Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kaç gündür kabızlık çekiyorum bol su içiyorum kuru kayısı yiyorum banamısın demiyor karnım ağrıyor resmen bakalım horon oynamak işe yarayacakmı

Hafta sonunuz nasıl geçiyor kızlar benim keyifli geçiyor az önce yeğenlerimizle horon oynadık çok keyifliydi bayağı ter attım

sabah arkadaşla dışarı çıktık market alışverişi yapmaya. az dolandık geldik. gelince uzandım biraz yorulmuşum.

Kızlar kaç gündür kabızlık çekiyorum bol su içiyorum kuru kayısı yiyorum banamısın demiyor karnım ağrıyor resmen bakalım horon oynamak işe yarayacakmı
kahve iyi geliyor saram. taze incir, kavun gibi meyveler çok iyi geliyor. tabi sebze salata falan menülerde. ama çok tıkandıysan aktardan sinameki yaprağı alıp toz gibi öğüt. yemekle birlikte 1 çay kaşığı ye. bağırsakları çok güzel temizliyor. bu işin uzmanıyım biliyorsun

Son düzenleme:

Hmmmm sağol canım az önce sade türk kahvesi içtim inşallah işe yarar olmadı sinameki yerim

Benim kadar çeken yoktur biliyorsun geçen hafta 1.5 hafta durdum 1.5 hafta... Kuru kayısıyı 3 saat önceden suya koy şişsin yedikten sonra üzerine 2 lt su iç bak gör

Çok yememişsin canım ama sen az yedikçe rahat ediyorsun o yüzden iyi bir menü afiyet olsun

iyi aksamlar

menum:

sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates, salatalik, 1 dilim kepek ekmegi, kahve

ara: patlamis misir, uzum, kahve,cay

aksam: adana durum

bu haftaici 3 gun pilates yapicam ve dikkat edicem.

Afiyet olsun canım pilates sıkılaştırıyor başlamakla iyi ediyorsun

Amaaan boşver kız kafanı dinle keyfine bak suratını düşürme öyle.Şaka bir yana ben kendime göre hissttiklerimi yazdım.Keşke benim ki de gideydi bir yerlere ne vardı sanki çok mutlu olurdum 7/24 beraberiz.
Sen çalışıyor musun cnm?Oraya gideli sen 2 eşin 3 yıl olmuş deyince ondan sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…