- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Çok iyi bilirim gezom,bende yedim o tokattan.Cıss yiyeceğimde hep aklıma geirdin.Eski arkadaşları çok tokatlamıştım.
Bu emojiyi çok seviyorum.
Bak bide şu var en sevdiğim
Özlemişim tokatını,döv bizi gezomMantı yedin ha
Ne kadar erken diyete dönersen o kadar çabuk gider o son alınanlarTatilden geldim . Kilom 61.3
Bayramdan önce 59.5 im vardi
Eski arkadaşları çok tokatlamıştım.
Bu emojiyi çok seviyorum.
Bak bide şu var en sevdiğim
Çiko hangisinden
Hemde 2 tane
sevmiyorum başka yerde
İllede evim olacak
Olsun böylede güzel olmuştur yani inşallahTeşekkür ederim
Suyunu kasıtlı sıkmadım, güya vitamini gitmesin dedim.
Netten karatay tarifi diye aldım, un yazmıyordu. Aslında farkettim, ya tutarsa diye yaptımtutmadı.
Kız ne güzel şeyler gönderiyorsun,gaza geliyorum yavaş yavaş.Zamanın olsa da keşke kaptan yardımcısı olsan,çok güzel yapardın saracım
Bi ara sarmıştım kalori hesabına hatta mutfak tartısı siparişi veriyorduk nerdeyse sepetten son anda çıkardım
Ara ara aklıma eserse yediklerimin kalorisine bakıyorum hala özellikle kaçamak yapacağım zaman günlük almam gereken kaloriye ne kadar yaklaşmışım ona bakıyorjm
2 dilim tatlı bile yedim bu rahatlıkla bir ara
Taze fasulye ve cacık yaptım, pilav yapmadım yanına
Ben bayılırımmmm, Çikolatayı ağzına attıktan sonra çayı içiyorsun o çikolata ağızda yavaş yavaş eriyor müthiş bir şey
Keşke bütün bitteri bitirmeseydim çayım şuan öksüz kaldı
Hoş geldinnnn
Agzimi sapurdattim okurken, yarin bamya yapicamm bayilirim
Ben hala uyumadım kendim kaşınıyorum. Git erken yat sabah da dinç uyan değil mi
Ben...ay yanlışlıkla alıntılamışım bi karışıklık oldu pardon ☺Vaktin olunca seviyeli programları yazarmisin, ben kaçırdım sanırım.
Kitap bende var, bi türlü sonuna kadar okuyamadım.
Biraz ilgimi çekti sizin seviyeler
Ben akşam 2 saat uyudum artık yarın akşama kadar uyumamUykum kaçmışken temizlik yapayım takımı silip süpüreyim sabah geldiğinizde mis gibi olsun her yer nasıl olsa bugün temizlikle bozdum kafayı
Geçen gün de ben öyleydim sabaha kadar temizlik yaptım .ama iyi oluyor ara sıra bunalmak ev tertemiz oluyor
Geçen gün de ben öyleydim sabaha kadar temizlik yaptım .ama iyi oluyor ara sıra bunalmak ev tertemiz oluyor
Özel sektör bitirdi beni psikolojisi bozuluyor insanın. Hiçbir konuda fikrin alınmıyor sunu yapacaksın su gun geleceksin burda çalışacaksın amaan cok dertliyim sağlık sektöründen. Meslegimi ne kadar seviyorsam sistemden o kadar nefret ediyorum.Bende yarin ve pazar caliscam sabah. Hic gidesim yok
Vero gelmiisss ben de geldiimm :)Tatilden geldim . Kilom 61.3
Bayramdan önce 59.5 im vardi
Herkese günaydın dünkü mantıdan sonra vicdan yaptım kahvalti yapamıyorum su an ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?