Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen öyle, geçen biriyle dertlestik, eskiler açıldı, ne sabırlıymışsın dedi, imtihanımbuymuş dedim, neyseki adam düzeldi, dış etkeni sorarsan hala arkadan kuyu kazmaya devam. Allah akıl fikir versin

Cuma 64,5
Bugün 64,2
Fark -300 gr

Yalnız şöyle bir durum söz konusu. Taşınmak için hazırlıklara başladık dün eşim kargo ile göndereceğimiz eşyaları paketleyip paketleri mutfakta tam da benim tartımın bulunduğu kenara dizmiş. Farklı bir yere koymak zorunda kaldım

Günaydın kilo bildirimi yok mu kızlarrrr

canım senin tarifini yaptım gün kurusu kayısıları sıcak suda iki üç saat beklettim sonrada yedim ve suyunuda içtim kabızlık sorunum çözüldü Allah senden razı olsun rahatladım ya kaç gündür davul gibi şiştim çok sağol

Muhabbet çok güzel hanımlar ama ben yorum yapmıyorum malum gak desem engel veriyorlar .. O yüzden bir şey demiyorum ama sabrınıza hayran kalmamak elde değil. Ne diyeyim bilemedim

niye yorum yapmıyosun canım bir polemik yüzünden ban yedin diye her yorumunda ban yemezsin burada birbirimizin dertlerinede ortak oluyor dertlerimizle dertleniyor sevinçlerimizle seviniyoruz o yüzden bir kere ban yiyip engellendin diye hiç yorum yapmamak olmaz

Ben normal yorumumdan dolayı yemedim ki canım, üzerime gelinmesine cevap verdiğim için yedim çok küstüm bu platforma. Gerek yok yorum yapmama böyle iyiyim ben

Iyi aksamlar

Menum
Kahvalti: 2 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, ceri domates, 2 dilim kepek ekmegi, 1 tk bal, bitki cayi

Aksamustu: 1 kase yogurt, yarim seftali, 1 tk bal, 2 eti form pirinc patlagi, turk kahvesi

Aksam: tavuk sote (gogus etinden), bulgur pilavi, biraz tursu. Sonra 2 parca cikolata.

1 saat pilates dersim vardi bugun.

sabah 08.30
1,5 kk süzme peynir
7 zeytin
2 taze incir
7 taze fındık
domates salatalık biber
1,5 wasa

öğlen 12.30
zeytinyağlı taze fasulye
salatalık biber
2 yk süzme yoğurt
1,5 wasa
1 taze incir

ara
7 taze fındık
1 tutam kuru üzüm-leblebi karışımı

akşam 19.45
zeytinyağlı taze fasulye
1 tabak ev makarnası
1 kase cacık

ara
3 adet taze incir
1 kupa limonlu kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2 lt su

30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…