Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimde uykum kaçtı uyımadıysan gel sohbet edek
Muhtemelen uyanıktım ama uyumaya zorlamak için yatmıştım
Uykum kaçmışken temizlik yapayım takımı silip süpüreyim sabah geldiğinizde mis gibi olsun her yer nasıl olsa bugün temizlikle bozdum kafayı
Allahım beni de böyle temiZ biri yapar mı acaba ben nefret ediyorum ev işinden ya zorunda kalmadıkça yapmaya yanaşmam temiz ev de seviyorum bu zor bi çelişki
Uyanır uyanmaz iki bardak su içmek metabolizmayı çalıştırıp sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı oluyor bizzat tecrübe ettim sizde deneyin kızlar faydasını göreceksiniz
Ben bunu yapmaya çalışıyorum ama biraz midem bulanıyor sabah sabah su içince.Szde de olduğu oluyor mu?
Natsume kızının diş ağrısı geçtimi çocuklarda diş ağrısı çok zordur yeğenlerimden biliyorum inşallah çabucak çıkarırsa rahatlar kuzucuk
Teşekkür ederim sorduğun için canım. Alt köpek dişlerinin çıkacağını yerlerde beyazlıklar var diş etinde. Henüz patlamadı dişleri ama o günkü sancılı ağlamalar ve uykudan uyanmalar durdu

Aylin42Konya uyuyonmu kız uyansa iki lafın belini kıralım diyecem ama kıyamamki baklavayı mantıydı derken sende yorgunsun
9 da uyandım cnm ama hala çok uykum var.Sende çok yoruldun nasıl uyandın bu saatte.Bende sana kıyamam cnm benim
Ohh miss evin tertemiz oldu.Şimdiden iyi tatiller cnm

Fatmaa kız nerelerdesin?Özletiyorsun kendini daha sık gelsene cnm

Canım bu yaz yoğun geçti evin tadilatı kış hazırlıkları ki daha var yaz tatili derken
Biraz maşallah diym sendeki motivasyon dan ver
Geleyim kilolar aldı başını gitti motivasyon olmayınca gelmenin bı anlamı olmuyor
Sen nasılsın canım hazirmisin ameliyat verdinmi kilolarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…