Kızlar merhaba nasılsınızzzz bugün foruma girince size bi selam vermek istedim eskilerden kimler var bakalım nasıl gidiyor
Ben gidip suyumu içip kahvaltımı hazırlayayım bugün benim için erken başladı dışarıda bir sürü işim var evdede öyle bana kolay gelsin o zaman
Muhtemelen uyanıktım ama uyumaya zorlamak için yatmıştımBenimde uykum kaçtı uyımadıysan gel sohbet edek
Allahım beni de böyle temiZ biri yapar mı acabaUykum kaçmışken temizlik yapayım takımı silip süpüreyim sabah geldiğinizde mis gibi olsun her yer nasıl olsa bugün temizlikle bozdum kafayı
Ben bunu yapmaya çalışıyorum ama biraz midem bulanıyor sabah sabah su içince.Szde de olduğu oluyor mu?Uyanır uyanmaz iki bardak su içmek metabolizmayı çalıştırıp sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı oluyor bizzat tecrübe ettim sizde deneyin kızlar faydasını göreceksiniz
Teşekkür ederim sorduğun için canım. Alt köpek dişlerinin çıkacağını yerlerde beyazlıklar var diş etinde. Henüz patlamadı dişleri ama o günkü sancılı ağlamalar ve uykudan uyanmalar durduNatsume kızının diş ağrısı geçtimi çocuklarda diş ağrısı çok zordur yeğenlerimden biliyorum inşallah çabucak çıkarırsa rahatlar kuzucuk
Günaydın herkese.Çok uykum var,sabaha kadar uyumazsam böyle olur.Azıcık dsha uyuyayım baari
9 da uyandım cnm ama hala çok uykum var.Sende çok yoruldun nasıl uyandın bu saatte.Bende sana kıyamam cnm benimAylin42Konya uyuyonmu kız uyansa iki lafın belini kıralım diyecem ama kıyamamki baklavayı mantıydı derken sende yorgunsun
Fatmaa kız nerelerdesin?Özletiyorsun kendini daha sık gelsene cnmGünaydın sevgili takımım güzel bir hafta sonu dileğiyle hayırlı sabahlar
Canım hoş geldin. Nerelerdeydin? Ya da buralardaydın da ben mi görmedim?Teşekkür ederim abla :)
Hosbuldummm yok değildim yeni geldim nasilsinCanım hoş geldin. Nerelerdeydin? Ya da buralardaydın da ben mi görmedim?
Fatmaa kız nerelerdesin?Özletiyorsun kendini daha sık gelsene cnm
Hosbuldummm yok değildim yeni geldim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?