Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sayfa bu canım

Iyi aksamlar , kimsecikler yok. Ben sabahtan bellidir kurbanla ugrastik, kuru ve sulu koftelik yuvarlayip buzluga attim, pestilim cikti. Simdi 2 saat yatip yatabilirsem tabi ise gidecegim gececiyim. Yarin oglende icli kofte yapicaz

Iyi aksamlar , kimsecikler yok. Ben sabahtan bellidir kurbanla ugrastik, kuru ve sulu koftelik yuvarlayip buzluga attim, pestilim cikti. Simdi 2 saat yatip yatabilirsem tabi ise gidecegim gececiyim. Yarin oglende icli kofte yapicaz
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun
Bende bugün tek başıma payları paketledim, yarısını dağıttım, yarısı kaldı.

Biri pestilmi dedi

Tşk ederim cnm.Birkaç gün önce yazdım ama yazarken uyumuşum Uykulu uykulu nereye yazdım bilmem.Aradım bulamadım.

en güzelini yapıyorsun gurur duyuyorum seninle topragim

Selam hanımlar
Ben gece kuşunuz
İncelmeye devam ediyorum .göbeğim sadece bir tutam kaldı yani önceden göbeğimi yemek ywrken sehpa niyetine kullanabiliyorken ☺ şimdi tuttuğumda bir tutam geliyor. Ama tartıda -100 -300 arası veriyorum haftalık. Tahminimce göbeğimdeki yükten kurtulunca inşallah o zaman düşüşe geçecek
Hayırlısı diyelim
Herkese iyi geceler cumaya az kaldı
Saldıysak toparlayak ☺ ben salmadım hem kırmızı et alerjim var hem yalnızım bu benim işime geliyor böyle zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…