Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah sabir versin, canim benim ya

Allah mutluluğunuzu daim etsin, amin
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize

Aylin42Konya ablacımm üzme kendini diyeceğim ama öyle söylendiği gibi de kolay değil ki. Ne kdar sabırlı bir insanmışsın, eşin kıymetini anlar umarım bir gün

Benimde esim kavga aninda cok kotu konusur, hakaret kufur eder asagilar, 5 senedir evliyiz malesef degismedi, her seferinde konussamda bosa konusuyorum dinlemiyo.
Cok kiriliyorum bende sozlerine. Saygisiz bir iliskide sevgi varmidir acaba. Bizim cocugumuz yok henuz.
Siz kac yasindasiniz? Kac yillik evlisiniz...
Allah merhamet vicdan versin...

Allah sanada sabır versin canım

Menümü yazayım

Kahvaltı
Peynir domates salatalık
Omlet
1 pankek(yulaf unu ve muz içerir)
2 dilim tandır ekmeği (çikolata ve fıstık ezmesi sürüldü ayıptr söylemesi)

Akşam
1 kase terbiyeli mercimek çorbası

Gün bitti

Amiin cnm benim.Çok fazla da üzülmüyorum,zaten kendime düşünecek ve üzülecek zaman bırakmıyorum.Hiç boş durmayınca,meşgalem çok olunca aklıma bile gelmiyor.Allah dağına göre kar verirmiş.Çok sabırlıyımdır gerçekten,direksiyon eğitmenliği ve anaokulu öğretmenliği de tam benlik tam sabır işi.Artık yapmıyorum ama eşime sabretmeye devam cnm.Nereye kadar onu da Allah bilir

Üzüldüm canım,daha yeni evliymişsiniz de.Saygı yoksa sevgi olmuyor maalesef.Ben 48 yaşındayım 2 gün sonra 27 yılımız bitecek.Ama sanki 100 yıl oldu benim için.

Üzüldüm canım,daha yeni evliymişsiniz de.Saygı yoksa sevgi olmuyor maalesef.Ben 48 yaşındayım 2 gün sonra 27 yılımız bitecek.Ama sanki 100 yıl oldu benim için.
Bende 44 yaşındayım, 28 yılı devirdik.
Yazsam kalın roman olur heralde. Ama benimkini etkileyen faktörler vardı. Geçti gitti çok şükür, izleri hâlâ duruyor. Geceleri uykum kaçtıkça eskiler aklıma geliyor. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, çokda beceremiyorum ama denemeye devam

Aa sen baya erken evlenmişsin gezom.Biz 27 yılı devirdik 48 yaşındayım.Seninkini etkileyen faktörler varmış ortadan kalkmış çok şükür.Ama bizimkinin karakteri bu.Değişik bir inssn ne bileyim.Dün kaynımlar yemeğe çağırdı gittik,yiğenini de çağırmışlar.Yiğeninin 6 yaşında öyle tatlı öyle akıllı bir oğlu var ki maşallah.Çocuğun yüzüne tokat atmış Biz mutfağı topluyorduk haberim yok. İçeri girdim çocuğun suratınasık koltuğa yatmış yavrum.Eve gelirken arabada da sonradan çok üzüldüm sabırlı olmak lazım diyor benim oğlana.Biz küsüz ya.Yaramazda değil sadece fazla konuşuyor,çok soru soruyor.O da gayet normal çocuk bu, sora sora öğrenecek tabii ki.
Sende aklına getirmemeye çalış desemde elinde değil biliyorum.Ben de kendime bulduğum meşgalelerle düşünmemeye çalışıyorum.Elim boş kalırsa o zaman hep aklıma geliyor benimde

Niye kusura bakayım fulyacım doğruyu söylüyorsun.El iyisi derler ya benim adam öyle.Başkalarının uğruna ölür desem yeri var.Mesela yiğeninin biri geçen sene "amca bizi Ankaraya hst ye götürür müsün" dedi.Ertesi gün yola çıkıldı.Ki çalıştığı şirketin arabasını yakıtını cebinden alarak istediği kadar kullanan biri.Araba hep onda durur.Yakıta verecek paraları yokmuş.Sonra demiş ki "herkes çok yedi biraz da ben yiyeyim amcamı" terbiyesiz.Aradan çok geçmeden de 2 tane sıfır telefon almışlar.Bunları o zaman eşime söyledim de "olsun ben Allah rızası için yaptım" diyor.

Bizim ilk evlendigimizden beri boyle, aslinda esimin karakteri bu; ailesine, yakin cevresine , bana siniri asip konusabiliyo. Benim bunu bilip uzatmamam lazim kavgada ama bende hep susamiyorum. Konu uzarsa cirkinlesiyo..
Allah kolaylik versin sabirliymissin sende. Insallah kiymetini anlar esin

günaydın kızlar mevla kimseye gelemeyeceği yükvermez imtihan dünyası her kul illaki birşey ile sinanacak ama şunu unutmamak lazım iyisi olmuyor yenisi oluyor esinleçok iyi oldanda evlat çıkıyor aile çıkıyor dertsiz olmaz müslüman buna şükür diyelim sabır edelim

Tam dayaklıkmış yeğenide.
Bizimki de almanyaya getirtti, dünya para harcadı, harcadığı parayı ödeyeceklerdi güya.
Ne ödediler, ne çenelerini kapadılar. Şimdide küsler. Görümcemin bir lafı vardı, yemeyenin malını yerler. Şimdi diyorumki el yiyeceğine ben yerim. Adam bundan anlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…