Hafta sonunuz nasıl geçiyor kızlar benim keyifli geçiyor az önce yeğenlerimizle horon oynadık çok keyifliydi bayağı ter attım
kahve iyi geliyor saram. taze incir, kavun gibi meyveler çok iyi geliyor. tabi sebze salata falan menülerde. ama çok tıkandıysan aktardan sinameki yaprağı alıp toz gibi öğüt. yemekle birlikte 1 çay kaşığı ye. bağırsakları çok güzel temizliyor. bu işin uzmanıyım biliyorsunKızlar kaç gündür kabızlık çekiyorum bol su içiyorum kuru kayısı yiyorum banamısın demiyor karnım ağrıyor resmen bakalım horon oynamak işe yarayacakmı
kahve iyi geliyor saram. taze incir, kavun gibi meyveler çok iyi geliyor. tabi sebze salata falan menülerde. ama çok tıkandıysan aktardan sinameki yaprağı alıp toz gibi öğüt. yemekle birlikte 1 çay kaşığı ye. bağırsakları çok güzel temizliyor. bu işin uzmanıyım biliyorsun
kızlar sönmüş kireçle karpuz, balkabağı vs reçeli yapan var mı? tarif lazım bana
bende kabak tatlısı yapıyorum recelde denemedim amaBen hiç denemedim ama kabak tatlısını yemiştim yıllar önce sönmüş kireçle yapılmış çok güzeldi çıtır çıtırdı
natsume allah kolaylık versin 2 ay çabuk geçer gülüm bayb cat gülüm yarisalim bu hafta benim toparlanmam lazım artık iyi saldim kendimi bana bu el atın motive edin kizlar
Teşekkür ederimm hanımlarKolay gelsin canım, Allah yardımcın olsun
Benim kadar çeken yoktur biliyorsun geçen hafta 1.5 hafta durdum 1.5 hafta... Kuru kayısıyı 3 saat önceden suya koy şişsin yedikten sonra üzerine 2 lt su iç bak görKızlar kaç gündür kabızlık çekiyorum bol su içiyorum kuru kayısı yiyorum banamısın demiyor karnım ağrıyor resmen bakalım horon oynamak işe yarayacakmı
Benim kadar çeken yoktur biliyorsun geçen hafta 1.5 hafta durdum 1.5 hafta... Kuru kayısıyı 3 saat önceden suya koy şişsin yedikten sonra üzerine 2 lt su iç bak gör
Bugün tek öğün yedim.biraz fazla olfu ama şimdi yakmaya gidiom
Saat 19.00
1 tabak kısır
Yarım kase patatesli tavuklu çorba
1 küçük fincan Türk kahvesi
3 çatal karpuz
5-6 üzüm
Su:1 lt
Spor : 29 ip atlama
Şimdi 4 km yol yürüyeceğiz
iyi aksamlar
menum:
sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates, salatalik, 1 dilim kepek ekmegi, kahve
ara: patlamis misir, uzum, kahve,cay
aksam: adana durum
bu haftaici 3 gun pilates yapicam ve dikkat edicem.
Teşekkür ederim nmÇok yememişsin canım ama sen az yedikçe rahat ediyorsun o yüzden iyi bir menü afiyet olsun
bence çok olmamış gülümBugün tek öğün yedim.biraz fazla olfu ama şimdi yakmaya gidiom
Saat 19.00
1 tabak kısır
Yarım kase patatesli tavuklu çorba
1 küçük fincan Türk kahvesi
3 çatal karpuz
5-6 üzüm
Su:1 lt
Spor : 29 ip atlama
Şimdi 4 km yol yürüyeceğiz
Ya ben de bu kadar az yiyebilsem keşke keşkeemenü bildiriyorum
kahvaltı 1yumurta
1dilim peynir
4zeyt
salatalık
akşam 2biber dolmasi küçüktü
1parca tavuk
1kase ayran çorbası
aralarda siyah çay
yeşil çay
türk kahvesi
3incir yazmayı unutmayalım
3lt su
Amaaan boşver kız kafanı dinle keyfine bak suratını düşürme öyle.Şaka bir yana ben kendime göre hissttiklerimi yazdım.Keşke benim ki de gideydi bir yerlere ne vardı sanki çok mutlu olurdumBen iki eşim üç yılı doldurdu
2 hafta sonra ayrılacağız inşallah bir aksilik daha çıkmaz ise ama biz ev bulup yerleştikten sonra eşim geri gelecek, doldurması gerekn gün sayısı var. 2 ay da ayrı kalmak zorundayız o burda ben başka yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?