Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bide tek başıma yapacam

eşin yardım etmiyor mu? çünkü gerçekten çok yoruyor.

biz vekalet verip kestirdik migrosa. ayrıca oranın kasabına kemikleri kırdırdık öyle eve geldik. o halde tabi yine parçalanacak, doğranacak, ayrıca dağıtılacaklar ayarlanacak vs. vardı. yoruldum valla. hele kuşbaşı doğrama işi kolumu yordu neyse tabi Allah kabul etsin önemli olan o. ama gerçekten tek kendin yaparsan çok yorar seni

kız kavurma dururken yani protein, gittin sarma dolma su böreği mi yedin

Eşim birazdan işe gidecek, evde olsada yardım etmez malesef.
Kemikler kırılmış, et parçalanmış gelir. Sadece payları ayırırım. Kavurmalık ve kızartmalık olanları doğrarım.
Çok şükür bu sene tek hisse, oğlumunki Türkiye 'de kesildi

bizim de kemikler kırılmış ve parçalanmış geldi ama dediğin gibi diğerlerini doğradık kollar ağrıdı

birşey sorucam. siz almanyada ihtiyaç sahibi müslüman nerede buluyorsunuz dağıtmak için? saçma bir soru mu oldu

Selamlar iyi aksamlar
Foruma pek bakamiyorum malum bayram, ziyaretlerimiz cok , biraz yogun geciyo☺
Tatli , kavurma vs yedim ama olculu tutmaya calisiyorum.

Umarim bayrami artisiz atlatiriz hepimiz lakin zor

ben sadece çikolata yedim. tatlı yemedim.

Kolay gelsin, Allah kabul etsin. Bizimde yarin sabah erken geliyor, posetleyip dagitcaz birazda ayirip kuru kofte yapip buzluga aticam insallah.

Burda pek ihtiyaç sahibi yok. Kimisi ev kurbansız olmaz, çoluk çocuk görsün, öğrensin diye burda keser( biz).
Kimisi fakir ülkelerde kesilmek üzere camilerde para toplanir, oralara verir, evine koymaz, uğraşmaz.
Kimisi Türkiye'ye gönderir.
Eş, dost taze etin tadına baksın diye dağıtıyorum.

Hayatta olduğum ve gücüm yettiği sürece bir kurban evimde kesmek istiyorum, 3 senedir büyük oğlum da kesiyor, seneye inşallah küçük oğlum da keser.
Onların kini yollarız inşallah.

Allah hepsini kabul etsin
Bazılarının dediklerini şahsen duyuyorum, amaaan kim uğraşacak yolla gitsin diye, tamamen zahmet olduğu için istemiyorlar.

Yalnız olmanak güzel hissettiriyor

Ete bayılırım ama pişiremiyor olmam üzücü

kız kavurma dururken yani protein, gittin sarma dolma su böreği mi yedin
Dolmayı böreği yedim üstünün tatlısı dayağı da yidim Fulyacım çoook doğru diyon da etle pek aram yoktur hele kavurmayla.Bide heryerde et kokusu oluyor ondan herhalde kurban da hiç yiyemiyorum.Köfteyi çok severim.O da daha et çektirilmemişti.Bugün de çikolataya taktım

Aylin42Konya tatlım bireyselde 1. oldun bu hafta. sırrını yazdın mı ilgili sayfaya göremedim ben de
Ben de özellikle takip ettim ama öyle bir sayfa göremedim.Moniye sordum sırrını paylaşman gerekiyor diye bir msj gelmedi yazayım mı,ceza almayalım dedim.Yaz dedi şimdi yazıcam canım.Hatırlattığın için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…