- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aynen öyle, geçen biriyle dertlestik, eskiler açıldı, ne sabırlıymışsın dedi, imtihanımbuymuş dedim, neyseki adam düzeldi, dış etkeni sorarsan hala arkadan kuyu kazmaya devam. Allah akıl fikir versingünaydın kızlar mevla kimseye gelemeyeceği yükvermez imtihan dünyası her kul illaki birşey ile sinanacak ama şunu unutmamak lazım iyisi olmuyor yenisi oluyor esinleçok iyi oldanda evlat çıkıyor aile çıkıyor dertsiz olmaz müslüman buna şükür diyelim sabır edelim
Günaydın kilo bildirimi yok mu kızlarrrr
Muhabbet çok güzel hanımlar ama ben yorum yapmıyorum malum gak desem engel veriyorlar .. O yüzden bir şey demiyorum ama sabrınıza hayran kalmamak elde değil. Ne diyeyim bilemedim
Ben normal yorumumdan dolayı yemedim ki canım, üzerime gelinmesine cevap verdiğim için yedim çok küstüm bu platforma. Gerek yok yorum yapmama böyle iyiyim benniye yorum yapmıyosun canım bir polemik yüzünden ban yedin diye her yorumunda ban yemezsin burada birbirimizin dertlerinede ortak oluyor dertlerimizle dertleniyor sevinçlerimizle seviniyoruz o yüzden bir kere ban yiyip engellendin diye hiç yorum yapmamak olmaz
Çok sevindimmmmcanım senin tarifini yaptım gün kurusu kayısıları sıcak suda iki üç saat beklettim sonrada yedim ve suyunuda içtim kabızlık sorunum çözüldü Allah senden razı olsun rahatladım ya kaç gündür davul gibi şiştim çok sağol
Ben normal yorumumdan dolayı yemedim ki canım, üzerime gelinmesine cevap verdiğim için yedim çok küstüm bu platforma. Gerek yok yorum yapmama böyle iyiyim ben
Başınız sağ olsun hayırlı yolculuklarkızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
kızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
kızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.kızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
Başınız sağ olsunnkızlar dedemi kaybettim memlekete gidiyoruz birkaç gün katilamiyacagim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?