Allah sabir versin, canim benim ya40 bin kere maşallaheşine ve güzel anlaşmanıza.Vayy be hala böyle eş böyle erkek varmış.Ucundan kıyısından azıcık da bizim kinde olaydı ne vardı.Dsyak küfür aşağılama ezme emretme vs neyseki bunlar bitti .Buna da şükür diyorum.Bazen çok ağır konuşuyor,geri zekalı beyinsiz ve dangalak diyor.Bunlar da bitecek inşallah.Yaş 48 olunca artık kabul edemiyorsun,kaldıramıyorsun natsumem.Bayramdan önce pazarda küsmültük yazmıştım buraya, 12 gün oldu hala birbirimizin yüzüne bakmıyoruz.Çok akrabasının insanın kalbini kırmıştır.Abisinin hanımını eltimi bile ağlattı.Hem de bizim evimizde ben yerin dibine geçmiştim.
Neyse Rabbim size huzur mutluluk ihsan etçylesin bir ömür boyu.İmrenmedim dersem yalan olur.Ama beterin beteri var buna da şükrediyorum.Ama askerden koca olnaz derlermiş.%90 ı normal değil anacım.babam da buna dahil.Vallahi psikopat gibiler.
Eşinin sana her konuda yardımcı olması da ne güzel maşallah.Bi insan nankörse hiç uğraşmıcan,kadir kıymet biliyorsa ve seni sayıyorsa sevgi zaten vardır.Başının taacı yaparsın.Sende onun kıymetini bil ve üzme.Ğzmd derken yanlıl anlama sakın ablacım,sadece ufak bir abla nasihatıydı.MUTLULUKLARRR
Kolay gelsin ablaSalıdan beri yatılı misafirim var, dün misafir, bugün misafir baya yoruldum. Görümcem ev tamir ettiriyor, yarında oraya yardıma gidebiliriz
Sağol canımKolay gelsin abla
40 bin kere maşallaheşine ve güzel anlaşmanıza.Vayy be hala böyle eş böyle erkek varmış.Ucundan kıyısından azıcık da bizim kinde olaydı ne vardı.Dsyak küfür aşağılama ezme emretme vs neyseki bunlar bitti .Buna da şükür diyorum.Bazen çok ağır konuşuyor,geri zekalı beyinsiz ve dangalak diyor.Bunlar da bitecek inşallah.Yaş 48 olunca artık kabul edemiyorsun,kaldıramıyorsun natsumem.Bayramdan önce pazarda küsmültük yazmıştım buraya, 12 gün oldu hala birbirimizin yüzüne bakmıyoruz.Çok akrabasının insanın kalbini kırmıştır.Abisinin hanımını eltimi bile ağlattı.Hem de bizim evimizde ben yerin dibine geçmiştim.
Neyse Rabbim size huzur mutluluk ihsan etçylesin bir ömür boyu.İmrenmedim dersem yalan olur.Ama beterin beteri var buna da şükrediyorum.Ama askerden koca olnaz derlermiş.%90 ı normal değil anacım.babam da buna dahil.Vallahi psikopat gibiler.
Eşinin sana her konuda yardımcı olması da ne güzel maşallah.Bi insan nankörse hiç uğraşmıcan,kadir kıymet biliyorsa ve seni sayıyorsa sevgi zaten vardır.Başının taacı yaparsın.Sende onun kıymetini bil ve üzme.Ğzmd derken yanlıl anlama sakın ablacım,sadece ufak bir abla nasihatıydı.MUTLULUKLARRR
Allah mutluluğunuzu daim etsin, amin
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinizearkadaş özenmiş de bana da söyledi. nette tarifler var ama sizden yapan var mı tarifi nasıl diye merak ettim. kireçle hiç yapmadık. ama tabi ben şeker koymayacağım içine.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. maşallah süphanallah ne güzel
seninki insanlıktan nasibini almamış kusura bakma. sana verdiği değeri ver sen de ona. üzülme canım. napıcan herkesin nasibi ayrı.
Canım benim sizlerde benim için çok değerlisiniz.İyi ki varsınız,zaman zaman başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın nolur.Ama burdan başka dertleşecek içimi dökecek yakın arkadaşım yok.Bir tek babam ve annem var onları üzmemek için de bişey söylemiyorum ama görüyorlar duyuyorlar
Allah sanada sabır versin canımBenimde esim kavga aninda cok kotu konusur, hakaret kufur eder asagilar, 5 senedir evliyiz malesef degismedi, her seferinde konussamda bosa konusuyorum dinlemiyo.
Cok kiriliyorum bende sozlerine. Saygisiz bir iliskide sevgi varmidir acaba. Bizim cocugumuz yok henuz.
Siz kac yasindasiniz? Kac yillik evlisiniz...
Allah merhamet vicdan versin...
Amiin cnm benim.Çok fazla da üzülmüyorum,zaten kendime düşünecek ve üzülecek zaman bırakmıyorum.Hiç boş durmayınca,meşgalem çok olunca aklıma bile gelmiyor.Allah dağına göre kar verirmiş.Çok sabırlıyımdır gerçekten,direksiyon eğitmenliği ve anaokulu öğretmenliği de tam benlik tam sabır işi.Artık yapmıyorum ama eşime sabretmeye devam cnm.Nereye kadar onu da Allah bilirTeşekkür ederim arkadaşlar hepinize
Aylin42Konya ablacımm üzme kendini diyeceğim ama öyle söylendiği gibi de kolay değil ki. Ne kdar sabırlı bir insanmışsın, eşin kıymetini anlar umarım bir gün
Üzüldüm canım,daha yeni evliymişsiniz de.Saygı yoksa sevgi olmuyor maalesef.Ben 48 yaşındayım 2 gün sonra 27 yılımız bitecek.Ama sanki 100 yıl oldu benim için.Benimde esim kavga aninda cok kotu konusur, hakaret kufur eder asagilar, 5 senedir evliyiz malesef degismedi, her seferinde konussamda bosa konusuyorum dinlemiyo.
Cok kiriliyorum bende sozlerine. Saygisiz bir iliskide sevgi varmidir acaba. Bizim cocugumuz yok henuz.
Siz kac yasindasiniz? Kac yillik evlisiniz...
Allah merhamet vicdan versin...
Bende 44 yaşındayım, 28 yılı devirdik.Üzüldüm canım,daha yeni evliymişsiniz de.Saygı yoksa sevgi olmuyor maalesef.Ben 48 yaşındayım 2 gün sonra 27 yılımız bitecek.Ama sanki 100 yıl oldu benim için.
Aa sen baya erken evlenmişsin gezom.Biz 27 yılı devirdik 48 yaşındayım.Seninkini etkileyen faktörler varmış ortadan kalkmış çok şükür.Ama bizimkinin karakteri bu.Değişik bir inssn ne bileyim.Dün kaynımlar yemeğe çağırdı gittik,yiğenini de çağırmışlar.Yiğeninin 6 yaşında öyle tatlı öyle akıllı bir oğlu var ki maşallah.Çocuğun yüzüne tokat atmışBende 44 yaşındayım, 28 yılı devirdik.
Yazsam kalın roman olur heralde. Ama benimkini etkileyen faktörler vardı. Geçti gitti çok şükür, izleri hâlâ duruyor. Geceleri uykum kaçtıkça eskiler aklıma geliyor. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, çokda beceremiyorum ama denemeye devam
Niye kusura bakayım fulyacım doğruyu söylüyorsun.El iyisi derler ya benim adam öyle.Başkalarının uğruna ölür desem yeri var.Mesela yiğeninin biri geçen sene "amca bizi Ankaraya hst ye götürür müsün" dedi.Ertesi gün yola çıkıldı.Ki çalıştığı şirketin arabasını yakıtını cebinden alarak istediği kadar kullanan biri.Araba hep onda durur.Yakıta verecek paraları yokmuş.Sonra demiş ki "herkes çok yedi biraz da ben yiyeyim amcamı" terbiyesiz.Aradan çok geçmeden de 2 tane sıfır telefon almışlar.Bunları o zaman eşime söyledim de "olsun ben Allah rızası için yaptım" diyor.arkadaş özenmiş de bana da söyledi. nette tarifler var ama sizden yapan var mı tarifi nasıl diye merak ettim. kireçle hiç yapmadık. ama tabi ben şeker koymayacağım içine.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. maşallah süphanallah ne güzel
seninki insanlıktan nasibini almamış kusura bakma. sana verdiği değeri ver sen de ona. üzülme canım. napıcan herkesin nasibi ayrı.
Sağol zehracım.Ne yapalım fulyanın dediği gibi nasibim buymuş.Beterin beteri var,buna da şükretmek lazımAllah sabir versin, canim benim ya
Allah sanada sabır versin canım
Üzüldüm canım,daha yeni evliymişsiniz de.Saygı yoksa sevgi olmuyor maalesef.Ben 48 yaşındayım 2 gün sonra 27 yılımız bitecek.Ama sanki 100 yıl oldu benim için.
Tam dayaklıkmış yeğenide.Niye kusura bakayım fulyacım doğruyu söylüyorsun.El iyisi derler ya benim adam öyle.Başkalarının uğruna ölür desem yeri var.Mesela yiğeninin biri geçen sene "amca bizi Ankaraya hst ye götürür müsün" dedi.Ertesi gün yola çıkıldı.Ki çalıştığı şirketin arabasını yakıtını cebinden alarak istediği kadar kullanan biri.Araba hep onda durur.Yakıta verecek paraları yokmuş.Sonra demiş ki "herkes çok yedi biraz da ben yiyeyim amcamı" terbiyesiz.Aradan çok geçmeden de 2 tane sıfır telefon almışlar.Bunları o zaman eşime söyledim de "olsun ben Allah rızası için yaptım" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?