- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Menüne baktım da,bu menüyle mi saldım diyorsunnatsume allah kolaylık versin 2 ay çabuk geçer gülüm bayb cat gülüm yarisalim bu hafta benim toparlanmam lazım artık iyi saldim kendimi bana bu el atın motive edin kizlar
Ne örüyon fulyacım ha gayretkızlar sönmüş kireçle karpuz, balkabağı vs reçeli yapan var mı? tarif lazım bana
Hindistan cevizli kahve içiyor musun, bana iyi geliyordu.Kızlar kaç gündür kabızlık çekiyorum bol su içiyorum kuru kayısı yiyorum banamısın demiyor karnım ağrıyor resmen bakalım horon oynamak işe yarayacakmı
Salıdan beri yatılı misafirim var, dün misafir, bugün misafir baya yoruldum. Görümcem ev tamir ettiriyor, yarında oraya yardıma gidebilirizHafta sonunuz nasıl geçiyor kızlar benim keyifli geçiyor az önce yeğenlerimizle horon oynadık çok keyifliydi bayağı ter attım
Doğumdan sonra iki üç günlüğüne yanımızdan ayrılması gerekmişti iş nedeniye. Haberi aldığım andan o dönene kadar durup durup ağlamıştımAmaaan boşver kız kafanı dinle keyfine bak suratını düşürme öyle.Şaka bir yana ben kendime göre hissttiklerimi yazdım.Keşke benim ki de gideydi bir yerlere ne vardı sanki çok mutlu olurdum7/24 beraberiz.
Sen çalışıyor musun cnm?Oraya gideli sen 2 eşin 3 yıl olmuş deyince ondan sordum.
40 bin kere maşallahDoğumdan sonra iki üç günlüğüne yanımızdan ayrılması gerekmişti iş nedeniye. Haberi aldığım andan o dönene kadar durup durup ağlamıştım
Eşim evdeyken daha güzel kafa dinliyorum ben elim kolum ayağım oluyor benimHayattaki en büyük şansım
Evlendiğimizden beri hiçbir ev işini tek başıma yapmadım hep birlikte yaptık hatta işlerin büyük kısmını o yapar
Belki hala cicim aylarındayızdır birlikteyken daha huzurluyuz ve iyi de vakit geçiriyoruz.
Akşam işten dönmesini iple çekiyorum gelsin de miniği üzerine salayım diye
Öğretmenim ben de
Eşimle tanıştığımızda kendi şark görevimin son yılındaydım evlenince o benim olduğum şehre gelemedi ( nikah yaparken yüzde doksan dokuz gidersin eşinin yanına demişlerdi ama bize o yüzde birlik olumsuz olasılık düştü, bedevi şansı) hal böyle olunca da ben onun yanına geldim.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, aminDoğumdan sonra iki üç günlüğüne yanımızdan ayrılması gerekmişti iş nedeniye. Haberi aldığım andan o dönene kadar durup durup ağlamıştım
Eşim evdeyken daha güzel kafa dinliyorum ben elim kolum ayağım oluyor benimHayattaki en büyük şansım
Evlendiğimizden beri hiçbir ev işini tek başıma yapmadım hep birlikte yaptık hatta işlerin büyük kısmını o yapar
Belki hala cicim aylarındayızdır birlikteyken daha huzurluyuz ve iyi de vakit geçiriyoruz.
Öğretmenim ben de
Eşimle tanıştığımızda kendi şark görevimin son yılındaydım evlenince o benim olduğum şehre gelemedi ( nikah yaparken yüzde doksan dokuz gidersin eşinin yanına demişlerdi ama bize o yüzde birlik olumsuz olasılık düştü, bedevi şansı) hal böyle olunca da ben onun yanına geldim.
Rabbim eşinin kalbine vicdan, merhamet versin inşallah. Hanımlarının onlara Allah 'ın Emaneti olduğunu bildirsin. Sanada büyük sabırlar versin40 bin kere maşallaheşine ve güzel anlaşmanıza.Vayy be hala böyle eş böyle erkek varmış.Ucundan kıyısından azıcık da bizim kinde olaydı ne vardı.Dsyak küfür aşağılama ezme emretme vs neyseki bunlar bitti .Buna da şükür diyorum.Bazen çok ağır konuşuyor,geri zekalı beyinsiz ve dangalak diyor.Bunlar da bitecek inşallah.Yaş 48 olunca artık kabul edemiyorsun,kaldıramıyorsun natsumem.Bayramdan önce pazarda küsmültük yazmıştım buraya, 12 gün oldu hala birbirimizin yüzüne bakmıyoruz.Çok akrabasının insanın kalbini kırmıştır.Abisinin hanımını eltimi bile ağlattı.Hem de bizim evimizde ben yerin dibine geçmiştim.
Neyse Rabbim size huzur mutluluk ihsan etçylesin bir ömür boyu.İmrenmedim dersem yalan olur.Ama beterin beteri var buna da şükrediyorum.Ama askerden koca olnaz derlermiş.%90 ı normal değil anacım.babam da buna dahil.Vallahi psikopat gibiler.
Eşinin sana her konuda yardımcı olması da ne güzel maşallah.Bi insan nankörse hiç uğraşmıcan,kadir kıymet biliyorsa ve seni sayıyorsa sevgi zaten vardır.Başının taacı yaparsın.Sende onun kıymetini bil ve üzme.Ğzmd derken yanlıl anlama sakın ablacım,sadece ufak bir abla nasihatıydı.MUTLULUKLARRR
Afiyet olsun canım pilates sıkılaştırıyor başlamakla iyi ediyorsun
Hindistan cevizli kahve içiyor musun, bana iyi geliyordu.
Birde bir arkadaş zeytinyağına yatırılmış incir tarifi vermişti
Salıdan beri yatılı misafirim var, dün misafir, bugün misafir baya yoruldum. Görümcem ev tamir ettiriyor, yarında oraya yardıma gidebiliriz
Doğumdan sonra iki üç günlüğüne yanımızdan ayrılması gerekmişti iş nedeniye. Haberi aldığım andan o dönene kadar durup durup ağlamıştım
Öğretmenim ben de
40 bin kere maşallaheşine ve güzel anlaşmanıza.Vayy be hala böyle eş böyle erkek varmış.Ucundan kıyısından azıcık da bizim kinde olaydı ne vardı.Dsyak küfür aşağılama ezme emretme vs neyseki bunlar bitti .Buna da şükür diyorum.Bazen çok ağır konuşuyor,geri zekalı beyinsiz ve dangalak diyor.Bunlar da bitecek inşallah.Yaş 48 olunca artık kabul edemiyorsun,kaldıramıyorsun natsumem.Bayramdan önce pazarda küsmültük yazmıştım buraya, 12 gün oldu hala birbirimizin yüzüne bakmıyoruz.Çok akrabasının insanın kalbini kırmıştır.Abisinin hanımını eltimi bile ağlattı.Hem de bizim evimizde ben yerin dibine geçmiştim.
Neyse Rabbim size huzur mutluluk ihsan etçylesin bir ömür boyu.İmrenmedim dersem yalan olur.Ama beterin beteri var buna da şükrediyorum.Ama askerden koca olnaz derlermiş.%90 ı normal değil anacım.babam da buna dahil.Vallahi psikopat gibiler.
Eşinin sana her konuda yardımcı olması da ne güzel maşallah.Bi insan nankörse hiç uğraşmıcan,kadir kıymet biliyorsa ve seni sayıyorsa sevgi zaten vardır.Başının taacı yaparsın.Sende onun kıymetini bil ve üzme.Ğzmd derken yanlıl anlama sakın ablacım,sadece ufak bir abla nasihatıydı.MUTLULUKLARRR
AAAMMİİİİNNN canım benim bizde seni çok seviyoruzRabbim eşinin kalbine vicdan, merhamet versin inşallah. Hanımlarının onlara Allah 'ın Emaneti olduğunu bildirsin. Sanada büyük sabırlar versin
Boşver kocayı biz seni seviyoruz
Canım benim sizlerde benim için çok değerlisiniz.İyi ki varsınız,zaman zaman başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın nolur.Ama burdan başka dertleşecek içimi dökecek yakın arkadaşım yok.Bir tek babam ve annem var onları üzmemek için de bişey söylemiyorum ama görüyorlar duyuyorlarÜzme kendini sen bizim için değerlisin aylincim
arkadaş özenmiş de bana da söyledi. nette tarifler var ama sizden yapan var mı tarifi nasıl diye merak ettim. kireçle hiç yapmadık. ama tabi ben şeker koymayacağım içine.Ne örüyon fulyacım ha gayret
Pek de carısın (gayretli çalışkan hızlı vs bizde öyle derler belki duymamışındır)
Sönmüş kireçle reçel çok duydum ama hiç yapmadım cnm.Hakikaten çok carısın maşallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. maşallah süphanallah ne güzelDoğumdan sonra iki üç günlüğüne yanımızdan ayrılması gerekmişti iş nedeniye. Haberi aldığım andan o dönene kadar durup durup ağlamıştım
Öğretmenim ben de
seninki insanlıktan nasibini almamış kusura bakma. sana verdiği değeri ver sen de ona. üzülme canım. napıcan herkesin nasibi ayrı.40 bin kere maşallaheşine ve güzel anlaşmanıza.Vayy be hala böyle eş böyle erkek varmış.Ucundan kıyısından azıcık da bizim kinde olaydı ne vardı.Dsyak küfür aşağılama ezme emretme vs neyseki bunlar bitti .Buna da şükür diyorum.Bazen çok ağır konuşuyor,geri zekalı beyinsiz ve dangalak diyor.Bunlar da bitecek inşallah.Yaş 48 olunca artık kabul edemiyorsun,kaldıramıyorsun natsumem.Bayramdan önce pazarda küsmültük yazmıştım buraya, 12 gün oldu hala birbirimizin yüzüne bakmıyoruz.Çok akrabasının insanın kalbini kırmıştır.Abisinin hanımını eltimi bile ağlattı.Hem de bizim evimizde ben yerin dibine geçmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?