Ben de özellikle takip ettim ama öyle bir sayfa göremedim.Moniye sordum sırrını paylaşman gerekiyor diye bir msj gelmedi yazayım mı,ceza almayalım dedim.Yaz dedi şimdi yazıcam canım.Hatırlattığın için tşk ederim
Amin inşallah
amin canım saolsın.
Allah kabul etsin zührecim.Iyi aksamlar , kimsecikler yok. Ben sabahtan bellidir kurbanla ugrastik, kuru ve sulu koftelik yuvarlayip buzluga attim, pestilim cikti. Simdi 2 saat yatip yatabilirsem tabi ise gidecegim gececiyim. Yarin oglende icli kofte yapicaz
Allah kabul etsin canımIyi aksamlar , kimsecikler yok. Ben sabahtan bellidir kurbanla ugrastik, kuru ve sulu koftelik yuvarlayip buzluga attim, pestilim cikti. Simdi 2 saat yatip yatabilirsem tabi ise gidecegim gececiyim. Yarin oglende icli kofte yapicaz
Tşk ederim cnm.Birkaç gün önce yazdım ama yazarken uyumuşumsayfa bu canım
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! / Cuma Zayıflama Yarışması
merhabalar ben 5. takımdayım.....bu haftanın birincisi benimmmm :KK71: bunu çok ama çok istiyordum....fakat birkaç hafta 3. olabilmiştim....daha önceki hafta birincilerinden yanlış hatırlamıyorsam çürükelma isimli bir arkadaşımın yazısı cok hosuma gitmişti...bende mezuniyeti birincilikle...www.kadinlarkulubu.com
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun
Bende bugün tek başıma payları paketledim, yarısını dağıttım, yarısı kaldı.
Biri pestilmi dedi
en güzelini yapıyorsun gurur duyuyorum seninle topragimBurda pek ihtiyaç sahibi yok. Kimisi ev kurbansız olmaz, çoluk çocuk görsün, öğrensin diye burda keser( biz).
Kimisi fakir ülkelerde kesilmek üzere camilerde para toplanir, oralara verir, evine koymaz, uğraşmaz.
Kimisi Türkiye'ye gönderir.
Eş, dost taze etin tadına baksın diye dağıtıyorum.
Hayatta olduğum ve gücüm yettiği sürece bir kurban evimde kesmek istiyorum, 3 senedir büyük oğlum da kesiyor, seneye inşallah küçük oğlum da keser.
Onların kini yollarız inşallah.
Allah hepsini kabul etsin
Bazılarının dediklerini şahsen duyuyorum, amaaan kim uğraşacak yolla gitsin diye, tamamen zahmet olduğu için istemiyorlar.
Hahahahhaa pestilllAllah kabul etsin canım
Afiyet olsun
Biri pestilmi dedi
EvetGezom tr den getirdin mi pestil
Iyi aksamlar , kimsecikler yok. Ben sabahtan bellidir kurbanla ugrastik, kuru ve sulu koftelik yuvarlayip buzluga attim, pestilim cikti. Simdi 2 saat yatip yatabilirsem tabi ise gidecegim gececiyim. Yarin oglende icli kofte yapicaz
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun
Biri pestilmi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?