Türkiye 'de kesildi
Burda pek ihtiyaç sahibi yok. Kimisi ev kurbansız olmaz, çoluk çocuk görsün, öğrensin diye burda keser( biz).bizim de kemikler kırılmış ve parçalanmış geldi ama dediğin gibi diğerlerini doğradık kollar ağrıdı
birşey sorucam. siz almanyada ihtiyaç sahibi müslüman nerede buluyorsunuz dağıtmak için? saçma bir soru mu oldu
Allah kabul etsin canımKolay gelsin, Allah kabul etsin. Bizimde yarin sabah erken geliyor, posetleyip dagitcaz birazda ayirip kuru kofte yapip buzluga aticam insallah.
Yalnız olmanak güzel hissettiriyorHoşgeldin Baby
Ne bileyim vallaLonely single girl Ama dün abarttım farkındayım.Eti de pek sevmem pilavla 1 kaşık kavurma ancak yemişimdir.Ama annem zeytinyağlı sarma ve biber dolması yapmış bir güzel yedim.Bi de su böreği yapmış 1 dilim onu da yedim
Moni beni de yolacak
Dolmayı böreği yedim üstünün tatlısı dayağı da yidimkız kavurma dururken yani protein, gittin sarma dolma su böreği mi yedin
Ben de özellikle takip ettim ama öyle bir sayfa göremedim.Moniye sordum sırrını paylaşman gerekiyor diye bir msj gelmedi yazayım mı,ceza almayalım dedim.Yaz dedi şimdi yazıcam canım.Hatırlattığın için tşk ederim
Yalnız olmanak güzel hissettiriyor
Ete bayılırım ama pişiremiyor olmam üzücü
Bilemiyorum suçu ete de atmak istemiyorum ama elimden geleni de yapıyorum şimdi iki yıldır düşününceneden acaba etten kaynaklı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?